15 / 05 / 2024

reel getiri eylül 2020

reel getiri eylül 2020

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) ve Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde, eylülde en fazla reel getiri ABD dolarında sağlandı.

Kasım ayında aylık en yüksek reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Kasım ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 2 ile külçe altında gerçekleşti.

Haziran ayında aylık en yüksek reel getiri BIST 100 endeksinde oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Haziran ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 13,86 ile BIST 100 endeksinde gerçekleşirken, 2023'ün ilk altı ayında külçe altın TÜFE ile indirgendiğinde yüzde 12,71 reel getiri sağladı.

Mayıs ayında en fazla aylık reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde 2023 yılının Mayıs ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 4,55 ile külçe altında gerçekleşti.

İşte en yüksek reel getiri sağlayan yatırım araçları!

TÜİK, 2023 Mart ayı finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını paylaştı. Açıklanan verilere göre aylık maksimum reel getiri külçe altın olurken, finansal yatırım araçları yıllık bazda değerlendirildiğinde BIST 100 endeksi, yatırımcısına maksimum reel getiri sağlayan yatırım aracı olarak kay

BIST 100 endeksinde Eylül şoku! En fazla reel getiri sağlayan yatırım aracı oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Eylül ayında en yüksek aylık reel getirinin yüzde 10,34 ile BIST 100 endeksinde gerçekleştiği belirlendi. İşte ayrıntılar...

Eylülde en fazla reel getiri dolarda oldu!

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) ve Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde, eylülde en fazla reel getiri ABD dolarında sağlandı.

Ağustosta en fazla reel getiri külçe altında oldu!

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) ve Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde, ağustos ayında en fazla reel getiri külçe altından sağlandı.

Nisanda en fazla reel getiri külçe altında oldu!

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) ve Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde, nisanda en fazla reel getiri külçe altından sağlandı.

Finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları açıklandı!

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi ve Tüketici Fiyat Endeksi ile indirgendiğinde eylülde en fazla reel getiri BIST 100 endeksinden elde edildi.

Konut yatırımından elde edilen getiri Eylül'de 1.815 puana yükseldi!

81 il, 258 ilçe ve 1.255 mahalleden gelen verilerle hazırlanan Konut Yatırımı Toplam Getiri Endeksi Eylül ayı sonuçları açıklandı. Buna göre, Konut Yatırımı Toplam Getiri Endeksi, Eylül 2018'de 1.815 puana yükseldi.

Dome Residence Çekmeköy'de 229 bin TL'ye! Eylül'de teslim!

Butik residence olma özelliğiyle kalite çıtasını yükselten Dome Residence Çekmeköy projesinde teslimler önümüzdeki Eylül ayında yapılacak

Pendik Meranis Park'ta 113 bin TL'ye 2+1! Eylül'de teslim edilecek!

Teslimleri 3 ay erken yapılacak olan Pendik Meranis Park'ta yaşam önümüzdeki Eylül ayında başlayacak. Projenin örnek dairesi hazır durumda

Japon Evler Ataşehir'de 196 bin TL'ye! Eylül'de teslim!

Kılıç İnşaat'ın hayata geçirdiği Japon Evler Ataşehir projesinde önümüzdeki Eylül ayında konut teslimleri başlayacak

reel getiri eylül 2020 Haberi

reel getiri eylül 2020

Türkiye İstatistik Kurumu, eylül ayına ilişkin "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını" açıkladı. Buna göre, eylülde en yüksek aylık reel getiri, Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde yüzde 0,85, TÜFE ile indirgendiğinde yüzde 2,53 ile dolarda gerçekleşti.

Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde, yatırım araçlarından avro yüzde 0,5 kazandırırken, devlet iç borçlanma senetleri (DİBS) yüzde 1,02, BIST 100 endeksi yüzde 1,72, külçe altın yüzde 1,74 ve mevduat faizi (brüt) yüzde 1,82 oranında yatırımcısına kaybettirdi.

TÜFE ile indirgendiğinde avro yüzde 2,17 ve DİBS yüzde 0,62 kazandırırken, BIST 100 endeksi yüzde 0,09, külçe altın yüzde 0,11 ve mevduat faizi (brüt) yüzde 0,19 kayba yol açtı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; külçe altın, 3 aylık değerlendirmede, Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde yüzde 15,81, TÜFE ile indirgendiğinde yüzde 19,98 ile yatırımcısına en yüksek...