03 / 05 / 2024

Recep Çakıcı karabük

Recep Çakıcı karabük

Karabük Belediyesi tarafından yapılan 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Park açılış töreninde mahalle sakinleri adına bir konuşma yapan Mahalle Muhtarı Recep Çakıcı açılış konuşmasını yaptı.

AK Partili Metin Külünk’ten flaş dolar iddiası! Bu formülle dolar 6-7 liraya düşecek!

AK Partili Metin Külünk'ten dolar kuru ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'de doların düşmemesini dolarizasyon ile ilgili olduğunu söyleyen Külünk, vatandaşın elindeki doları çıkarması ile birlikte kurun 7-8 liralara düşeceğini söyledi. İşte detaylar…

6 soruda TOKİ Karabük Sosyal Konut Projesi 2022! Karabük ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla ve merakla beklenen yüzyılın projesini sonunda halk ile paylaştı. TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Peki, TOKİ 2022 Karabük'te kaç konut inşa edecek? İşte TOKİ 2022 Karabük Sosyal Konut projesi detayları...

Kripto para borsasında akıl almaz olay! Hackerlardan inanılmaz dolandırıcılık!

Kripto para borsası Binance, yeni bir dolandırıcılık yöntemini ortaya çıkardı ve dikkat çeken uyarılarda bulundu. Bu yöntemle kripto para projelerini hedefleyen hackerlar, deepfake sayesinde yapay zeka ve hologram kullanarak kendilerini yönetici gibi gösterebiliyor. İşte detaylar...

Kayapark Sakura Evleri 17 Ocak'ta görücüye çıkıyor!

İstanbul Başakşehir'de, Başakşehir Belediyesi öncülüğünde ve kentsel dönüşüm alanında inşa edilecek olan Kayapark Sakura Evleri 17 Ocak'ta görücüye çıkıyor. Projede, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor.

Başak Cengiz'in ismi Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi!

İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen Başak Cengiz'in adı, Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi...

Karabük'teki 50 dönümlük arazi Organize Sanayi Bölgesi'ne kazandırılacak!

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş yaptığı açıklamada, Karabük'teki 50 dönümlük arazinin OSB'ye kazandırılacağını söyledi.

Karabük'te 11 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul hissesi!

T.C. Karabük İcra Dairesi, Karabük ili, Merkez ilçesi, 824 ada, 19 parsel, 100. Yıl Mahalle/Köy, Kıraç Mevkii'nde bulunan taşınmazın 45/52 hissesini 11 milyon TL'ye satıyor.

Karabük Eskipazar Devlet Hastanesi binasının akıbeti mecliste!

Karabük ilinde 2017 yılında açılan Eskipazar Devlet Hastane binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Aksoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Filyos Limanı Karabük ve Zonguldak'ın çehresini değiştirecek!

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Filyos Liman Projesi'nin Karabük, Zonguldak ve Bartın bölgesinin çehresini değiştireceğini söyledi. Ünal, "Dünyaya açılmamıza olanak veren bu proje işçi kültürü ve sanayi altyapısı olan Karabük'ün daha fazla yararlanacağı bir yatırım" diye konuştu.

Yaratıcılık Dünyası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yaratıcılık Dünyası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de 100 TL sermaye bedeli ile Moh'd F. tarafından kuruldu. 

3. İstanbul Başakşehir Avrupa’da görücüye çıkıyor!

İstanbul’un değerlenen bölgelerinden Başakşehir’in en büyük karma projesi 3. İstanbul projesi Almanya’nın Düsseldorf kentinde görücüye çıkıyor. Bugün başlayan fuarın 10 Şubat'a kadar devam etmesi planlanıyor.

Karabük'te TOKİ çalışmaları start alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Karabük ziyaretini değerlendiren AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, bölgede TOKİ çalışmalarının start alacağını söyledi.

Çakıcı Mimarlık Yapı Market Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıcı Mimarlık Yapı Market Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Çakıcı ve Mehmet Kurt ortaklığında kuruldu. 

Recep Çakıcı karabük Haberi

Recep Çakıcı karabük

Açılışa; Karabük Bele diye Başkanı Rafet Vergili, MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan, Ovacık Belediye Başka nı Mustafa Dursun, MHP Safranbolu İlçe Başkanı Muharrem Asker, MHP Milletvekili adayları Durmuş Yalçın, Ayhan Akbaş, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldılar. 


Park açılış töreninde mahalle sakinleri adına bir konuşma yapan Mahalle Muhtarı Recep Çakıcı; "Belediye Başkanımız ile biriikte mahallemizin eksikliğini gidermek için birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devametmek teyiz. Bugünde çalışmalarımı zın bir parçası olan çocuk parkamızın açılışını gerçekleştirmekteyiz. Parkımızın ya pımında başta Belediye Başkanımız olmak üzere tüm emeği geçenlere sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Mahalle Muhtarının ko nuşmasının ardından açılış törenine katılanlara hitaben bir konuşma yapan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; "5000 Evler Mahallesinin problemini çok iyi biliyoruz. 

Bir ay içinde mahalle de asfalt sorunu kalmayacak. Attığımız...