02 / 05 / 2024

Reha Arar kim

Reha Arar kim

Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Arar, Kıbrıs'a dair bir turizm politikası olmadığını söyledi. Arar, "THY seferleri artmalı. Tanıtıma ağırlık verilmeli. KKTC'ye cesur girişimciler gelmeli" dedi

Mehmet Reha Kora Kimdir?

Mehmet Reha Kora kimdir? Mehmet Reha Kora’nın mesleği nedir? Mehmet Reha Kora nereden mezundur? İşte detaylar!

Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Regal Çamaşır Makinesi Mart ayı için fiyatları hanımların gündeminde. En ucuza nereden nasıl ararım diye araştırma yapılıyor. Sitemizden en uygun fiyatlı olanı bulabilirsiniz. Peki Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Fakirlerin yapıp zenginlerin yapmadığı 7 şey!

Fakir insanlar genellikle neden zengin olamadıklarını sorgular ve zengin olmanın yollarını arar. Peki, zengin olmak için neler yapmanız gerekiyor? İşte fakirlerin yapıp zenginlerin yapmadığı 7 şey...

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta Hasan Çınar, Murat Doğan, Cansel Nurat Aksoy, Mehmet Reha Pamir ve Kayahan Karadaş ortaklığında kuruldu.

İş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

İş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'da Murat Doğan, Cansel Nuray Aksoy ve Mehmet Reha ortaklığında kuruldu.

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Aybek Uluçay ve Arar Turizm İnşaat A.Ş. tarafından kuruldu.

Ev kiralarken ne kadar kapora verilir? Kapora geri verilir mi?

Ev kiralayan pek çok kişi belirli miktarlarda kaparo vermektedir ancak kaporanın ne kadar olacağına ilişkin yasal bir düzenleme bulunmamaktadır. Bu nedenle ev kiralamayı planlayan pek çok kişi ‘Ev kiralarken ne kadar kapora verilir?’ ve ‘Kapora geri verilir mi?’ sorularına da yanıt arar. İşte, kapor

Objektıf Group Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Objektıf Group Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 400 bin TL sermaye bedeli ile  Halım Arar tarafından kuruldu.

Reha Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Reha Turizm Otelcilik Limited Şirketi Şile’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Özge Demirbilek ve Recep Delikaya tarafından kuruldu.

Fores Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Fores Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suzan Arar tarafından açıldı. 

TOKİ'den İzmir Bergama 4 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli, Bergama İlçesi, 24 Derslikli Gazi-Kınık İlçesi 24 Derslikli Şehit Cafer Atilla-Foça İlçesi 16 Derslikli Yeni Foça Reha Midilli Ortaokulları ve Menemen İlçesi 16 Derslikli Türkelli İlkokulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir'e 5 yeni okul!

İzmir İli, Bergama İlçesi, 24 Derslikli Gazi-Kınık İlçesi 24 Derslikli Şehit Cafer Atilla-Foça İlçesi 16 Derslikli Yeni Foça Reha Midilli Ortaokulları ve Menemen İlçesi 16 Derslikli Türkelli İlkokulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılac

Arar Turizm İnşaat Petrol Gıda Ticaret Anonim Şirketi Osmanbey Şubesi açıldı!

Arar Turizm İnşaat Petrol Gıda Ticaret Anonim Şirketi Osmanbey Şubesi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Atik tarafından açıldı. 

Reha Arar kim Haberi

Reha Arar kim

Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı ve Turizm Yatırımcılar Derneği (TYD) Kuzey Kıbrıs temsilcisi Reha Arar, Kıbrıs'a gelen ziyaretçi sayısının bir yılda ikiye katlanabileceğini söyledi. Arar, "Bunun için THY'nin seferlerini artırması ve tanıtıma ağırlık verilmesi gerekiyor" dedi. Yatak kapasitesinin de yeterli olmadığını vurgulayan Arar, yatırımcıları Kıbrıs'a davet etti. 


 2014 nasıl geçti? 

2013'te Kuzey Kıbrıs'ı 1.1 milyon kişi ziyaret etmişti. 2014'ün ilk 11 ayında bu oran 1 milyon 265 bin oldu. Yıl sonunda 1.3 milyonu geçer. Ama ana vatanda 50 milyon turist 50 milyar dolar hedefi varken KKTC'ye gelen sayı çok düşük. Bunun artması gerekiyor. Ulaşım sorunu çözülmeli. Gönlümüz THY'nin Kuzey Kıbrıs uçuşlarını artırmasından yana. O zaman Kıbrıs turizmi patlar. Reel sektör kalkınır. Böylece Türkiye'nin Kıbrıs'a sağladığı destek azalır. 


 Bu patlama için THY seferleri...