28 / 04 / 2024

remax çöp toplama etkinliği

remax çöp toplama etkinliği

Remax, 1 Temmuz 2019 Pazartesi günü Şirinkent İpek Restaurant önünden başlayarak, Yörük Mehmet Tesisleri'ne kadar olan güzergahta çöp toplayacak...

Grundig VCC 7870 Toz Torbasız Süpürge kaç lira, en ucuz nereden alınır? 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Grundig VCC 7870 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, güçlü toz toplama performansı, büyük haznesi ve tozları içine hapseden Hepa 13 filtresi ile temizlikte en büyük yardımcınız olacak. Peki, Grundig VCC 7870 Toz Torbasız Süpürge kaç watt? İşte detaylar...

Arnica Tesla Plus Elektrikli Süpürge en uygun fiyata nerde satılıyor? Ne kadara satılıyor? 31 Ocak 2023 fiyat listesi

Yüksek kapasiteli toz toplama ve emiş gücü ile Arnica Toz Torbasız Elektrikli Süpürge fiyatları ve özellikleri ile dikkat çekiyor.

Arazi almanın püf noktaları!

Arazi almanın püf noktalarını anlatan Remax Yeditepe Arazi Geliştirme Direktörü Mert Başaran, ''Devletin yapacağı projelerin etrafından küçük parayla büyük metrekarelik arsa alırsanız kazanma olanağınız çok yüksek'' dedi. 

Remax, Ayvalık'ta 1 Temmuz'da çöp toplayacak!

Remax, 1 Temmuz 2019 Pazartesi günü Şirinkent İpek Restaurant önünden başlayarak, Yörük Mehmet Tesisleri'ne kadar olan güzergahta çöp toplayacak...

Türkiye'de 2023'e kadar 3 şehir akıllanacak!

Kamu Teknoloji Platformu’nun başlattığı “akıllı şehirlere dönüşüm hareketi” ile 2023’e kadar Türkiye’den en az 3 akıllı şehir çıkması hedefleniyor. Akıllı duraklar ve akıllı çöp toplama gibi onlarca yeni uygulama hayatımıza girecek.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin yol sorunu mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı bazı mahallelerdeki yol yapımı ve çöp toplama sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Oskar Schindler’in fabrikası anıt oluyor!

Bin 200 Yahudi’yi işçi olarak alıp toplama kampına gönderilmesini engelleyen Oskar Schindler’in fabrikası anıt oluyor. O dönem yaşananlar Schindler’in Listesi filmine konu olmuştu.

Çorum'a 70 milyon liralık katı atık tesisi!

Çorum'da, Avrupa Birliği desteğiyle kurulacak 70 milyon liralık katı atık tesisi ve çöp toplama istasyonunun yapımına başlandığı bildirildi.

3. havalimanına martı operasyonu!

İstanbul’a yapılacak yeni havalimanının yanındaki büyük çöp toplama ve geri dönüşüm alanının bölgeden kaldırılması için havalimanı yönetimi ve belediye arasında görüşmeler hızlandı. İşte çalışmanın ayrıntıları...

Çöp vergisi kaç taksitte ödenir?

Belediyelerin katı atık toplama ile kanalizasyon hizmetlerinden yararlanan konut, işyeri ve diğer şekilde kullanılan binaların çöp vergisi ödemesi gerekiyor. Peki, çöp vergisi kaç taksitte ödenir?

Boş binalar için çöp vergisi ödenir mi?

Belediyenin mücavir alan sınırları içinde bulunan ve katı atık toplama hizmetinden yararlanan konut ve iş yeri sahiplerinden alınan vergiye çöp vergisi deniyor. Peki, boş binalar için çöp vergisi ödenir mi?

Türkiye 2023'te mavi bayraklı plaj sayısında 1'inci olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 48 şehre 150 çöp toplama aracı ve 7 bin 500 çöp konteynerinin aracılığıyla düzenlenen törende, şehit savcı Mehmet Selim Kiraz'a rahmet diledi.

Koçtaş mağazalarında atık toplama noktaları oluşturuldu!

Kullanım ömrünü tamamlamış elektronik ürünler, geri dönüşüm malzemesi olarak kullanılıyor. 43 Koçtaş mağazasında elektronik atık toplama noktaları oluşturuldu. Ürünler ücretsiz olarak alınıp geri dönüşüme kazandırılacak.

remax çöp toplama etkinliği Haberi

remax çöp toplama etkinliği

Remax, 1 Temmuz 2019 Pazartesi günü Şirinkent İpek Restaurant önünden başlayarak, Yörük Mehmet Tesisleri'ne kadar olan güzergahta çöp toplayacak. Remax çevreyi seven, doğaya saygılı, temiz Ayvalık isteyen gönüllü herkesi bu sosyal sorumluluk projesine davet ediyor.

Emlak sektörünün öncüsü Remax, toplumsal ve sosyal projelerde de aktif çalışmalarla gündem oluşturmaya devam ediyor.

Bu kapsamda “Temiz bir Ayvalık için” sloganıyla Ayvalık sahilinde çöp toplama etkinliğini organize eden Ayvalık Remax Liman ofisinden Broker Manager Kutsal Karan, "Bu tip sosyal sorumluluk projeleri planladığımız gibi çeşitli periyotlarda farklı etkinliklerle devam edecek" dedi. 

Karan, taşınmaz yönetmeliğiyle çehre değiştiren mesleğin özellikle de markalı emlakçıların bu tip sosyal sorumluluk projeleriyle, emlakçılara karşı olan ön yargıların yıkılabileceğini belirtti. 

Karan, Ayvalık gibi hem tarihi hem kültürel hem de doğal zenginliğe sahip emsalsiz...