06 / 05 / 2024

Remax Artemis brokeri Metin Sığırtmaç

Remax Artemis brokeri Metin Sığırtmaç

Remax Artemis brokeri Metin Sığırtmaç, ticari gayrimenkul pazarlamasında dünya dokuzuncusu oldu. Sığırtmaç, ödülünü Las Vegas'taki törende aldı. Sığırtmaç Remax Artemis olarak Bodrum Yarımadası'nın en büyük gayrimenkul firması olduklarını belirtti.

Yatırımcıların gözü yurt dışına çevrildi! Konut sektörü daralıyor mu?

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe daralma yaşandığını belirten Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yatırımcıların gözünün yurt dışına çevrildiğini açıkladı.

Armoni Vadi Evleri'nde bu ay sonu yaşam başlıyor!

Remax Armoni tarafından hayata geçirilen Armoni Vadi Evleri'nde bu sonu itibariyle yaşam başlıyor. Peki Armoni Vadi Evleri' ne kadar? Armoni Vadi Evleri'nin fiyatları ne kadar? İşte Armoni Vadi Evleri ile ilgili merak edilenler..

Konuttaki arz talep dengesizlikleri fiyat artışlarını tetikliyor!

Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yaptığı açıklamada konuttaki arz talep dengesizliklerinin fiyat artışlarını tetiklediğini söyledi.

Dgn Artemis İnşaat Metal Elektrik Oto Yedek Parça Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Dgn Artemis İnşaat Metal Elektrik Oto Yedek Parça Kimya Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Buket Gençbayraktar tarafından kuruldu.

NASA, Ay görevi için yeni tarih verdi!

NASA, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Artemis I roketinde ortaya çıkan sorunları çözmek için çalışmalara başlandığını duyurdu.

Yatırım Danışmanı Gökhan Öztürk, Avrupa Birincisi oldu!

Uzun yıllar gayrimenkul yatırım danışmanlığı alanında çalışan ve Ankara'da birçok projeye imza atan Gökhan Öztürk, Remax Europe geçtiğimiz Haziran ayında açıkladığı satış rakamlarıyla Avrupa'daki 30.000 gayrimenkul profesyoneli arasından birinci oldu.

Ev almak isteyenler dikkat! Konutta krediler kesildi, fiyatlar düşecek mi?

Bankaların konut kredisi vermemesi konut alımını düşürdü. Konuya ilişkin konuşan Remax Borsa brokeri Halil Egemen, "Bankaların konut kredisi vermemesi, satışları düşürdü. Bundan böyle fiyatı doğru olan gayrimenkullerin satışı gerçekleşecek" dedi.

Gayrimenkulde müstakil ve az katlı binalar revaçta!

Pandemiden sonra ev almak isteyen vatandaşlar müstakil ve az katlı binaları tercih etmeye başladı. COLDWELL Banker Life brokeri Uğur Sezginer konuya ilişkin açıklamalar yaptı.

Ankara'da konut üretimi azaldı mı?

Döviz kurlarında yaşanan dalgalanmaların ardından Ankara’da arsa fiyatlarının suni olarak artırıldığına dikkat çeken Remax Borsa Brokeri Halil Egemen, konut sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor?

Remax Borsa Brokeri Özer Alkan, Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler beklediğini açıkladı. İşte Alkan'ın o açıklamaları...

Gayrimenkul yatırımcılar için en güvenli liman!

Remax Borsa Brokeri Halil Egemen, "Dalgalı döviz kuru piyasasında en güvenli liman gayrimenkul. Yatırımcılar için haklı ve karlı kazanç dönemi" diye konuştu. 

Ruslar tatil, İranlılar vatandaşlık için Türkiye’den ev alıyor!

Yabancıya konut satışıyla ilgili önemli bilgiler veren Gayrimenkul Brokeri Songül Toprak Özsan, Ruslar'ın tatil, İranlılar'ın ise vatandaşlık için Türkiye’den ev aldığını söyledi.

Yabancıya konut satışına kısıtlama gelsin önerisi!

Gayrimenkul Brokeri Songül Toprak Özsan, yabancılara yapılan konut satışında belli kısıtlamaların olması gerektiğini söyledi.

Remax Artemis brokeri Metin Sığırtmaç Haberi

Remax Artemis brokeri Metin Sığırtmaç

Metin Sığırtmaç, 120 bin kişi arasında dokuzuncu olarak Bodrum'a büyük bir başarı getirdi. Remax Artemis olarak Bodrum Yarımadası'nın en büyük gayrimenkul firması olduklarını belirten Sığırtmaç, "Hem kadromuz hem de aldığımız ödüllerle bu iddiayı ispatladık. 2012 yılındaki başarılarımız ile Ege Bölgesi birinciliğini ve Anadolu birinciliğini kazandık. Ayrıca Metin Sığırtmaç olarak dünyanın ilk onuna girmeyi başarmanın gururunu yaşıyorum" dedi. Las Vegas'ta düzenlenen ödül törenine dünyanın 102 ülkesinden profesyonellerin katıldığını belirten Sığırtmaç, yaklaşık on bin kişinin yer aldığı bir de kongre düzenlendiğini söyledi. 

Kalite artacak Dört gün süren kongrede başarılı profesyonellerin deneyimlerini paylaştığını belirten Sığırtmaç şöyle konuştu; "Hedefim Remax Artemis'i Bodrum Yarımadası'nda en büyük uluslararası gayrimenkul danışmanlık Firması yapmak. 

Bodrum'un cazibesi her dönemde geometrik bir biçimde artarak devam ediyor. Bu durumu göz önüne alarak...