07 / 05 / 2024

Redevco AVM Satıyor

Redevco AVM Satıyor

Redevco Türkiye’deki mevcut yatırımlarının tamamının, yönetim kadrosu ile birlikte Blackstone Group iştiraklerine satışı konusunu karara bağladı

Kayseri İldem Park AVM satılıyor!

Kayseri'nin İldem mahallesi'nde yer alan Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen ilçenin ilk alışveriş merkezi olan İldem Park AVM satışa çıktı.

TOKİ Malatya Merkez'de 97 adet konut satıyor!

TOKİ Malatya Merkez'de 97 adet konut satıyor. Başvuruların 16 Mart itibariyle başlayacağı projede yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan bedel için 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş'ta 3 adet konut satıyor!

TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş'ta 3 adet konut satıyor. Satış işlemlerini T.Halk Bankası A.Ş’nin yürüteceği projede 84,98 metrekarelik 2 oda 1 salon daireler yer alıyor.

TOKİ Ankara Çubuk Aşağıçavundur'da 14 adet konut satıyor!

TOKİ Ankara Çubuk Aşağıçavundur'da 14 adet konut satıyor. Satış işlemlerini T.Halk Bankası A.Ş’nin yürüteceği projede 2 oda 1 salon daireler yer alıyor.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar'da 40 adet konut satıyor!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar'da 40 adet konut satıyor. Daire fiyatları 115 bin 774 TL'den başlangıç gösteren projede başvurular 13 Mart ile 30 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Manolya Onur ve sevgilisi Can Bozok Phuket'te villa satıyor!

Manolya Onur ile sevgilisi Can Bozok yılın 7 ayını Phuket'teki muhteşem villalarında geçiriyor. Yazın Bodrum'a gelip tekrar dönüyorlar. Çift, Phuket adasında villa satıyor..

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap'ta 59 adet konut satıyor!

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap'ta 59 adet konut satıyor. Başvuruların 5 Mart'ta başlayacağı projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.

TOKİ Şırnak İdil'de 4 adet konut satıyor!

TOKİ Şırnak İdil'de 4 adet konut satıyor. Daire fiyatları 115 bin 657 TL'den başlangıç gösteren projede yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında 180 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Van Korubaş'ta 1 adet konut satıyor!

TOKİ Van Korubaş'ta 1 adet konut satıyor. 87,91 metrekare olarak tasarlanan 3 oda 1 salon dairenin fiyatı 82 bin 827 TL olarak belirlendi.

TOKİ Trabzon Akçaabat'ta 4 adet konut satıyor!

TOKİ Trabzon Akçaabat'ta 4 adet konut satıyor. Satış işlemlerini Türkiye Halk Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede daire fiyatları 141 bin 930 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi'nde 220 adet konut satıyor!

TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi'nde 220 adet konut satıyor. Daire fiyatları 82 bin 641 TL'den başlangıç gösteren projede başvuru bedeli bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 6. etap'ta 1 adet konut satıyor!

TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 6. etap'ta 1 adet konut satıyor. Satış işlemlerini T.Halk Bankası A.Ş’nin yürüteceği projede daire fiyatı 77 bin 907 TL olarak belirlendi.

TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 7. Etap'ta 7 adet konut satıyor!

TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 7. Etap'ta 7 adet konut satıyor. 2+1 dairelerin yer aldığı projede daire fiyatları 66 bin 757 TL'den başlangıç gösteriyor.

Redevco AVM Satıyor Haberi

Redevco AVM Satıyor

Satış üç alışveriş merkezini kapsıyor: Ankara’da bulunan Gordion Alışveriş Merkezi, Erzurum Alışveriş Merkezi ve Manisa’da bulunan Magnesia Alışveriş Merkezi. Şirket, önümüzdeki dönemde bütünüyle ana pazarlarındaki esas faaliyet konularına odaklanacak. 


Redevco, Blackstone Group iştirakleri ile Haziran ayının başında anlaşma imzaladı. Anlaşma; her ikisi de 2009 yılında açılan ve “Çok İyi” derece ile BREEAM Sertifikası’na sahip 53.000 metrekare kiralanabilir alanı olan Gordion Alışveriş Merkezi ve 33.000 metrekarelik Erzurum Alışveriş Merkezi’ni kapsıyor. 19.000 metrekarelik ve 28 Haziran’da açılan Magnesia Alışveriş Merkezi’nin satışı da anlaşma dahilinde gerçekleşti.  


Söz konusu satışlar; Redevco’nun, Avrupa’da bulunan ana pazarlarındaki esas faaliyet konularına odaklanma ve yanı sıra, gelişmekte olan ülkelerdeki geliştirme faaliyetlerini bütünüyle sonlandırma yönlü stratejisi ile bağlantılı olarak gerçekleştirildi. Bu yeni dönem stratejisi, Şirket tarafından  2011 yılının sonu...