14 / 05 / 2024

referans kartal ruhsat

referans kartal ruhsat

Kiler GYO'nun Kartal'da başlayacağı Referans Kartal projesinin ruhsatı alındı. 380 adet daire ve 6 adet ticari ünitenin yer aldığı Referans Kartal projesi 2016 yılında tamamlanacak.

Referans Kartal Loca'da teslim müjdesi! 

Kiler GYO Referans Kartal Loca'nın bir etabında yaşam başladı, diğer etabında da tamamlanma oranı yüzde 97'ye ulaştı. Referans Kartal Loca'da teslim müjdesi geldi. İşte ayrıntılar...

Referans Göktürk satışta! Kiler GYO'dan Göktürk'e 182 konutluk yeni proje!

Kiler GYO imzasıyla hayata geçirilecek olan Referans Göktürk projesinin ruhsatı alındı ve projede satışlar başladı. Referans Göktürk projesinde 182 konut ile 1 ticari ünite yer alıyor. İşte detaylar...

Referans Ümraniye'nin ruhsat başvurusu yapıldı! Kiler GYO'dan Ümraniye'ye 313 konut ve 46 ticari ünite geliyor!

Kiler GYO tarafından Referans Ümraniye projesine ilişkin yapı ruhsatı başvurusunun yapıldığı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Kiler GYO Referans Göktürk için ruhsat başvurusu yaptı! 182 konutluk yeni projede ön talep fırsatı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Referans Göktürk projesi için ruhsat başvurusu yapıldı. Ön talep avantajlarının başladığı projede 182 adet konut ve 1 adet ticari ünite bulunuyor.

Referans Pendik'in ruhsatı alındı! Kiler GYO - Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine tam 513 konutluk yeni proje!

1 milyar 514 milyon 741 bin 443 TL'ye mal olacak olan Referans Pendik projesinin ruhsatı alındı. Proje Pendik'te yer alan  İller Bankası arazisi üzerinde yükselecek.

Referans Kartal Loca fiyat!

Referans Kartal Loca fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Referans Kartal Loca fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...

Referans Kartal Loca nerede?

Referans Kartal Loca nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Referans Kartal Loca nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Referans Kartal Loca geliyor! Yeni proje!

Kiler GYO, İstanbul ili, Kartal ilçesi, 11371 ada 184 parsel ve 11466 ada 105 parselde Referans Kartal Loca projesini inşa edecek. Proje için KLR İnş.Tic.Ltd.Şti. ile Müteahhitlik sözleşmesi imzaladı. 

Referans Kartal Towers'ın değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Kartal Towers projesine ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Kartal Towers projesinin değeri ne kadar oldu?

Referans Kartal Loca'nın değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Kartal Loca projesine ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Kartal Loca projesinin değeri ne kadar oldu?

Referans Arı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Referans Arı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Arı tarafından kuruldu.

Kartal Kordonboyu ve Soğanlık Gümüşpınar Mahalleri uygulama imar planları askıda! 

Kartal Kordonboyu Mahallesi’nin bir kısmı ile yine 2016'dan günümüze kadar yapı ruhsatı alınamayan Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi eski köy içi alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları askıya çıktı.

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı davasında belediye görevlileri hakim karşısına çıktı!

Kartal’da, 2019'da Yeşilyurt Apartmanı’nın çökmesine ilişkin binanın ruhsatının alındığı tarihten çöktüğü güne kadar belediyede çalışan görevliler ilk defa hakim karşısına çıktı. Sanıklar çeşitli sebeplerle olaydan sorumlu olmadıklarını dile getirdi ve suçlamaları kabul etmedi.

referans kartal ruhsat Haberi

referans kartal ruhsat


Kiler GYO bünyesindeki Biskon Yapı'nın yeni projesi Referans Kartal'ın ruhsatı alındı. Projede 380 daire ve 6 adet ticari ünite olacak.


Referans Kartal projesi 13 bin 170 metrekare alanda inşa ediliyor. 6 Mart 2015 tarihinde ruhsatı alınan Referans Kartal projesi 2 konut bloğu olarak tasarlandı.


Referans Kartal projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor. Referans Kartal projesinin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor.


Projede yüzme havuzları, spor alanları, çocuk oyun alanı, yeşil alanlar, 462 araçlık otopark, dinlenme alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Tel : 0212 456 15 00

Web: www.biskon.com

Gülcihan...