28 / 04 / 2024

Recep Akdağ kimdir

Recep Akdağ kimdir

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ’ın başkanlığını yaptığı yatırım ortamının iyileştirilmesi çalışmaları kapsamında İçişleri Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yürüttüğü çalışmalar sonucunda iki genelge yayınladı.

Sigortalı bina sayısı artırılacak!

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Türk Kızılayı tarafından, AFADİstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle düzenlenen "17 Ağustos 1999 Marmara Depremi Anma Programı ve Güvenli Yaşam Paneli"ne katılarak, konuşma yaptı.

Osmaniye'deki sığınmacıların konaklama ihtiyacı karşılanıyor!

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ,Osmaniye'deki Cevdetiye Geçici Barınma Merkezinde incelemelerde bulundu. Akdağ, barınma merkezindeki okulları gezdi.

Mersin'de bin 300 yataklı şehir hastanesi açılacak!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ 112 Acil Servislerdeki yoğunluğu azaltacak uygulamayı anlattı. Akdağ, Mersin'de bin 300 yataklı şehir hastanesini açacaklarını aktardı.

Erzurum'da yaşam merkezleri inşa ediyoruz!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, sağlıkta Dönüşüm Programı'nın önümüzdeki üç yılında, Türkiye'nin sağlıkta yepyeni hamleler göreceğine dikkati çekti.

Recep Akdağ Erzurum'un 2023 hedeflerini açıkladı!

AK Partinin Hedef 2023' sloganı ile yola çıktığı projeden Erzurum da nasibini alacak. AK Parti Erzurum Milletvekili eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ kentin yeni hedeflerini açıkladı

Eski Bakan Akdağ: ‘Kentsel dönüşümde mevzuatlar daha katı olmalı’

Kocaeli’nde Afet Yönetimi ve Afet Zamanlarında Sağlık Hizmetleri Kongresi’ne katılan Sağlık eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, “Mevcut mevzuat kentsel dönüşümle alakalı insanlara bazı haklar veriyor. Bu konudaki mevzuatın çok daha katı olması gerektiği kanaatindeyim” diye konuştu.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat kimdir? İşte Bakan Ömer Bolat'ın hayatı ve biyografisi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3 Haziran Cumartesi akşamı yeni kabineyi açıkladı. Ticaret Bakanı görevine ise Ömer Bolat'ı atadı. Peki, Öner Bolat kimdir? İşte tüm detaylar...

Yeniden Sağlık Bakanı seçilen Fahrettin Koca kimdir? Fahrettin Koca kaç yaşında, nereli?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakanı olarak Fahrettin Koca'yı yeniden görevlendirdi. Peki, Fahrettin Koca kimdir? İşte detaylar...

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanını açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan oldu. Peki Vedat Işıkhan kimdir? İşte detaylar!

Cevdet Yılmaz kimdir? Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz kaç yaşında?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı kabine listesine göre, Cevdet Yılmaz Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görev yapacak. Peki, Cevdet Yılmaz kimdir? İşte Cevdet Yılmaz'ın hayatı...

Recep Baştuğ kaç yaşında? Kimdir?

Recep Baştuğ, Garanti BBVA'nın Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesidir. Recep Baştuğ kaç yaşında? Kimdir?

Osman Arslan kimdir?

Halkbank Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi Recep Osman Arslan kimdir? Osman Arslan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Recep Süleyman Özdil kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Recep Süleyman Özdil kimdir? Recep Süleyman Özdil kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Recep Baştuğ Kimdir?

Recep Baştuğ kimdir? Recep Baştuğ’un mesleği nedir? Recep Baştuğ hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Recep Gençer kimdir? Daha önce hangi görevelrde bulundu? Kaç yaşında?

Bagfaş Bandırma Gübre Fabirakaları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Üyesi Recep Gençer kimdir?  Recep Gençerdaha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Recep Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Recep Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

​​​​​​​Ali Kantur kimdir?

Kantur & Akdaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kantur kimdir? Ali Kantur daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Kantur'un biyografisi...

Recep Akdağ: Şehir hastanelerini yeni bir finansman modeliyle yaptık!

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Recep Akdağ yaptığı açıklamada  "Şehir hastaneleri yapımında yatırımcı firmalara hasta garantisi verildiğine ilişkin iddialar doğru değil. Yüklenici firma ile idare arasında böyle bir sözleşme yok." diye konuştu.

Recep Akdağ kimdir Haberi

Recep Akdağ kimdir

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ’ın başkanlığını yaptığı yatırım ortamının iyileştirilmesi çalışmaları kapsamında İçişleri Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yürüttüğü çalışmalar sonucunda iki genelge yayınladı.

Akdağ tarafından yayınlanan bu genelgelerde, vatandaşlar ve yatırımcılar için inşaat ve yapıların faaliyete geçiş süreci ile ilgili bürokratik işlemleri kolaylaştırıcı maddeler yer alıyor. 

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, düzenlenen ve yayınlanan bu genelge ile inşaat izin süreçleri ile ilgili olarak belediyelerce mevzuatta açıkça sayılmış bilgi, belge ve ücret dışında hiçbir bilgi, belge ve ücret talep edilmeyecek, ayrıca inşaat izinleriyle ilgili talep edilen bilgi, belge ve ücretler belediyelerin internet sitelerinde yer verilecek. 

İnşaat izinleriyle ilgili ayrı ayrı başvuru yapılan 12 işlem birleştirilecek ve 5 işleme indirilecek. Bu sayede vatandaşların yapacağı başvuru sayısı ve bürokratik işlem sayısı azalmış...