14 / 05 / 2024

Reıham Group adres

Reıham Group adres

Reıham Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Alhadban ve Reıham Salem ortaklığında kuruldu. 

Empıre Group İnşaat Ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Empıre Group İnşaat Ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdıntch Arıf Moustafa ve Pavlına Mıtkova Moustafa ortaklığında kuruldu.

ABD'nin ham petrol stokları azaldı!

ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta bir önceki haftaya göre 2,1 milyon varil azaldı.

ABD'nin ham petrol stokları azaldı!

ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta bir önceki haftaya göre 700 bin varil azalış gösterdi.

OPEC'in ham petrol üretimi martta arttı!

OPEC'in günlük ham petrol üretimi mart ayında bir önceki aya göre 821 bin varil artarak 28 milyon 610 bin varile yükseldi.

Türkiye'nin ham çelik üretimi yüzde 17 arttı!

Türkiye'nin ham çelik üretimi, Ocak'ta geçen senenin aynı ayına göre yüzde 17,3 artışla 3 milyon ton seviyesinde gerçekleşti

Yering Group Ag Merkezi İsviçre İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Yering Group Ag Merkezi İsviçre İstanbul Merkez Şubesi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Cathay Group, Altın Emlak ile iş birliği yapıyor!

Cathay Group, Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul projelerin satış ve pazarlama süreçlerinde sektörde 20'nci yılını geride bırakan Altın Emlak ile iş birliği yapıyor...

ABD'nin ham petrol stokları yüzde 0,7 arttı!

ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta bir önceki haftaya göre 3,1 milyon varil artış gösterdi.

Emel Onur’dan RE/MAX’a IRM eğitimi ile dünyaya açılma fırsatı!

ABD’nin en bilinen gayrimenkul danışmanlarından Lead Consulting Group CEO'su Emel Onur'un RE/MAX gayrimenkul danışmanlarına verdiği IRM eğitimi ile 25 katılımcı Realtor sertifikası alarak, Amerikan Milli Emlakçılar Derneği üyesi olmak için hak kazandı.

Türkiye'nin ham çelik üretimi yüzde 0,6 azaldı!

Türkiye'nin ham çelik üretimi geçen yıl bir önceki yıla göre yüzde 0,6 azaldı ve 37,3 milyon ton seviyesinde gerçekleşti...

Beyttürk İnşaat'ın rezidanslarını Retaj Group işletecek!

Körfez ülkelerinin en büyük turizm yatırımcılarından Katar menşeili Retaj Group ve Beyttürk İnşaat arasında iş birliği anlaşması yapıldı. Anlaşmaya göre, Beyttürk'ün Türkiye'deki rezidanslarını Retaj Group işletecek.

Reıham Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reıham Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Alhadban ve Reıham Salem ortaklığında kuruldu. 

Özyurtlar Holding ile MODD/group iş birliği başladı!

Türkiye’nin önde gelen 250’den fazla kurumsal markasına hizmet veren MODD/group, bir büyük iş birliğine daha imza atarak, Özyurtlar Holding ile anlaştı. Bu anlaşma ile MODD/group, Özyurtlar Holding’in global dijital pazarlama süreçlerini yönetecek..

Reıham Group adres Haberi

Reıham Group adres

Reıham Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Alhadban ve Reıham Salem ortaklığında kuruldu. 

Reıham Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
GENEL TİCARET Her türlü ticari mal ve hizmetlerin ihracatını ve ithalatını yapmak. EĞİTİM HİZMETLERİ Eğitim ve öğretim hizmetleri konusunda Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarının izin verdiği her seviyede ana okulu, ilköğretim okulu, lise, yüksek okul ve üniversite açabilir, işletebilir.Lise ve fakültelere hazırlık kursları, yabancı dil kursları açmak. Çeşitli mesleki alanlarda beceri kazandırmak maksadıyla sanatve mesleğe yönelik (bilgisayar, daktilo, muhasebe, modelistlik, stilistlik) eğitim ve öğretim vermek, özel dershane ve kurs açıp işletmek. Futbol, basketbol, voleybol, yüzme, kros, buz pateni, atletizm, santranç gibi alanlarda eğitim vermek amacıyla kurslar açmak ve işletmek. Şirket...