02 / 05 / 2024

Realty World ödülleri

Realty World ödülleri

REALTY World Türkiye' nin 2013 yılında başarı gösteren emlak ofisleri ve danışmanlarını ödüllendirdiği geleneksel Türkiye Kupası Ödül Töreni, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ' nde gerçekleştirildi...

Realty World'den en iyilere ödül!

REALTY World Türkiye' nin 2013' te başarı gösteren emlak ofisleri ve danışmanlarını ödüllendirdiği geleneksel Türkiye Kupası ödül töreni, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ' nde gerçekleştirildi...

Realty World en iyileri ödüllendiriyor!

Emlak Dünyasının Güvenilir Markası Realty World Türkiye, her yıl düzenlediği ve en iyileri ödüllendirdiği Türkiye Kupası Ödül törenini bu yıl yine Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirecek.

Endeksa ve Realty World Türkiye'den işbirliği!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com ile dünyanın önde gelen gayrimenkul franchise şirketlerinden Realty World Türkiye işbirliği gerçekleştirdi..

Realty World Türkiye 10'ncu yılını kutladı!

Realty World Türkiye hem 2016 yılının en iyilerini ödüllendirdi hem de 10.yılını muhteşem bir organizasyonla kutladı…

Realty World, İzmir Torbalı'da ofis açtı!

Dünyanın en çok bilinen gayrimenkul markası olan Realty World artık İzmir Torbalı'da. Uzun yıllardır emlak sektöründe hizmet veren Ahmet Demir, Realty World ile ilçede hizmet verecek.

Kale'ye Altın Örümcek Web Ödülleri’nden üç ödül geldi!

Kale, bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ‘Altın Örümcek Web Ödülleri’nde, her kullanıcının kendi banyosunu tasarlayabildiği ‘Kale360.com’ ve ‘Kale.com.tr’ web sitesi ile üç ödül birden kazandı.

İstmarina ve Burgu Kule, Dünya Gayrimenkul Ödülleri'ne aday gösterildi!

Türkiye’nin öncü gayrimenkul şirketleri arasında yer alan DAP Yapı, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “European Property Awards” tarafından 9 ödüle layık görüldü.

Sancaktepe Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'ne layık görüldü!

Sancaktepe Belediyesi, Avrupa'daki rakiplerini geride bırakarak gayrimenkul ödüllerini evine taşıdı Sancaktepe Belediyesi, Londra'da düzenlenen "Avrupa Gayrimenkul Ödülleri"nde iki ödüle birden layık görüldü.

İki Design Group'a Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nden 9 ödül!

Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde 2015-2016 Avrupa ayağının sonuçları belli oldu. iki design group yönetici ortağı Murat Kader, altına imza attıkları ve başarı getiren 6 projeye ait 7 ödülü ulusal, 2 ödülü de uluslararası kategoride alarak ödül sayısı

Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri sahiplerini buldu!

Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri, dün düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende 10 proje "Awards of Merit" ödüllerini, 3 proje de "Awards of Excellence" ödüllerini almaya hak kazandı.

JLL Türkiye, Euromoney Gayrimenkul Ödülleri'nde yine birinci oldu!

Dünyanın önde gelen finans dergilerinden Euromoney tarafından düzenlenen Gayrimenkul Ödülleri’nin danışmanlık kategorisindeki birincisi JLL Türkiye oldu.

Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri sahiplerini buldu!

8. Çelik Köprüler Sempozyumu kapsamında Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri Töreni düzenlendi. Törende Avusturya, Danimarka, Almanya, Macaristan, İtalya, Lüksemburg, Hollanda, Norveç, İsveç ve Türkiye, Awards of Merit Ödülü’nü aldı.

Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri dağıtıldı!

8. Çelik Köprüler Sempozyumu kapsamında Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri Töreni düzenlendi. Türkiye’den Kayalar Kimya - Kayalar Kimya Yönetim ve Ar-Ge Merkezi Binası Awards of Merit Ödülü’nü aldı.

Shining Star Awards 2015 ödülleri 4 Aralık'ta verilecek!

13 kategoride düzenlenen eğlence sektörünün ödüllendirildiği ilk ve tek yarışma “Shining Star Awards 2015 Eğlence Ödülleri” 4 Aralık 2015 Cuma günü sahiplerini bulacak.

Akmerkez Stevie Ödülleri'nden 3 ödül aldı!

Akmerkez, 2015 yılbaşı etkinliğiyle dünyanın en saygın iş ödülleri arasında gösterilen Stevie Ödülleri Uluslararası İş Ödülleri kategorisinde, biri altın olmak üzere 3 ödülün sahibi oldu.

Realty World ödülleri Haberi

Realty World ödülleri

REALTY World Türkiye'nin 2013 yılında başarı gösteren emlak ofisleri ve danışmanlarını ödüllendirdiği geleneksel Türkiye Kupası Ödül Töreni, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde gerçekleştirildi. Bu kapsamda yedi kategoride toplam 104 ödül sahibini bulurken Antalya Neva Gayrimenkul hem ofis, hem de danışman Rezzan Erduran ile Türkiye Kupası'nın sahibi oldu. Törenin ev sahipliğini Realty VVorld Türkiye CEO'su Coşkun Erginer yaptı. 


"Hedefimiz en çok danışman çalıştıran ve en güvenilir franchise ofislerine sahip olmaktır" diyen Erginer, "2013 yılını başarılı biçimde noktaladık. Aramıza yeni katılan ofislere başarılar diliyorum. Son bir yılda 65 yeni ofis açtık" dedi. 


2007 yılından bu yana Garanti Koza kuruluşu olarak faaliyet gösteren Realty VVorld Türkiye'nin ödül töreninde Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Murat Binark da, bir konuşma yaptı. Binark, "Realty VVorld Türkiye, titiz çalışma...