29 / 04 / 2024

Reina neden yıkıldı

Reina neden yıkıldı

39 kişinin hayatını kaybettiği eğlence merkezi Reina bu sabah erken saatlerde yıkıldı. Konuyla ilgili İBB açıklama yapı. İşte İBB'nin Reina açıklaması!

Reina bu sabah yıkıldı!

Türkiye'de katliamın yaşandığı ünlü eğlence merkezi Reina'ya bu sabah yıkıldı. Yıkım nedeni ise açıklanmadı.

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi, depremde 8 saniyede yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremleri büyük yıkıma neden oldu. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi depremde sadece 8 saniyede yıkıldı.

Depremlerde yıkılan Diyar Galeria Sitesi'nin bilirkişi raporu açıklandı! Galeria Sitesi neden yıkıldı? Kimler kusurlu?

Diyarbakır’da depremde iki bloğu yıkılan, 89 kişinin yaşamını yitirdiği Diyar Galeria sitesiyle ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca sürdürülen soruşturma çerçevesinde ek bilirkişi raporu tamamlandı. Peki Galeria Sitesi neden yıkıldı?

Gram altında geri vites! Altın fiyatlarının düşüş nedeni gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenlerin dünyasına başına yıkıldı

Dün 1850 dolara kadar yükselen altın fiyatları bugün düştü. Yatırımcılar ise ''altın fiyatları neden düştü?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın fiyatlarının düşüş nedeni gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenlerin dünyasına başına yıkıldı!

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İzmir Saime Sultan Yalısı'nda kaçak eklentiler yıkıldı!

İzmir Körfezi'nde bulunan ve 142 yıllık tarihe sahip Saime Sultan Yalısı'nda tartışmalara neden olan eklentiler, tepkilerin ardından Bayraklı Belediyesi tarafından yıkıldı. 

Akdeniz'de 5 ayda 15 metruk bina yıkıldı!

Akdeniz Belediyesi tarafından görsel kirliliğe neden olan terk edilmiş harabe halde bulunan yapıların yıkımı sürüyor. Akdeniz'de, geçen 5 ay içinde 15 adet terk edilmiş bina yıkıldı.

Reina bu sabah yıkıldı!

Türkiye'de katliamın yaşandığı ünlü eğlence merkezi Reina'ya bu sabah yıkıldı. Yıkım nedeni ise açıklanmadı.

Gülay Yedekci: Karaköy Yolcu Salonu neden yıkıldı?

Karaköy Yolcu Salonu'nun Galataport Projesi kapsamında yıkılması hususu TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, Başbakan Yıldırım'a 6 soru sordu..

Çanakkale Ayvacık'taki binalar neden yıkıldı?

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği ekipleri Ayvacık'ta hasar gören binaları incelemeye aldı. Ekip, binaların mühendislik hizmeti almadığı için yıkıldığını söyledi.

Kosova- Sırbistan arasındaki duvar yıkıldı!

Kosova ile Sırbistan arasında gerilime neden olan ülkenin kuzeyindeki Sırplar'ın yoğun olarak yaşadığı Mitroviça şehrinin kuzey bölümünde olan duvar yıkıldı.

Bayraklı'daki kaçak düğün salonu yıkıldı!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir süreden bu yana Belediye ile Yamanlar Cemevi yönetimi arasında gerginliğe neden olan düğün salonu yıkıldı.

Kasımpaşa Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası neden yıkıldı?

Kasımpaşa Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası’nın, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin verdiği rapor üzerine yıkıldığı ortaya çıktı. Yıkıma İstanbul 2 No’lu Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun da onay verdiği belirtildi.

İkitelli Olimpik Spor Kompleksi neden yıkıldı?

İBB Meclisi'nin CHP'li üyesi Abdul Hadi Akmugan, yazılı soru önergesinde Kadir Topbaş'a milyonlarca dolar değerinde ki İkitelli Olimpik Spor Kompleksi'nin neden yıkıldığını sordu.

Reina neden yıkıldı Haberi

Reina neden yıkıldı

Türkiye'de katliamın yaşandığı ünlü eğlence merkezi Reina'da bu sabah erken saatlerde yıkım yapıldı. 39 kişinin hayatını kaybettiği eğlence merkezi Reina'nın  çalışanları yıkımdan haberleri olmadığını, sabah geldiklerinde yıkımın gerçekleştiğini gördüklerini belirtti. Bunun üzerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili açıklama yaptı.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin açıklaması;

"Beşiktaş İlçesi, Ortaköy Mahallesinde bulunan Reina isimli eğlence mekanında mevzuata aykırı kısımlar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Encümenince yıkım kararı alınmıştır. Encümen Kararına istinaden, bugün (22.05.2017), yapının mevzuata aykırı kısımlarının yıkım işlemi gerçekleşmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."


Reina bu sabah...