05 / 05 / 2024

Realty World pikniğe gitti!

 Realty World pikniğe gitti!

Realty World Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan, “Düzenlediğimiz etkinliklerle broker ve emlak danışmanlarımızın yaşamlarını renklendirmeye ve motivasyonlarını arttırmaya çalışıyoruz” dedi



Realty Worl, İstanbul'da düzenlenen piknikte bir araya geldi. Broker ve emlak danışmanlar ve Realt World'ün davet ettiği tüm katılımcılar pikniğin keyfini çıkardılar.


Realty World Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan “Realty World, Türkiye’de faaliyet göstermeye başladığı günden beri yükselişini devam ettiriyor. Türkiye genelinde 171 franchise ofisi ve bini aşkın emlak danışmanı ile faaliyet gösteriyor. Bu başarısını tüm çalışanlarına borçlu. Realty World Türkiye, çalışanlarının motivasyonuna her şeyden çok önem veriyor. Gayrimenkul sektöründe başarılı olabilmek için iş ve özel yaşamı zenginleştirmek gerekiyor. Düzenlediğimiz etkinliklerle broker ve emlak danışmanlarımızın yaşamlarını renklendirmeye ve motivasyonlarını arttırmaya çalışıyoruz” diye konuştu.



Realty Worl motivasyon amaçlı düzenlediği piknikte yarışmalar oldu ve kazananlara kupalar verildi.Baygan ise kupalar verilirken bu tarz etkinliklerin bundan sonra sık sık tekrarlanacağını belirtti.


Geri Dön