03 / 10 / 2024

recep altepe ipekböceği tramvayı açıklaması

recep altepe ipekböceği tramvayı açıklaması

Bursa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Bursa’da üretilen ilk yerli tramvay İpekböceği, Atatürk Caddesi ile Garaj arasındaki T1 hattında seferlerine başladığı 12 Ekim’den bu yana yaklaşık 750 bin yolcu taşıdı...

Kahramanmaraş Uğur Böceği ve Kelebek Bahçesi'ndeki işletmeler 10 yıllığına kiralanıyor!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Uğur Böceği ve Kelebek Bahçesi'ndeki işletmeleri 10 yıllığına kiraya verecek.

OnePlus Nord CE için OxygenOS 13 güncellemesi yayında!

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen OnePlus Nord CE, Android 13 tabanlı OxygenOS 13 arayüzü aldı. Detaylar için buraya tıklayın!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti!

Kaplıkaya Hacıvat Deresi Islahı ve Bağlaraltı Siteler Köprüsü'nün açılış törenine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe girevinden istifa ettiğini duyurdu.

Recep Altepe'den kentsel dönüşüm uyarısı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, alanı ne olursa olsun hiçbir kurum ya da kişinin insan hayatıyla oynamaya hakkının bulunmadığını belirtti.

Recep Altepe: Sağlıksız 4 bin 100'den fazla binayı yıktık!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 17 Ağustos depreminin 18'nci yıldönümünde, kent merkezindeki riskli binaların kaldırılmasından 0,50 emsal artışı ile riskli sitelerin yenilenmesine kadar hayata geçirilen tüm çalışmaları yerinde değerlendirdi.

Recep Altepe'den İnegöl Fuar Merkezi´ne destek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl’de 50 bin metrekare alana kurulacak modern fuar merkezine destek verdiklerini açıkladı.

Bursa Tahtakale'nin çehresi değişiyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe “Bursa’mız kabuk değiştiriyor" dedi. Altepe çalışmaların hız kazandığını dile getirdi.

Recep Altepe: Kentsel dönüşümde örnek adımlar attık!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen bayramlaşma programında, Bursa yatırımlarını anlattı

Recep Altepe: Kırsala yatırımda engel yok!

Bursa Ziraat Odaları Platformu 1. Uludağ İstişare Toplantısı, sektörün tüm temsilcilerinin katılımıyla yapıldı. Toplantıda konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe “Kırsala yatırımda hiçbir engel yok” dedi.

Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi için imzalar atıldı!

Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi binasının hayata geçirilmesi ile ilgili protokol, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile işadamı Mehmet Ziya Arslan tarafından imzalandı.

Recep Altepe: Kentsel dönüşümde güç birliği işe yarıyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Bursa'nın dünya kenti olması hedefiyle çalışmalarına yön verdiklerini, bin 70 mahallede yürütülen kentsel dönüşüm faaliyetlerinin şehrin kalitesini ve değer artırdığını söyledi.

Bursa İstanbul Caddesi, tramvay hattıyla değişecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla projelendirilen T2 Kent Meydanı – Terminal tramvay hattındaki çalışmalar tamamlandığında, İstanbul Yolu’nun çehresinin değişeceğini söyledi.

Recep Altepe'den Bursa'ya imar müjdesi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaat sektöründe önemli sıkıntılara yol açması beklenen ve bu yıl sonunda yürürlüğe girecek olan ‘yeni tip imar yönetmeliği’ uygulamasının 2017 yılı Haziran ayı sonuna kadar uzatıldığını müjdeledi.

recep altepe ipekböceği tramvayı açıklaması Haberi

recep altepe ipekböceği tramvayı açıklaması


Bursa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Bursa’da üretilen ilk yerli tramvay İpekböceği, Atatürk Caddesi ile Garaj arasındaki T1 hattında seferlerine başladığı 12 Ekim’den bu yana yaklaşık 750 bin yolcu taşıdı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bugüne dek yaklaşık 750 bin yolcunun taşındığı tramvayın ulaşım sistemine dahil olmasıyla birçok aracın şehir içi trafikten çekildiğini ve bu sayede hava kalitesine ciddi katkılar sağlandığını söyledi. Altepe, Burulaş’ın tramvay işletmesinden yüzünün akıyla çıktığını belirterek, T1’in ardından Terminal ve Siteler hatlarının da en kısa zamanda devreye alınacağını ve kentin tüm caddelerinin hafif raylı sisteme entegre olacağını belirtti.


TRAMVAYIN ÖNÜNE ARAÇ PARK ETMEYİN


Bursalıların tramvaya çok hızlı adapte olduğunu ifade eden Altepe, trafikle iç içe seyreden tramvay hattına kesinlikle araç bırakılmaması gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Kamu hizmeti yapan yolcu...