01 / 05 / 2024

reina arazisi sahibi kim

reina arazisi sahibi kim

Su Entertainment Group’un Patronu Mehmet Koçarslan, Reina’nın son dönemde gündeme geldiği "Kontratı bitiyor, kapanacak" söylentilerini yanıtladı. Koçarslan, "Reina Kilyos Plajı değil ki ceketimizi alıp çıkalım” dedi....

Eczacıbaşı’nın Kartal’daki arazisi 1 milyar dolara Katarlılara mı satılıyor?

Eczacıbaşı Grubu’nun sahibi olduğu Kartal’daki 318 dönümlük arazisi ile ilgili satış haberi emlak sektörüne bomba gibi düştü. İddiaya göre denize sıfır arazi Katarlılara 1 milyar dolara satılıyor.

6 bin liraya tarım arazisi sahibi olma fırsatı! Hemen detaylara bakın!

Tunceli ili, Hozat Milli Emlak Şefliği, Tunceli ili, Hozat ilçesi, Alacık Köyü, Balkaynar Kötü, Çaytaşı Köyü, Dalören Köyü, Geçimli Köyü, İn Köyü, Karaçavuş Köyü ve Yenidoğdu Köyü'nde yer alan 11 adet araziyi satıyor. İşte fiyatları...

Ve hükümet düğmeye bastı! 32 ilde yüzde 25 peşinatla Hazine arazisi satışı başladı

Hükümetin son dönemde artan konut ihtiyacına cevap verebilmek için devreye aldığını açıkladığı uygun fiyatlı hazine arazisi satışları başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaş ev sahibi olabilsin diye arazilerini halka evet peşkeş çekeceğiz" açıklaması yapmıştı.

Bill Gates, ABD'nin en büyük toprak sahibi oldu!

Microsoft’un kurucusu ve milyarder Bill Gates, toplamı 1 milyon kilometrekareye yaklaşan tarım arazileriyle birlikte ABD'deki en büyük tarım arazisi sahibi oldu.

Soner Yalçın’ın Çeşme’deki kaçak köşkünün arazisi sit alanı mı?

Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın İzmir'in Çeşme ilçesindeki kaçak köşkünün arazisi sit alanı çıktı. Kanunu hiçe sayarak, sit alanının ortasına 3 katlı lüks köşk diken Soner Yalçın’a belediye göz yumdu.

Küçükbay Grubu’nun İzmir'deki arazisi mecliste konu oldu!

CHP İzmir Milletvekili Ahmet Tuncay Özkan, Sahibi FETÖ/PDY soruşturmasında tutuklu bulunan bir firmaya İzmir'de bir fabrika arazisi için 2014 yılı Nisan ayında imar izni verildiğine dair iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Fi Yapı'nın Adapazarı Dağdibi’ndeki arazisi satıldı!

Fiyapı’nın Dağdibi’nde 350 dönüm arazide içinde üniversite, otel, hastane, AVM ve konut gibi yapıların yer alacağı dev projesinin arazisi el değiştirdi. Arazinin yeni sahibi Habil Genç isimli işadamı

Hazine arazisi kiralamak için dilekçe örneği!

2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümlerine göre, talep sahibi tarafından belirlenen taşınmazın kiralanmasının istenilmesi halinde, dilekçe ile başvuru yapılması gerekiyor. İşte, hazine arazisi kiralamak için dilekçe örneği!

2007 yılında Carlton Oteli arazisi satışa çıkarıldı!

2007 yılında Halis Toprak'ın sahibi olduğu Yeniköy'deki Carlton Oteli arazisi TMSF tarafından 49 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkarılmış. Halim Paşa Yalısı'na komşu olan arazi 6 bin 790 metrekare büyüklüğündeymiş.

Hazine tarım arazisi satışı nasıl yapılır?

31/12/2011 tarihi itibarıyla en az üç yıldan beri tarımsal amaçla kiralayan, kira sözleşmesi halen devam eden kiracılardan satış bedelini itiraz etmeksizin kabul edenler bu maddeye göre hak sahibi sayılıyor. Peki, hazine tarım arazisi satışı nasıl yapılır

Gümüşdere arazisi özelleştirme kapsamında satılıyor!

Gümüşdere arazisi özelleştirme kapsamında satılıyor. Gümüşdere Köyü Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Hatip Polat, "Burada özelleştirme yapılacaksa bile ilk hak sahibi köylüler olmalı" dedi.

Hazine arazisi hak sahipliği!

Hazine arazisi üzerindeki hak sahibi olan kimselere ne gibi haklar tanınıyor? Hazine arazisinde hak sahibi kimdir? Hazine arazisinde hak sahibi nasıl belirlenir? İşte hazine arazisi hak sahipliği...

Toplamda 40 milyon toprak sahibi hissedarı ilgilendiren yasa neler getiriyor?

Türkiye'de ortalama tarım arazisi büyüklüğü 59 dönüm. Fakat, tek parça değil. Ortalama 10 parselden oluşuyor. Ülke genelinde 30 milyon parsel ve 40 milyon hissedarı var. Tarım arazisi sahibi toplam 40 milyon hissedar ne yapacak?

reina arazisi sahibi kim Haberi

reina arazisi sahibi kim


Amiral gemisini Kuruçeşmedeki popüler gece kulubü Reina’nın oluşturduğu Su Entertainment Group, Reina markasıyla sudan sonra enerji içeceği pazarına da girdi.


Su Entertainment Group’un Patronu Mehmet Koçarslan, Reina’nın son dönemde gündeme geldiği 

“Kontratı bitiyor, kapanacak’ söylentilerini yanıtladı. Koçarslan, “Reina’nın arazisinin sahibi Ferit Şahenk, bir süredir eğlence, yeme-içme yatırımlarıyla dikkat çektiği için bu spekülasyonlar yapılıyor. Ancak bu konuşulanlar benim bilgim dahilinde değil. Ferit Şahenk dostumdur. Reina Kilyos Plajı değil ki ceketimizi alıp çıkalım”...