11 / 05 / 2024

Rektörlük inşaatı çöktü

Rektörlük inşaatı çöktü

Uşak Üniversitesi'nde yapılmakta olan rektörlük binası çöktü. Göçük altından çıkarılan 2 işçinin durumunun kritik olduğu bildirildi. Edinilen bilgilere göre kısa bir süre önce aynı binada bir göçük daha meydana gelmişti.

En çok iş ilanı veren sektörler belli oldu! Yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti!

2024 yılının ilk çeyreğinde pek çok sektörde iş ilanlarında artış görüldü. En fazla iş ilanı yayınlanan sektörler tek tek açıklanırken, yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti...

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

İnşaat demir fiyatları düştü! İşte İstanbul, İzmir, Payas ve Kabük inşaat demiri güncel fiyatları

İnşaat sektöründe en büyük gider olarak kabul edilen demir fiyatları düşmeye başladı. 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük inşaat demir fiyatları kaç lira? 2024 inşaat demiri fiyatları...

İMSAD resmen duyurdu: Yıllık inşaat malzemesi ihracatı 29,59 milyar oldu!

Türkiye İMSAD'ın hazırladığı İnşaat Malzemesi Sanayi Dış Ticaret Endeksi eylül ayı sonuçlarına göre ihracat, 2,65 milyar dolara yükselirken, yıllık  inşaat malzemesi ihracatı ise 29,59 milyar oldu.

Yıllık inşaat malzemesi ihracatı 30,21 milyar dolar!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan ve merakla beklenen İnşaat Malzemesi Sanayi Dış Ticaret Endeksi Temmuz 2023 sonuçlarına göre, yıllık (son 12 aylık) inşaat malzemesi ihracatı 30,21 milyar dolar şeklinde oldu.

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Aydın ve Sefa Çapraz ortaklığında kuruldu.

Kocaeli Çayırova’da inşaat halindeki bina çöktü!

Kocaeli'nin Çayırova İlçesi Özgürlük Mahallesi’nde bir inşaat firması tarafından ana cadde üzerinde yapılan binanın inşaatı çöktü. Olay sonucunda ölen olmazken yoldan geçen bir vatandaş yaralandı.

Türkiye'nin en büyük inşaat şirketleri belli oldu!

Fortune 500 Türkiye listesi yayınlandı. Listede inşaat sektöründe faaliyet gösteren 34 firma yer alıyor. İşte Türkiye'nin en büyük inşaat şirketleri belli...

Ahmet Nur Çebi: 100 milyon dolarlık inşaat 168 milyon dolara bitti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, "100 milyon dolarlık inşaat 168 milyon dolara bitti" dedi...

Düzce'de inşaat çöktü! İki işçi yaralandı!

Düzce Osmaniye Mahallesi Atatürk Caddesi'nde inşaat çöktü, yaşanan çökme sonucunda iki işçi yaralandı.

Girne'de inşaat çöktü: 5 yaralı!

Girne'nin Karakum bölgesinde inşaatı süren bir binanın birinci katında beton dökümünün yapıldığı bir sırada inşaat çöktü. Olay sonucunda 5 işçi yaralandı.

Türkiye’nin en büyük 2. camisinin inşaatı çöktü: Mühendis 16 saattir enkaz altında!

Gaziantep'te inşa edilen Türkiye'nin 2'nci en büyük camisinin inşaatında iskele çöktü, inşaat mühendisi Korkut Küçükcan enkaz altında kaldı. 

Bitlis'te Cumhurbaşkanlığı Köşkü inşaatı TBMM'de!

Bitlis Ahlat'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Köşkü inşaatına ve Anayasa Mahkemesinin iptal kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Rektörlük inşaatı çöktü Haberi

Rektörlük inşaatı çöktü

Uşak Üniversitesi'nde yapımı devam eden Rektörlük ek hizmet binası çöktü. İlk tespitlere göre enkaz altında kalan iki işçi çıkarıldı.


Ambulanslarla Uşak Devlet Hastanesine götürülen işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Hastanede ilk tedavileri yapıldıktan sonra taburcu oldukları edinilen bilgiler arasında...


AFAD Uşak İl Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yıkıntı altında başka insan olup olmadığı araştırdıkları bildirildi. Edinilen bilgilere göre kısa bir süre önce aynı binada bir göçük daha meydana gelmişti.


A...