09 / 05 / 2024

Rem İç Mimarlık Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Rem İç Mimarlık Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Rem İç Mimarlık Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılarda Erdinç Silan imzasıyla 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Paye Studio Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Paye Studio Mimarlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de İrem Arman tarafından kuruldu.

Kolaj Mimarlık Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Kolaj Mimarlık Tasarım Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta Eylem Koca ve İrem Nur Öğmen ortaklığında kuruldu.

Mivien Yapı Mimarlık Gayrimenkul Tarım Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mivien Yapı Mimarlık Gayrimenkul Tarım Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İrem Beden tarafından kuruldu.

İg Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İg Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Şule Coşar ve İrem Şura Coşar ortaklığında kuruldu.

Değirmen Tasarım Mimarlık Hizmetleri Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Tasarım Mimarlık Hizmetleri Sanayi ve Limited Şirketi Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Apdullah Sefer ve İrem Aksu tarafından kuruldu. 

Designist Tasarım ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Designist Tasarım ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İrem Çakır tarafından kuruldu.

Arkifom İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Arkifom İç Mimarlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Meriç, İrem Oğan, Kerem Erçin, Mahmut Adnan Kefeli ve Yağız Atakan Gedik ortaklığıyla kuruldu.

Keleşoğlu Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşoğlu Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cemre İrem Keleşoğlu tarafından kuruldu.

Bab Arch Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bab Arch Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Beş ve İrem Beş ortaklığında kuruldu. 

Kanoid Mimarlık Tasarım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanoid Mimarlık Tasarım İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Gökhan Yücel ve İrem Burcu Ummansu ortaklığında kuruldu. 

Alkılıç İrme İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkılıç İrme İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İrem Alkılıç tarafından kuruldu. 

Asay Yatırım İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asay Yatırım İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Asaf Avuc, Esat Ara Avcı ve Eylül İrem Avcı ortaklığından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Atelıer Idee Mimarlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atelıer Idee Mimarlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün İrem Aşçıoğlu tarafından kuruldu.

Rem İç Mimarlık Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Rem İç Mimarlık Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Rem İç Mimarlık Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Bağcılarda Erdinç Silan imzasıyla kuruldu. 


Rem İç Mimarlık Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...