30 / 04 / 2024

Refik Anadol wind of istanbul

Refik Anadol wind of istanbul

Wind of İstanbul Ferko Signature’da… Medya sanatçısı, yönetmen ve araştırmacı Refik Anadol’un Wind of İstanbul eseri, Contemporary Istanbul kapsamında Ferko Signature’da düzenlenen etkinlik ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Upend Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Upend Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Refik Gökçek tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm bir zorunluluk diyen Refik Tuzcuoğlu belediyelere çağrıda bulundu! Sahada daha aktif olmalısınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade ederek, belediyelerin sahada daha aktif olmaları konusunda çağrıda bulundu. 

Refik Tuzcuoğlu kimdir? Hangi bakanlıklarda çalıştı? Emlak Konut GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Refik Tuzcuoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Liseyi ve üniversiteye nerede okudu? Hangi bakanlıklarda görev aldı? Evli mi, çocuğu var mı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Refik Tuzcuoğlu’nun hayatı...

Ata Hurda Madencilik Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Hurda Madencilik Metal Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Refik Yeşildal tarafından kuruldu.

Rfk Sak Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rfk Sak Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Refik Sak tarafından kuruldu.

Aria İstanbul İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aria İstanbul İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300  bin TL sermaye bedeli ile Hamidullah Afzalı ve Refik Hakyar tarafından kuruldu.

Rve İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rve İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  2 milyon TL sermaye bedeli ile  Refik Araz tarafından kuruldu.

Moment Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moment Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Refik Yiğit tarafından kuruldu.

Mind Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mind Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Dila Güler, Mine Taşkınlar ve Refik Tuna Loyan ortaklığında kuruldu.

End İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

End İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Refik Gökçek taarfından kuruldu.

İndova Endüstriyel Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

İndova Endüstriyel Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Refik Altınöz tarafından kuruldu.

Refik Saydam Hıfzısıhha Merkezi'nin yeniden açılması talebi mecliste!

Refik Saydam Hıfzısıhha Merkezi'nin yeniden açılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul Merkez İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Merkez İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Refik Kıroğlu tarafından kuruldu.

Refik Anadol wind of istanbul Haberi

Refik Anadol wind of istanbul

Sanatseverlerle 12. kez buluşan Contemporary Istanbul’un bu yıl üçüncü kez ortak sponsoru olan Ferko, Türkiye’nin en önemli çağdaş sanat etkinliğine olan desteğini İstanbul’a kalıcı bir eser kazandırarak taçlandırdı. Levent’in şimdiden yükselen değeri haline gelen Ferko Signature için sanatçı Refik Anadol’a Türkiye’nin ilk data painting eserini tasarlatan Ferko, Wind of İstanbul’u sanat severlerin beğenisine sundu. Refik Anadol’un İstanbul’daki rüzgar bilgilerini yaklaşık 3x6 metrelik dijital bir tabloya sürekli değişen, interaktif resimler olarak yansıttığı eserinin sanat severlerle tanıştığı kokteyle iş, sanat ve cemiyet hayatının önemli isimleri katıldı.


Wind of İstanbul için bir yıl boyunca Atatürk Havaalanı'ndan toplanan 10 saniyelik aralıklarla zaman ve sıcaklık ile beraber rüzgar hızı, yönü ve şiddeti bilgilerini okuyan, analiz eden ve görselleştiren bir dizi yazılım geliştiren Refik Anadol, İstanbul’un...