09 / 05 / 2024

Reha Günay söyleşisi

Reha Günay söyleşisi

YEM Yayın'ın 2014 yılından bu yana düzenlediği “YEM Yayın Söyleşiler Dizisi” kapsamında gerçekleştirilecek "İstanbul'un Kaybolan Ahşap Konutları" söyleşisinde Prof.Dr. Reha Günay, mimarlık öğrencileriyle buluşuyor.

15 Mayıs sabahı dolar güne böyle uyanacak! Şimdiden planınızı yapın! Bu rakamı gören yatırımcılar zil takıp oynayacak

Seçime yaklaşık bir ay kaldı. 14 Mayıs'ta sandıktan çıkan sonuç ekonomiyi nasıl etkileyeceği merak edilirken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar yorumu geldi. 15 Mayıs sabahı dolar güne böyle uyanacak! Şimdiden planınızı yapın!  

Yusuf Günay'dan Florya arazi açıklaması!

Galatasaray kulübün eski başkan yardımcısı Yusuf Günay, Florya arazinin geri alınmasıyla ilgili yapılan eleştirilere yönelik açıklamalarda bulundu. 

Nezih Eldem Mimarlığına Bir Bakış söyleşisi 23 Mart'ta!

Mimarlığın Uç Beyi Nezih Eldem program dizisi, Eldem’in (1921-2005) mimar, eğitimci ve ressam olarak üretimlerine odaklanan sunum ve söyleşilerle sürüyor.

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası ve Sancaktepe arazisi hakkında açıklama!

Yusuf Günay, Galatasaray Adası, spor salonu, teknokent, Sancaktepe'deki arazi süreçlerinin kendi mecrasında sürdüğüne dikkat çekti ve "Spor salonu ruhsatının iptal edilmesi söz konusu değil. Aksine spor salonunu gerçekleştirmek için bugünlerde çok önemli çalışmalar içindeyiz" dedi.

GYODER'in 'Kentler nasıl bir dönüşüm geçirecek' söyleşisi 16 Temmuz'da! 

GYODER Akademi tarafından düzenlenen 'Kentler nasıl bir dönüşüm geçirecek' başlıklı söyleşi 16 Temmuz'da online olarak ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek...

İMİB Doğal Taş Söyleşileri yarın başlıyor!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından gerçekleşecek online söyleşi serisinde doğal taş kullanımının öne çıktığı yapılar gündeme gelirken, her sohbette Türk Doğal Taşı hakkında bilgiler konuşulacak.  

Nevzat Sayın ile 'Mimaride Anlam Üretmek' söyleşisi 19 Mayıs'ta!

Yıldız Entegre tarafından sosyal medya üzerinden düzenlenen “Mimaride Anlam Üretmek” temalı söyleşi, 19 Mayıs Salı günü saat 17:00’de Yıldız Entegre’nin Instagram sayfası üzerinde canlı olarak yayınlanacak. 

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası açıklaması!

Sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Yusuf Günay "Elbette ki çok uzun süredir gelen bir hukuki problem. Sonuca çok yaklaştık. İnşallah kısa sürede hukuki yoldan sonuç alacağız. Ada, tekrar Galatasaraylıların kullandığı bir mülk haline gelecek" dedi.

Yasemin Sener'le Mimarlık ve İletişim söyleşisi 5 Ocak'ta!

Kayıtsız Söyleşi Serisi, 2016-2017 döneminin dördüncü ve güz döneminin son söyleşisini Yasemin Sener ve pRchitect ile “Mimarlık ve İletişim” üzerine yapıyor. Kayıtsız Söyleşi, 5 Ocak Perşembe günü saat 14:00’te Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Bademlik Kampüsü’nde!

Emine Nur Günay, Eskişehir Süperkent projesini anlattı!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay: Bakanlığın, Süperkent projesi Eskişehir için büyük bir kazanç. Projenin ne zaman başlayıp biteceğini Eskişehir’de düzenlenecek çalıştayda Bakan Sarı açıklayacak

Günay İnşaat yeni ofisine taşındı!

Konya'da 6 yıldır inşaat sektöründe yaptığı yatırımları ile adından başarı ile söz ettiren Günay İnşaat, yeni ofis binası ile müşterilerine daha kaliteli hizmet vermeyi hedefliyor.

Antalya'daki ters ev görüntüsüyle dikkat çekiyor!

Antalya'da bir grup girişimci tarafından yaptırılan ev, dış görüntüsünden içerisindeki eşyalara kadar her şeyiyle alışılmışın dışında "ters" duruyor. Rusya'dan getirtilerek yaptırılan "ters ev", iç ve dış görüntüsüyle dikkati çekiyor.

Emine Günay: Yerli ve yabancı yatırımcı hükümeti bekliyor!

Başbakan Davutoğlu'nun Ekonomi Başdanışmanı Prof. Dr. Emine Nur Günay, ekonominin siyasi anlamda belirsizlik dönemlerini sevmediğini, yerli ve yabancı yatırımcının yeni hükümeti beklediğini söyledi.

Reha Günay söyleşisi Haberi

Reha Günay söyleşisi

İstanbul Kültür Üniversitesi, Ataköy Kampüsü, Mimarlık Fakültesi, Seminer Salonu II'de gerçekleşecek olan söyleşi, genç mimar adaylarına, “Mesleğe hoş geldin” diyerek, kitaplarından ve projelerinden tanıdıkları meslek büyükleriyle yüz yüze gelme fırsatı sunuyor.


Kuruluş amacı mimarlık ortamına kalıcı katkılarda bulunmak, düşünsel ve teknik konularda yaygın bir bilgi paylaşım ortamı sağlamak olan ve 1973 yılından bu yana kesintisiz olarak sürdürdüğü çalışmalarıyla ülkemizin mimarlık yayıncılığı alanında önemli bir yere sahip olan YEM Yayın, başta üniversite öğrencileri ve akademisyenler olmak üzere konuya ilgi duyan herkesin katılımına açık olarak 2014 yılında Mimar Cengiz Bektaş ile gerçekleştirdiği YEM Yayın Söyleşiler Dizisini Mimar Prof.Dr. Reha Günay ile sürdürüyor.


“İstanbul'un Kaybolan Ahşap Konutları" söyleşisinde Reha Günay, 2014 yılında Radikal Kitap’ın “yılın en iyi 100 kitabı” seçkisi arasında yer bulan “İstanbul'un...