06 / 05 / 2024

REC istanbul ofisi

REC istanbul ofisi

Almanya merkezli Real Estate Consultancy (REC) Türkiye pazarına adım attı. Martta Türkiye ofisini açan şirket, gayrimenkul projelerini olası kaza ve hastalıklara karşı güvenli bir hale getirip yabancı fonlara pazarlayacak.

REC, İstanbul'da da ofis açma kararı aldı!

REC, İstanbul'da da ofis açma karan aldı. Türkiye'deki ilk ofisini 2010 yılında izmir'de açan REC, binaların teknik değerlemesi, varlık ve maliyet yönetimi konularında uzman ekibiyle hizmet veriyor

REC, İstanbul'a ofis açtı!

İnşaat sektörüne ilgisi süren yabancılar, Türkiye'ye teknik mühendislik hizmetleri vermek için de geliyor. Alman gayrimenkul danışmanlık şirketi REC de bu amaçla Nişantaşı'nda temsilcilik ofisi açtı...

İstanbul'da 10 İstihdam Ofisi açılacak!

istanbul'da 10 İstihdam Ofisi açmayı planladıklarını söyleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ''Tüm İstanbul'da gereksinimin sayısı olarak 10 tane açmayı düşünüyoruz, artabilir'' dedi.

Limak İstanbul Ofisi’nin tasarım hikayesi!

Limak İstanbul Ofisi’nin tasarım hikayesini Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir ve Sistema Teknolojik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Kendirli anlattı.

IBS İstanbul ofisi Yeşil Ofis Diploması aldı!

IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği, İstanbul ofisi ile sigorta brokerliği alanında Türkiye’de "Yeşil Ofis Diploması" almaya hak kazanan ilk şirket oldu..

Atakent Tema İstanbul satış ofisi!

Atakent Tema İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. Toplam 3 bin 610 adet konuttan oluşan projede daireler 323 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Resim İstanbul Orman satış ofisi iletişim!

Resim İstanbul Orman satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ortadoğu Grup imzası ile hayata geçirilen projede daire teslimleri 2016 yılı Eylül ayında yapılacak.

Nlogo İstanbul satış ofisi!

Tem Bahçeşehir bağlantısının hemen yanında inşa edilen Nlogo İstanbul Konutları'nde daire teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Nlogo İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Ataşehir Metropol İstanbul satış ofisi!

Ataşehir Metropol İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire teslimlerinin 2015 yılı Haziran ayında başlaması planlanan projede banka kredisi ile ödeme yapabilmek mümkün.

Kadıköy Concord İstanbul satış ofisi iletişim!

Kadıköy Concord İstanbul satış ofisi iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklı daire seçeneklerine yer verilen projede 2. etap satışları devam ediyor.

Concord İstanbul Evleri satış ofisi!

Kadıköy Concord İstanbul 'da daire fiyatları minimum 338 bin 900 TL, maksimum ise 1 milyon TL olarak belirlendi. Concord İstanbul Evleri satış ofisi iletişim bilgileri...

Westside İstanbul Beylikdüzü satış ofisi!

Westside İstanbul Beylikdüzü satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların alanları 40 ile 210 metrekare, dükkanların ise 20 ile 1.323 metrekare arasında değişiyor.

Fikirtepe Concord İstanbul satış ofisi!

Daire fiyatları 338 bin 900 liradan başlangıç gösteren Concord İstanbul 'da yüzde 10 peşin ödeme yapılarak daire sahibi olunabiliyor. İşte Fikirtepe Concord İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri...

Kadıköy Concord İstanbul satış ofisi!

Kadıköy Concord İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplam 1.175 tane konutun yer aldığı projede 50 ay vade farksız imkanı ile ödeme yapabilmek mümkün.

Concord İstanbul Fikirtepe satış ofisi nerede?

2 etap halinde İstanbul Fikirtepe 'de yükselen Concord İstanbul, 11 bin 504 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Concord İstanbul Fikirtepe satış ofisi nerede?

REC istanbul ofisi Haberi

REC istanbul ofisi


Alışveriş merkezlerinden konuta kadar pek çok projeye teknik danışmanlık hizmeti veren Almanya merkezli Real Estate Consultancy (REC) Türkiye pazarına adım attı. 


Martta Türkiye ofisini açan şirket, gayrimenkul projelerini olası kaza ve hastalıklara karşı güvenli bir hale getirip yabancı fonlara pazarlayacak. Türkiye'de iki AVM projesinde hizmet vermeye başladıklarım anlatan REC Genel Müdürü Jens Dehnbostel, amaçlarının Türkiye'de gayrimenkulleri yabancı yatırımcüar için cazip hale getirmek olduğunu söyledi. Dehnbostel, "Çünkü yabancüar aldıkları mülklerin belirli bir kalitede olmasını istiyor. Ruhsattan kullanılan malzemeye, teknik bakım aralıklarından güvenliğe kadar pek çok ayrıntıyı görmek istiyorlar" dedi. 

2012'de danışmanlık için Türkiye pazarına girdiklerini, martta ise Türkiye ofisini hizmete soktuklarını vurgulayan Dehnbostel, Türkiye'de Arap ve Rus yatırımcüarın çok fazla olduğunu, kendilerinin ise daha çok Batı Avrupalı yatırımcıyı getirmeyi amaçladığını kaydetti. Bunun...