05 / 05 / 2024

reklamlarda türk perakende sektörü

reklamlarda türk perakende sektörü

Deloitte Perakende Lideri Antoine de Riedmatten, perakende sektöründe hacmin kritik olduğunu, turist çeken AVM’lerin ise kazanacağını söyledi

İngiltere'de Türk yatırımcılar için konut projeleri yapılıyor! 25 yıl boyunca yıllık yüzde 10 kira garantili!

İngiltere, Türk vatandaşlarına banka ve borsaya alternatif bir yatırım aracı sunuyor.  Deutsche Bank, UBS gibi yatırım bankaları tarafından toplu olarak alınan özel emlak projelerinden artık perakende satış işlemleri de yapılmaya başlandı.

Kemal Baştürk: AVM mağazalarımıza kira desteklerini veriyoruz!

İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, AVM'lerin 1 Haziranda açılmasına ilişkin, "AVM sektöründe bir ilki gerçekleştirerek Perakende Performans Yönetimi (PPY) sistemimiz ile tüm mağazalarımızı sektörel kırılımlarıyla takip edip gerekli kira desteklerini de vermeye devam ediyoruz" dedi...

80 Türk şirketi MAPIC'e çıkarma yapacak!

Perakende devleri ve gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerini Fransa’nın Cannes kentinde 13-15 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenecek MAPIC’e, 80 Türk şirketi çıkarma yapacak...

Londra merkezli Türk Girişimi GRED Yeni Konsept Ofisi'ni Bebek’te açtı!

Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti sunan Londra merkezli Türk Girişimi GRED, İstanbul’da Bebek’te yeni konsept ofisini yatırımcıların hizmete açtı. 

MAPIC'te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyacak!

Fransa Cannes’da kapılarını 24. kez açan MAPIC’te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyacak. Türkiye temsilcisi Alkaş tarafından organize edilen çalışmalarla fuarda Türkiye 80’i aşkın firma ve 250 kişiyi aşkın ziyaretçiyle yer alıyor. 

İran, Türk inşaat sektörüne yeni iş imkanları sunacak!

Kara, "İran sahip olduğu doğal kaynakları, genç ve eğitimli nüfusu ile Türk yatırımcısı ve ihracatçısı için birçok yeni iş imkanını sunacak. Özellikle inşaat, altyapı, enerji, , maden, turizm, ve perakende sektörlerinde yeni iş imkanları oluşacak." dedi.

İran'da Türk yatırımcısı için inşaat sektöründe iş imkanı oluşacak!

DEİK Başkanı Vardan: "Türk yatırımcısı ve ihracatçısı için inşaat, altyapı, enerji, otomotiv, maden, turizm, hizmet ve perakende sektörlerinde yeni iş imkanları oluşacak" dedi.

İran'da Türk yatırımcılara inşaat sektöründe yeni iş imkanları oluşacak!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Ömer Cihad Vardan "İran'da Türk yatırımcısı ve ihracatçısı için inşaat, altyapı, enerji, otomotiv, maden, turizm, hizmet ve perakende sektörlerinde yeni iş imkanları oluşacak" dedi.

MAPIC 2015'e 14 türk firması katılacak!

Bu yıl dünyanın en büyük perakende ve gayrimenkul yatırımcılarını 21. defa buluşturacak MAPIC 2015’te, dünya markası olmak isteyen Türk markaları da çok iddialı.

Rıdvan Baştürk: Perakende satışlarda artış bekleniyor!

Tüketicilerin Ramazan ayında tüketim alışkanlıklarını inceleyen ALB Forex Analisti Rıdvan Baştürk'e göre, bayram dönemi ve sonrasında perakende satışlar ve tatil harcamalarında artış bekleniyor.

Türk perakende devleri 2015'te en az yüzde 15 büyüme öngörüyor!

Türkiye perakende sektörünün devleri 2015'e en az yüzde 15 büyüme hedefiyle giriyor. Genel seçimden negatif etkilenmeyeceklerini belirten sektör oyuncuları, "2015 daha iyi olacak. Yatırımlarımızı artırıp yurtdışında atağa kalkacağız" diyor

MAPIC'teki Türk markalar artıyor!

19-21 Kasım arasında Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenecek dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC'e, Türk markalarından büyük ilgi var. MAPIC'teki Türk markalar artıyor.

Türk markaları MAPIC’te görücüye çıkacak!

Fransa Cannes’da düzenlenen uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC, Türk markalarından giderek artan bir ilgi görüyor.‘Turkish Brands’ standında yer alan markalar arasında; Bernardo, Çilek, Damat Tween, Esse ve Kiğılı yer alıyor...

reklamlarda türk perakende sektörü Haberi

reklamlarda türk perakende sektörü


Uluslararası danışmanlık hizmeti sunan sektör analizleri yapan dünyaca ünlü Deloitte firmasının Perakende Lideri Antoine de Riedmatten, turizm ve perakende sektörünün birlikte hareket etmesi gerektiğini, AVM’lerin turistlerin yoğun olduğu yerlerde ve turistlere yölik olması gerektiğini söyledi.


Tüketici Malları CEO’lan toplantısı için Türkiye’ye gelen Deloitte Perakende Lideri Antoine de Riedmatten,Perakende sektörünün büyük bir dönüşüm sürecinde olduğunu ifade ederek sektördeki yeni trendleri anlattı. 


Teknolojinin gelişmesiyle perakende sektöründeki değişimin de hız kazandığını belirten Riedmatten, “Artık tüketicinin elinde internete erişim imkanı var. Tüketiciler cep telefonlarından bile her an dünyayı takip edebiliyorlar. Perakende sektöründe yeni bir dönemin içindeyiz. Gelişmekte olan pazarlar artık gelişen pazarların ürünlerini eş zamanlı sunabiliyor” dedi. 


Günümüzde hacim ve zaman kavramlarının en kritik noktalar olduğunu dile getiren Riedmatten şöyle konuştu: 


Perekende sektöründe artık en yüksek hacmi...