26 / 05 / 2024

Reel Enerji DEmir Çelik Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Reel Enerji DEmir Çelik Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Reel Enerji DEmir Çelik Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şükrü Okan Akalın ve Cemal Baki Akalın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Mehmet Demir Astor Enerji’de hangi alanda görev alıyor? Nereden mezun oldu? Mehmet Demir kimdir?

Mehmet Demir, Astor Enerji’de hangi alandan sorumlu genel müdür yardımcısı oldu? Nerelerde ve hangi pozisyonlarda görev aldı? Ne zamandan beri Astor Enerji’de çalışıyor? İşte Mehmet Demir ile ilgili merak edilen her şey...

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 580 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kartal, Muhammet Emin Kartal, Murat Demir, Ömer Ağırman ve Üsame Kartal ortaklığında kuruldu.

Demir Şarman kimdir? Nereli? Nerelerde çalıştı?

Anadolu Grubu, Holding A.Ş Tarım, Enerji ve Sanayi Grubu Başkanı Demir Şarman kimdir? Demir Şarman daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Demir Şarman'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Demir Şarman'nın hayatına dair merak edilenler.

Nufa İnşaat Enerji İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nufa İnşaat Enerji İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile İzettin Demir, Musa Demir ve Ömer Demir ortaklığında kuruldu.

Avrupa’da enerji krizi büyüdü! Siparişler Türkiye’ye kayacak!

Avrupa’da enerji krizi nedeniyle fabrikalar kapanıyor. Kağıt-ambalaj, kimyevi ürünler ve demir-çelik-alüminyum siparişlerinin ise Türkiye’ye kayması beklenirken ihracatta da yüzde 20 artış bekleniyor.

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Erkan Ersoy ve Harun Demir Kaan ortaklığında kuruldu.

Aladdin Group İnşaat Emlak Danışmanlık Enerji Demir Çelik Tur.Ve Tarım Ür.San.Tic.Ltd.Şti. Kuruldu!

Aladdin Group İnşaat Emlak Danışmanlık Enerji Demir Çelik Tur.Ve Tarım Ür.San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye’de Nhiem Thai Tran  tarafından kuruldu.

Pr Enerji Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pr Enerji Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Orhan Demir tarafından kuruldu.

Techofint Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Techofint Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Emsal Demir tarafından kuruldu.

Green Days Enerji Üretim İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Green Days Enerji Üretim İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te Emin Demir, Bülent Özgür Kılıç ve Reşat Alp Başar ortaklığında kuruldu.

Pmr Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pmr Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Volkan Batur Demir tarafından kuruldu.

Gsm Enerji İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Gsm Enerji İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gül taşdemir tarafından kuruldu.

Asdemir Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asdemir Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Reel Enerji DEmir Çelik Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Reel Enerji DEmir Çelik Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Reel Enerji DEmir Çelik Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şükrü Okan Akalın ve Cemal Baki Akalın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. Reel Enerji DEmir Çelik Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat,taahhüt ve müteahhitlik işlerini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Reel Enerji DEmir Çelik Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Soğanlık Mahallesi, Pegagaz Sokak, Soyak Sitesi No:3 Kat:10...