17 / 05 / 2024

remax tuzla arsa

remax tuzla arsa

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi., İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi Tuzla'da yer alan arsasının satış sürecinin devam ettiğini açıkladı. Gersan satışla ilgili RE/MAX Mega Megavizyon Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret ile anlaşmıştı...

Tuzla'da 7 adet konut ile 1 adet arsa satılıyor! Mega kentte gayrimenkul sahibi olma fırsatı!

Tuzla Belediyesi, Aydınlı Mahallesinde yer alan 7 adet konut ile 1 adet arsayı satıyor. Peki konutların ve arsanın fiyatları ne kadar? 

İstanbul Tuzla'da arsa, İzmir Gaziemir'de de ofis satılıyor! 

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı ve İzmir Noter Odası Başkanlığı tarafından 2 adet gayrimenkul satılıyor. Peki satışı yapılacak gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Bandırma, Bozcaada ve Tuzla'da 5 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Bandırma, Bozcaada ve Tuzla'da yer alan 5 adet arsa satılıyor. Peki 3 ildeki 5 adet arsanın fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Tuzla Belediyesi 67.1 milyon TL'ye konut imarlı 2 arsa satıyor!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, İstanbul Tuzla'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 26 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Tuzla Tepeören'de 11 bin metrekarelik konut imarlı iki arsa satılıyor!

Tuzla Belediyesi, Tepeören'de yer alan toplam yüzölçümü 10 bin 934,37 metrekare olan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Tuzla Tepeören'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Tuzla Tepeören'de konut imarlı 3 arsa satılıyor! Megakentte arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Tuzla Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Tepeören mahallesinde yer alan konut imarlı 3 arsayı satıyor. Peki Tuzla'daki arsaların fiyatları ne kadar? İhale ne zaman? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak Tuzla'da ticaret imarlı arsa satacak!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Tuzla Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 31 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tuzla Belediyesi konut imarlı 3 arsa satacak!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla Tepeören'de yer alan konut imarlı 3 arsayı satışa çıkardı.

Tuzla'da 233 metrekarelik konut imarlı arsa fırsatı! Megakentte arsa sahibi olabilirsiniz! 

Tuzla Belediyesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, İçmeler Mahallesi'nde yer alan 233 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Tuzla İçmeler'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

İstanbul'da KDV'den muaf ve 8 taksit fırsatıyla 10 arsa ile arazi satılıyor! 609 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi, Şile, Sancaktepe, Kartal, Pendik ve Tuzla ilçelerinde yer alan 10 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki İstanbul'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

İstanbul'da arsa sahibi olma fırsatı! Tuzla'da 4 adet arsa satılıyor! Bu tarihi kaçırmayın! 

Tuzla Belediyesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Orhanlı Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul Tuzla'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

İBB'den İstanbul'da arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Tuzla Merkez'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

İBB Tuzla'da arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olma imkanını kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Merkez Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor...

remax tuzla arsa Haberi

remax tuzla arsa


Gersan Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz tarafından 23.05.2011 ve 05.02.2013 tarihlerinde yapılan özel durum açıklamaları ile, Şirketimiz aktiflerinde kayıtlı İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi 7230 Ada 10 No'lu parsel'de bulunan sahibi olduğumuz arsanın satış süreci devam etmekte olup, sözkonusu arsanın satışı için görevlendirilen RE/MAX Mega Megavizyon Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Ltd.Şti. ile olan anlaşmamız da devam etmektedir. Ayrıca gelişme olması halinde özel durum açıklaması...