18 / 05 / 2024

Realty Word etkinlikler

Realty Word etkinlikler

Realty World Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan, “Düzenlediğimiz etkinliklerle broker ve emlak danışmanlarımızın yaşamlarını renklendirmeye ve motivasyonlarını arttırmaya çalışıyoruz” dedi

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Khan Realty Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khan Realty Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Noor Zahoor Khan tarafından kuruldu.

İstanbullular çifte bayram yaşayacak! İstanbul’da 23 Nisan Pazar günü nerede, hangi etkinlikler yapılacak?

Bu yıl iki bayram coşkusunu birden yaşıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de hem dini hem resmi bayram olan 23 Nisan Pazar günü İstanbullulara iki bayram coşkusunu birden yaşatmak için hem çocuklara hem yetişkinlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Realty Point Emlak Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Realty Point Emlak Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saadettin Çelebi tarafından kuruldu.

Realty World Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Realty World Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Alhelal tarafından kuruldu.

Ist Realty Group Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ist Realty Group Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alıaksandra Belnik tarafından kuruldu.

Palma Realty World Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Palma Realty World Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Ekaterina Orlova tarafından kuruldu.

İstanbul Word İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Word İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Cüneyt Akman tarafından kuruldu.

Tina Global Realty İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Tina Global Realty İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece'de Amır Borazjanı tarafından kuruldu.

Numidia Realty Gayrimenkul Kuyumculuk Tekstil İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Numidia Realty Gayrimenkul Kuyumculuk Tekstil İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Yasin Güney ve Adlane Bled ortaklığında kuruldu.

Realty Blue Mavi Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Realty Blue Mavi Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Mehmet Başköy tarafından kuruldu.

Sahem Realty Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahem Realty Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Wınnıg Tradıng Strategy İç ve Dış Ticaret Limited tarafından kuruldu.

Tulip Realty Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tulip Realty Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Limited Şirketi Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Altıntaş tarafından kuruldu.

Realty Word etkinlikler Haberi

Realty Word etkinlikler

Realty Worl, İstanbul'da düzenlenen piknikte bir araya geldi. Broker ve emlak danışmanlar ve Realt World'ün davet ettiği tüm katılımcılar pikniğin keyfini çıkardılar.


Realty World Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan “Realty World, Türkiye’de faaliyet göstermeye başladığı günden beri yükselişini devam ettiriyor. Türkiye genelinde 171 franchise ofisi ve bini aşkın emlak danışmanı ile faaliyet gösteriyor. Bu başarısını tüm çalışanlarına borçlu. Realty World Türkiye, çalışanlarının motivasyonuna her şeyden çok önem veriyor. Gayrimenkul sektöründe başarılı olabilmek için iş ve özel yaşamı zenginleştirmek gerekiyor. Düzenlediğimiz etkinliklerle broker ve emlak danışmanlarımızın yaşamlarını renklendirmeye ve motivasyonlarını arttırmaya çalışıyoruz” diye konuştu.



Realty Worl motivasyon amaçlı düzenlediği piknikte yarışmalar oldu ve kazananlara kupalar verildi.Baygan ise kupalar verilirken bu tarz etkinliklerin bundan sonra sık sık tekrarlanacağını...