13 / 05 / 2024

Regus 23 ofis merkezi

Regus 23 ofis merkezi

18 yıldır Türkiye'de faaliyet gösteren Regus, 23 ofis merkezi ve yeni ofis alanları açmayı planlıyor. Regus, mobilya sektörünün en önemli partnerlerinden biri olacak.

Hazır ofis kiralayanlar yüzde 40 karlı!

Regus Ülke Müdürü Murat Özgönül, hazır ofis kiralamanın yılda 45 bin TL’ye kadar avantaj sağladığını söylüyor...

Hazır ofis kiralayanlar yüzde 40 tasarruf ediyor!

Hazır ofis üreticisi olan Regus'un Ülke Müdürü Murat Özgönül, hazır ofis kullanımının gün geçtikçe arttığına dikkat çekti. Özgönül,hazır ofis kiralayanların yüzde 40 kazanç elde ettiğini söyledi.

Boş ofis sayısı azalırken, kiralar düştü!

İstanbul Ofis Piyasası Üçüncü Çeyrek Raporu açıklandı. Verilere göre, aylık kirası metrekare başına 24.24 dolardan, 23.56 dolara geriledi.

Regus, ofis kiralamalarında TL'ye geçti!

3 bin 125 lokasyon, 1.000 şehir, 110 ülkede, ofis alanı, sanal ofis, ortak çalışma alanı, toplantı odası, Business World ve Business Lounge hizmetleri veren Regus, sözleşmelerin TL üzerinden yapılacağı açıkladı.

Regus yeni ofisini Maslak'ta açtı!

Hazır ofis sektöründe hizmet veren Regus’un yeni çalışma alanını Maslak'ta açtı.  Regus’un yeni çalışma alanı, metro ve toplu ulaşım araçlarının hemen yanında bulunuyor.

Regus hız kesmeden büyüyor!

Dünyadaki en büyük hazır ofis tedarikçisi olan Regus bu alandaki öncü kimliğini Türkiye’de yeni yatırımlarla devam ettiriyor.Regus, 2018’de Türkiye’de dört yeni ofis açmak için hazırlıklara başladı..

Regus Türkiye'de yatırımlarına hız verdi!

Hazır ofis alanları sektörünün dünyadaki en önemli ismi olan Regus Türkiye'de yatırımlarına hız verdi.

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2017 birinci çeyrek sonuçları!

REIDIN tarafından Ofis Kira Endeksi açıklandı. İstanbul geneli ofis kira değerlerinde bir önceki çeyrek dönem verilerine göre üst fiyat segmentinde yüzde 0.54, alt fiyat segmentinde ise yüzde 0.23 oranında azalış yaşandığı açıklandı.

Regus 23 ofis merkezi açmayı planlıyor!

18 yıldır Türkiye'de faaliyet gösteren Regus, 23 ofis merkezi ve yeni ofis alanları açmayı planlıyor. Regus, mobilya sektörünün en önemli partnerlerinden biri olacak.

23 sanayi tesisi lüks projelere dönüşüyor!

İstanbul'da fabrikaların şehir dışına taşınması sonucu boşa çıkan arazilerde son yıllarda hızla lüks konut, ofis, AVM ve oteller yapılıyor. Son beş yılda 23 fabrika, konut, otel ya da ofise dönüştü.

Regus Türkiye'ye yeni konseptler getirecek!

Büyük şirketlere, start up'lara ve girişimcilere paylaşımlı ofis hizmetleri veren Regus, Türkiye'de İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Adana ve Bursa'da faaliyet gösteriyor. "

Betül Genç Regus Türkiye’nin yeni ülke müdürü oldu!

Dünyanın 107 ülkesinde 2.850 lokasyonda hazır ofis sistemlerinin öncüsü olan Regus’un Türkiye Ülke Müdürlüğü görevine Eylül ayı itibari ile Betül Genç atandı.

Gaziantep Sanal Ofis uygulamasında fiyatlar 295 TL'den başlıyor!

"Sanal Ofis" sistemi ile hizmet alan kullanıcı ve şirketlere özel fırsatlar sunan Regus, başta Adana ve Gaziantep olmak üzere Türkiye'nin bir çok ilinde 295 TL'den başlayan fiyatlarla hizmet vermeye devam ediyor.

Regus 23 ofis merkezi Haberi

Regus 23 ofis merkezi

Hazır ofis sistemleri konusunda 18 yıldan bu yana Türkiye pazarında faaliyet gösteren Regus, 23 ofis merkezi ve yeni açmayı planladığı yeni ofis alanları ile mobilya sektörünün en önemli partnerlerinden biri...


Rekabetin arttığı dünyada iş yaşamında başarılı olmanın şartlarından biri de modern mobilyalarla dekore edilmiş prestijli bir ofis alanına sahip olmak. Hazır ofis sistemleri ile dünyada lider konumda olan Regus, bu sistemi 18 yıl önce Türkiye pazarına taşıdı. Türkiye’de İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Adana ve Bursa gibi kentlerde 23 merkezi bulunan şirket, var olan ve açılması planlanan yeni ofis alanlarında kullandığı mobilyalarla mobilya sektörüne katkı sağlıyor. 


Regus'un mobilya sektörünü besleyen bir şirket olduğunu belirten Regus Türkiye Ülke Müdürü Betül Genç, “Ortalama bir merkezimizin 1000 metrekarelik brüt bir alana yerleştiğini varsayarsak, bu 700...