18 / 05 / 2024

Regal buzdolabı kaç tl

Regal buzdolabı kaç tl

Uygun fiyatlarıyla sıkça tercih edilen Regal buzdolapları, en ucuz fiyatlarla nerede satılıyor? İşte Regal en ucuz buzdolabı fiyatı! Regal 10 Ekim 2022 fiyat listesi…

Vestel NF48001 no-frost buzdolabının teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Düğün sezonunun kapanmasına az bir süre kala halen evlenmek isteyenler için Vestel’den sürpriz bir haber geldi. Vestel, NF48001 no-frost buzdolabını uygun fiyatla satışa çıkardığını açıkladı.

Regal Nf 30010 252 litre no-frost buzdolabında şaşırtan fiyat ortaya çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Regal, yeni evlenecek çiftler ve evine buzdolabı almak isteyenler için güzel bir haber verdi. Nf 30010 252 litre no-frost buzdolabını görücüye çıkaran Regal, bu ürünün teknik özelliklerini ve fiyatını da paylaştı.

Bosch Seri 6 Alttan Donduruculu Inox Xxl Buzdolabı fiyatı güncellendi! İşte 1 Temmuz 2023 fiyat listesi

Bosch Seri 6 Alttan Donduruculu Inox Xxl Buzdolabı ne kadar, kaç TL oldu? İşte Bosch Seri 6 Alttan Donduruculu Inox Xxl Buzdolabı 1 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Buzdolabı almak isteyenlere müjde! Profilo BD2156LFXN Üstten Donduruculu Buzdolabı’nda kaçırılmayacak fiyat!

Tüm beyaz eşya üreticileri, çeşitli buzdolapları üreterek cazip fiyatlarla müşterilerinin karşısına çıkıyor. Bu kapsamda, Profilo da son teknolojiyle donatılan BD2156LFXN Üstten Donduruculu Buzdolabı’nı satışa çıkardı.

 Uğur Buzdolabı kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Uğur Buzdolabı yeni evinize yada eskisinin yerine çok teknolojik imkanlarla geliyor. Peki Uğur Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Samsung buzdolabı kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Samsung, gelişmiş soğutma teknolojilerini kullanarak yiyeceklerin daha uzun süre taze kalmasını sağlayan buzdolabı müşterilerini bekliyor. Peki Samsung buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Beko'dan dev çeyiz seti kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! 17 Haziran 2023 fiyat listesi...

Beko, buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesinden oluşan üç ayrı 3'lü beyaz eşya çeyiz setini avantajlı fiyatlarla satışa sundu. Peki, Beko çeyiz seti fiyatları ne kadar oldu? Beko'da en ucuz çeyiz seti kaç TL? İşte detaylar...

Bosch KGN76VIF0N no frost buzdolabı ne kadar, özellikleri ne? 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Gelişmiş teknoloji ve mükemmel tasarımın birleştiği Bosch KGN76VIF0N 526 Lt no frost buzdolabı, üstün özellikleriyle yiyeceklerin tazelik ve lezzetini uzun süre korur. Peki, Bosch KGN76VIF0N no frost buzdolabı kaç TL? İşte detaylar...

 Altus buzdolabı kaç TL? En uygun nerede? 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Yaz geldi tatile gideceksiniz ama kafanız evde buzdolabındaki besinlerde mi kalıyor? Artık kafanızdan silip atın o düşünceyi çünkü Altus artık Altus var. Peki Altus buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik'in en çok tercih edilen buzdolabı indirime girdi! 10 Haziran 2023 fiyat listesi...

Arçelik’in Oliz’e özel indirim fırsatını kaçırmayın... Arçelik'in en çok satan buzdolabı modeli 570475 MB, indirime girdi. Kampanya 15 Haziran 2023 tarihine kadar devam edecek. Peki, Arçelik 570475 MB, kaç litre? İşte detaylar...

Buzdolabı ihtiyacı olanlar Hepsi Burada'ya koşuyor! İşte Regal Buzdolabı 06 Haziran 2023 fiyat listesi

Hepsi Burada, beyaz eşya almak isteyenlerin en sık tercih ettiği e-ticaret sitelerinden biri haline geldi. Buz dolabı ihtiyacı olan vatandaşlar, Hepsi Burada'nın,  Regal Nf 30010 252 Lt No-Frost Buzdolabında uyguladığı fiyat tarifesi araştırılıyor. İşte 06 Haziran 2023 fiyat listesi.

Evlenenler evini yenileyenler! Hepsi Burada'nın buzdolabı kampanyasını kaçırmayın! 

Hepsi Burada Haziran ayına kampanya ile girip müşterilerini memnun etmeyi başarıyor. Uğur marka Buzdolabını yüzde 3'lük indirime sokarak Haziran ayı kampanyasını başlatmış oldu. Uğur marka buzdolabının özellikleri ve fiyatı için haberimizi okumaya devam edin.

Hepsi Burada Haziran'a bomba gibi girdi! Buzdolabı almak isteyenler fiyat araştırmayın bu habere bakın

Regal Nf 252 Lt No-Frost Buzdolabı, Haziran ayında da fiyatları sorgulatılan ürünler arasına girdi. Hepsi Burada aracılığı ile satışa sunulan Regal Nf 252 Lt No-Frost Buzdolabı uygun ödeme seçenekleri ile web sitesinde ziyaretçilerini bekliyor.

Regal buzdolabı kaç tl Haberi

Regal buzdolabı kaç tl

Covid-19 pandemisi ve ardından dolar kurunda yaşanan artışla birlikte, beyaz eşya fiyatlarına zamlar üst üste geldi. Beyaz eşyada yaşanan bu zamların ardından vatandaşlar ürün almak için markaların ve online mağazaların indirimlerini ve kampanyalarını takip etmeye başladı.

Türkiye’de uygun fiyatlı beyaz denilince akla ilk Regal gelir. Regal, beyaz eşyada kalitesi ve diğer markalara göre daha uygun olan fiyatlarıyla vatandaşlar tarafından sıkça tercih ediliyor.

Peki, Regal buzdolapları ne kadar? Regal buzdolabı fiyatları 2022 ne kadar? Regal buzdolabı en ucuz fiyat ne kadar? İşte Regal 10 Ekim 2022 fiyat listesi…

Regal Bt 1001 89 L Büro Tipi Mini Buzdolabı: 2.252,25 TL

İndirimli satış fiyatı: 2.229,50 TL

Soğutucu raf sayısı :2 Değiştirilebilir kapı yönü  2 yıl garanti  Vestel servis güvencesindedir. Yükseklik : 82 cm / Genişlik :...