13 / 05 / 2024

Recai Daş

Recai Daş

Densa İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Recai Daş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta Kırdar İşhanı'nda kuruldu

Recai Çakır, Mısır'da 100 milyon dolarlık otel kuracak!

Turizmci Recai Çakır, detoks otel konseptini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor. Mısır'da 100 milyon dolarlık otel kuracak Çakır, yurt dışında birçok proje hayata geçirmek için çalışmalara başladı.  

Recai Çakır Bodrum'da yeni projeye başlayacak!

Sianji Group Başkanı Recai Çakır, Gümüşlük, Turgutreis ve Yalıkavak'ta arazi geliştirme çalışmaları yaptıklarını belirtti. Recai Çakır hayata geçireceği yeni projelerde otel ve rezidanslara yer verecek.

Recai Berber: Manisa'da imar sorunu çözülecek!

Manisa'da imar konusunda ciddi bir planlamanın yapılmadığını vurgulayan AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, bunun sıkıntısını yaşadıklarını kaydetti. Sıkıntıyı çözmek için Yunusemre ve Şehzadeler Belediye'sinin imar planlarını büyükşehre sundu.

Manisa'da ilk toplu konut projesi hayata geçecek!

AK Parti Manisa Milletvekili ve Bütçe Komisyonu Başkanı Recai Berber, TOKİ projesini hayata geçirerek Yunuskent'i inşa edecek olan müteahhit firma sahiplerinin katıldığı toplantıda açıklama yaptı.

Manisa Turgutlu'da imar sorunu yaşanıyor!

Turgutlu'da ziyaretlerde bulunan Manisa Milletvekili Recai Berber: "Bir buçuk yıl uygulama gösterdi ki burada büyük aksaklıklar var. İmar planı merkezde olabilir, olması da gerekir. Bunun yarattığı sorunları belki de 50 yılda çözemeyeceğiz"

Soma'da organize sanayi bölgesi kurulacak!

Recai Berber, Manisa’da konut açığının kapanacağını, organize sanayi, modern ve organik tarıma yatırımla hızlı kalkınmayı sağlayacaklarını, sosyal yaşam standartlarının yükseleceğini açıkladı.

Recai Berber: Manisa’da kentsel dönüşümü başlatıyoruz!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Manisa’nın kentsel dönüşüm hamlesini Organize Sanayi Bölgesi’nin yanına yapılacak 6 bin konutun temelini atarak başlatacaklarını söyledi.

Manisa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Romanlar Gecesi etkinliğinde Roman vatandaşların coşkusuna ortak oldu. Recai Berber, Manisa'da imar ve konut hamlesinin başlatıldığını söyledi.

Densa İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Densa İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Recai Daş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta Kırdar İşhanı'nda kuruldu

Recai Çakır, Ziggurat mimarisiyle rezidans yapacak

Bodrum’da Babil’in Asma Bahçelerin’nden esinlenerek jet sosyeteye dönük otel işleten Recai Çakır, İstanbul’a da Babil’in ünlü kuleleri Ziggurat mimarisiyle, 20 ya da 30 katlı rezidans projesi

Samsun'da arsa satılacak

Samsun'a bağlı Çarşamba Dikbıyık Aşağı Güzpınar Mahallesi'nde bulunan arsa, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 30 Nisan'da yapılacak ihale ile satılacak.

Manisa'da 18 arsa satılacak

Manisa'ya bağlı Merkez'de bulunan bahçe, ev ve avlusu, kargir ev ve avlusu ile ham toprak Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 3 Nisan'da yapılacak ihale ile satılacak. Satışa çıkarılan araziler, 334 metrekare ile 3 bin 370 metrekare arasında değişiyor.

KİPTAŞ, Maltepe Konutları ikinci etabı 14 Nisan'da satışa çıkaracak!

KİPTAŞ Maltepe'de inşa edeceği ikinci etapta bulunan 1.276 konutu 14 Nisan'da satışa çıkaracak. Satışın lansmanı 14 Nisan'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane binasında Başkan Kadir Topbaş'ın katılımıyla gerçekleştirilece

Recai Daş Haberi

Recai Daş

Densa İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Recai Daş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta kuruldu.


Densa İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel her türlü inşaat taahhüdünde bulunmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Densa İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Pendik, Batı Mahallesi, 19 Mayıs Caddesi, Kırdar İşhanı, Bina No:50 Kat:3 Kapı...