28 / 04 / 2024

Refik Karademir

Refik Karademir

Büyükşehir Grup İnşaat Tekstil Otomotiv ve Gıda Ticaret Limited Şirketi, Refik Karademir, İlhan Genç tarafından 60 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Temmuz'da Esentepe'de kuruldu.

Upend Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Upend Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Refik Gökçek tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm bir zorunluluk diyen Refik Tuzcuoğlu belediyelere çağrıda bulundu! Sahada daha aktif olmalısınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade ederek, belediyelerin sahada daha aktif olmaları konusunda çağrıda bulundu. 

Tıl Global İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıl Global İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mujahıd Nasır Turajo ve Taha Yasın Karademir ortaklığında kuruldu.

Refik Tuzcuoğlu kimdir? Hangi bakanlıklarda çalıştı? Emlak Konut GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Refik Tuzcuoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Liseyi ve üniversiteye nerede okudu? Hangi bakanlıklarda görev aldı? Evli mi, çocuğu var mı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Refik Tuzcuoğlu’nun hayatı...

Skao Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skao Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Soner Karademir tarafından kuruldu.

Ata Hurda Madencilik Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Hurda Madencilik Metal Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Refik Yeşildal tarafından kuruldu.

Rfk Sak Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rfk Sak Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Refik Sak tarafından kuruldu.

Perlante Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Perlante Yapı Anonim Şirketi Ataşehir'de Hüseyin Karademir tarafından kuruldu.

Aria İstanbul İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aria İstanbul İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300  bin TL sermaye bedeli ile Hamidullah Afzalı ve Refik Hakyar tarafından kuruldu.

Rve İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rve İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  2 milyon TL sermaye bedeli ile  Refik Araz tarafından kuruldu.

Dali Organizasyon Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dali Organizasyon Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Karademir tarafından kuruldu.

Dali Organizasyon Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dali Organizasyon Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Nurhan Karademir tarafından kuruldu.

Mk Archıtekten Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Archıtekten Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karademir tarafından kuruldu.

Refik Karademir Haberi

Refik Karademir

Büyükşehir Grup İnşaat Tekstil Otomotiv ve Gıda Ticaret Limited Şirketi, Refik Karademir, İlhan Genç tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da kuruldu. 


Büyükşehir Grup İnşaat Tekstil Otomotiv ve Gıda Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.)  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.)  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.)  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...