05 / 05 / 2024

Recai Erol

Recai Erol

Damla İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Recai Erol, Canik ilçesi Hasköy mahallesinde 400 konutla 50 adet villa yapmayı planladıklarını, 50 yataklı Damla Panaroma Hotel'i açacaklarını söyledi.

CHP Milletvekili Gürsel Erol, Bakan Mehmet Özhaseki’ye fahiş kira artışlarını sordu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yurttaşların son dönemlerde en çok şikayetçi olduğu konu olan ve gündemden düşmeyen kira artışlarını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye sordu. 

Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor?

Sabancı ailesinin ikinci kuşak üyelerinden olan Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor? Erol Sabancı yaşıyor mu? İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Turan Erol doktorasını hangi ülkede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı?

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Turan Erol kimdir? Hangi alanda lisans eğitimini tamamladı? Doktorasını nerede yaptı? Hangi görevlerde bulundu? İşte Turan Erol ile ilgili merak edilen her şey...

Hasan Tuncay Erol Kimdir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur?

Hasan Tuncay Erol ne iş yapıyor? Hasan Tuncay Erol’un mesleği nedir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur? İşte detaylar!

Yeni Gimat GYO A.Ş. Recai Kesimal Kimdir?

Recai Kesimal ne iş yapıyor? Recai Kesimal’in mesleği nedir? Recai Kesimal nereden mezundur? İşte detaylar!

Hasan Recai Anbarcı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Hasan Recai Anbarcı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Erol Göker Kimdir?

Erol Göker kimdir? Erol Göker’in mesleği nedir? Erol Göker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Erol Bilecik kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Datagate Bilgisayar malzemeleri Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik  kimdir? Kaç yaşında? Erol Bilecik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Erol Bilecik'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Erol Bilecik'in hayatına dair merak edilenler.

Nevres Erol Bilecik Kimdir?

Nevres Erol Bilecik kimdir? Nevres Erol Bilecik’in mesleği nedir? Nevres Erol Bilecik hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hasan Recai Anbarcı kimdir? 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. de Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Hasan Recai Anbarcı kimdir? Hasan Recai Anbarcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hasan Recai Anbarcı'nın biyografisi..

Erol Kaya Kimdir?

Erol Kaya kimdir? Erol Kaya’nın mesleği nedir? Erol Kaya nereden mezundur? İşte detaylar!

YÖK Başkanı Erol Özvar'dan son dakika açıklaması: Depremzede öğrenciler katkı payı ve öğrenim ücreti ödemeyecek! 

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar yaptığı son dakika açıklamasında depremzede öğrencilerin katkı payı ve öğrenim ücreti ödemeyeceğini söyledi.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar vakıf üniversitelerine indirim çağrısı yaptı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Yükseköğretim Meclisi İstişare Toplantısı, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ın katılımıyla yapıldı. Özvar, burada vakıf üniversitelerine de çağrıda bulundu. İşte detaylar!

Recai Erol Haberi

Recai Erol

Önümüzdeki yıl 25. kuruluş yıldönümünü kutlayacak olan Damla İnşaat Sanayi Ltd. Şirketi, Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde 2-5 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknojileri Fuarı'na katıldı. 


Firma olarak temelden daire satmadıklarını ve 15 ay gibi kısa bir sürede 120 daireyi güçlü bir ekiple bitirebildiklerini söyleyen Damla İnşaat Sanayi Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Recai Erol "1991 yılında gıda sektöründe faaliyet göstermek için kurulan firmamız, 2000 yılında inşaat sektörüne girdi. 15 yıldır güçlü bir ekiple çalışıyoruz. Kaliteye önem veriyoruz, iç mimar ile çalışıyoruz" dedi.

Damla inşaat Sanayi Ltd. Şirketi'nin Samsun'un Canik ilçesinde 700 daire yaptığını söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Recai Erol, "Bahçeşehir Koleji'ni müteahhitliği ve mülkü bizde olmak kaydıyla Canik'e kazandırdık. Biten 700 dairenin...