29 / 04 / 2024

Remzi Aydın kentsel dönüşüm

Remzi Aydın kentsel dönüşüm

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Eyüp'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçenin tarihi ve turistik dokusunu ön plana çıkaracak projelere hız verildiğini açıkladı. Aydın, Eyüp Sultan Camii’nin restore edileceğini, Rami Kışlası’nın kütüphane ve müze yapılacağını açıkladı.

Aydın’a kentsel dönüşüm müjdesi! Projenin maliyeti 50 milyon TL!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak ilk kazmanın Karaçay bölgesine atılacağını söyledi.

Aydın Düzgün'den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın, Beykoz Tokatköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesine yönelik  yaşanan sıkıntılardan sonra  meclis üyeleri ve mahalle sakinleri  ile bir araya geldi.  Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıda gerekli açıklamaları yaptı. 

Beykoz'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

KİPTAŞ’tan Beykoz Belediyesi’ne devredilen arazilerde devam ettirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili adımlar atılıyor. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Aydın Arasta Kentsel Dönüşüm Projesi onaylandı!

Aydın Korkuteli Belediyesi heyeti Arasta Projesi ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yaptığı görüşmenin ardından ilçeye sevinçli haberle döndü.

Aydın'daki binalara imarda ilave 1 kat verilmeli!

NAMDER Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Erdemci, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a yaptığı ziyarette, Aydın'daki binalara imarda tam bodrum yapılarak müştemilat ve sığınaklar için, zemin katların ise otopark alanı olarak kullanılması için ilave 1 kat verilmesi gerektiğini belirtti...

KİPTAŞ Eyüpsultan'da çalışmalara başladı!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, kentsel dönüşüm kapsamında KİPTAŞ'ın Akşemsettin ve Çırçır'da çalışmalara başladığını, sürecin Yeşilpınar ve Karadolap ile devam edeceğini dile getirdi.

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Eyüpsultan'da imar barışına girmeyen yerlerde kentsel dönüşüm projeleri başlayacak. Belediye Başkanı Remzi Aydın, bölgedeki tüm sorunların giderileceğini söyledi.

Bursa'nın kentsel dönüşüm sorunu TBMM gündeminde!

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bursa Nilüfer'in kentsel dönüşüm mağdurlarının sorunlarını TBMM gündemine taşıdı.

Eyüpsultan'ın iki mahallesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Eyüpsultan Belediyesi ve KİPTAŞ işbirliği ile Yeşilpınar ve Akşemsettin mahallelerinde kentsel dönüşüm projesi başlıyor. Belediye Başkanı Remzi Aydın, projenin yatay mimari de inşa edileceğini söyledi.

KİPTAŞ, Eyüpsultan'da kentsel dönüşüme başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Yeşilpınar ve Akşemsettin mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığını açıkladı. Aydın; "KİPTAŞ’ımız, Yeşilpınar ve Akşemsettin’de projelerinin tanıtımını başlatacak" şeklinde açıklama yaptı. 

KİPTAŞ, Eyüp'te kentsel dönüşüme başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Akşemsettin Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Aydın bölgede KİPTAŞ'ın proje yapacağını açıkladı...

Remzi Aydın'dan Alibeyköy'e meydan müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Alibeyköylülere meydan müjdesi verdi.

Remzi Aydın'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Remzi Aydın kentsel dönüşüm Haberi

Remzi Aydın kentsel dönüşüm


Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın Eyüpsultan'daki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Eyüpsultan Belediyesi'nde yer alan habere göre, kentsel dönüşüm konusunda ellerinden geleni yaptıklarını, vatandaşlarla sürekli görüşmeler gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Remzi Aydın şu bilgileri verdi:

"Akşemsettin'de kentsel dönüşüm konusu bizim de düşündüğümüz ve bunun için çalıştığımız bir konu. Göreve geldiğimiz günden bu yana, Akşemsettin dahil olmak üzere yaklaşık 10 bölgede kentsel dönüşüm alanı tespit ettik. Bunların hepsi de yenileme ve gecekondu sorunlarının çözülmesini gerektiren alanlardı. Sağolsun KİPTAŞ bu talebimize, yenileme çalışmamıza olumlu cevap verdi ve proje çalışması başlattı"

"VATANDAŞLARIMIZLA GÖRÜŞMEMİZ DEVAM EDİYOR"

Vatandaşlarla toplantılar yaptıklarını söyleyen Başkan Remzi Aydın şöyle konuştu: "Özellikle Akşemsettin bölgesinin sağ tarafında yer alan gecekondularda yaşayan vatandaşlarımızla görüştük. Kentsel dönüşüm konusunda, vatandaşlarımıza en yararlı şekilde nasıl...