13 / 05 / 2024

REIDIN iletişim danışmanı

REIDIN iletişim danışmanı

GTC İletişim Danışmanlığı, gayrimenkul sektörü ile ilgili güncel verilerle derinlikli analitik bilgiler sunan REIDIN’i müşteri portföyüne ekledi.

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

Yes İletişim Danışmanlık İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yes İletişim Danışmanlık İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Şahin tarafından kuruldu.

Doğru gayrimenkul danışmanı nasıl seçilir?

Yatırım ya da kullanım amaçlı gayrimenkul satın almak isteyen vatandaşlar, gayrimenkul danışmaları ile iletişime geçiyor. Peki doğru gayrimenkul danışmanı nasıl seçilir?

Knauf Türkiye'nin PR ajansı Brandworks İletişim oldu!

Brandworks İletişim Danışmanlığı,inşaat sektörünün global temsilcisiKnaufTürkiye’nin kurumsal iletişim, etkinlik ve medya ilişkileri yönetimini üstlendi...

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Vadistanbul'un PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Ayazağa’da doğayla kent yaşamını buluşturan Vadistanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin iletişim danışmanlığını Salt İletişim Grup yapacak...

18 maddede sitelerde iletişim felsefesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde iletişim felsefesi" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim!

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Metro istasyonunun hemen yanında yükselen projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim!

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve işyerlerinden oluşacak projede 1+0'dan 2+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Lens İstanbul iletişim!

Lens İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+0'dan 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje 5 blokta 33 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 

Vesta Global'in iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak!

Yurtdışı emlak yatırımı konusunda yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren, yüzde 100 Türk şirketi Vesta Global'in stratejik iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak...

Siltaş Yapı’nın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

Siltaş Yapı’nın PR ajansı dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren İnomist İletişim oldu. 

REIDIN iletişim danışmanı Haberi

REIDIN iletişim danışmanı

19 yıldır Ankara ve İstanbul’da stratejik iletişim danışmanlığı ve devletle ilişkiler konularında faaliyet gösteren GTC İletişim Danışmanlığı, halen; Boeing, MAN Türkiye, MAN Kamyon ve Otobüs, İpragaz, MESA Grup, Kale Grubu (Kaleseramik, Kalekim), Türkiye Müteahhitler Birliği, GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği), Global Yatırım Holding, Türkerler Holding / Mahal Bomonti İzmir, Çiftçi Towers, Bilkent Center, Polatyol / Eston Şehir Mahallem, ASAF İş Ortaklığı / 3. İstanbul, OTIS, COMODO, Tabanlıoğlu Mimarlık, İZODER, Expo Turkey by Qatar 2017, Eurasia AirShow 2018 gibi her biri sektörünün öncü kuruluşları ve markalarından oluşan güçlü bir portföye hizmet sunuyor.


GTC İletişim Danışmanlığı, 2007 yılından bu yana Türkiye temsilciliğini üstlendiği dünyanın önde gelen iletişim şirketi Media Consulta ile birlikte, yabancı şirketlere Türkiye’de, Türkiye merkezli şirketlere ise uluslararası...