06 / 05 / 2024

renault fixter satış

renault fixter satış

Fransız otomobil devi Renault, tüm markalarda araç bakımı için perakende ve profesyonel müşterileri yerel garajlara bağlayan dijital bir platform olarak yeni kurulan Fixter'ı satın aldı.

Renault açıkladı! Renault Clio Mayıs 2024 fiyat listesi belli oldu...

Sıfır kilometre otomobiller için Mayıs 2024 fiyatları da belli olmaya başlıyor. Buna göre, Renault Clio kaç TL fiyatla satılıyor? En ucuz Renault Clio’yu satın alabilmek için ne kadar ödeme yapmak gerekli?

Renault'nun son dakika Nisan 2024 fiyatları şaşırttı! Dacia Duster'dan bile ucuza Captur fırsatı!

Otomobil devleri arasında yer alan Renault'nun Nisan 2024 fiyatları şaşırttı. En sevilen SUV'lar arasında yer alan Captur'un Dacia Duster'dan bile ucuza satıldığı belirtildi.

Yeni Renault Kangoo Van lansmana özel 915 bin TL'den başlıyor! Bugünden itibaren satışta! Fırsatı kaçırmayın!

Yeni Renault Kangoo, Türkiye'deki ilk temsilcileri olan Yeni Kangoo E-Tech yüzde 100 Elektrikli ve Yeni Kangoo Van ile satışa sunuluyor. Yeni Renault Kangoo Van lansmana özel 915 bin TL'den başlıyor.

Renault Austral 200 bin TL kredi fırsatıyla satışta! Austral fiyat listesi Nisan 2024!

Renault Austral, bu aya özel olarak 75 bin liralık takas desteği ve 250 bin TL'ye 12 ay vade ve yüzde 3,94 faiz imkanıyla satışa sunuluyor. İşte Austral fiyat listesi Nisan 2024...

ODMD açıkladı! Yılın ilk çeyreğinde en çok hangi otomobil markaları satıldı?

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında senenin ilk çeyreğinde en çok satışı yapılan markalar Fiat, Renault ve Ford olarak kaydedildi.

ODMD açıkladı! Türkiye’de en çok satılan otomobil markalarının sırası değişti! 

Türkiye’de en çok satılan otomobil markalarının belli olduğu duyuruldu. Buna göre, yapılan açıklamada toplam satışlarda 13 bin 560 ile Fiat ilk sırayı almış oldu. Fiat'ı 12 bin 903 satış ile Renault, 7 bin 730 satış ile de Citroen izledi.

Renault Clio'da şubat indirimi! Net fiyatı 477 bin 731 TL! Aylık 19 bin 600 TL ile araba sahibi olun!

Renault, Clio modelinin tüm versiyonlarının perakende satın alımında bireysel müşteriler için geçerli olan şubat kampanyasını duyurdu. Ayda sadece 19 bin 600 TL ödeyerek araba sahibi olabilirsiniz. Peki Renault Clio Şubat 2024 fiyatı ne kadar? Renault Clio güncel şubat fiyatları.

TÜİK açıkladı! Araç satışlarında zirve yer değiştirdi...

Türkiye'de Aralık 2023 yılına ait araç satış istatistikleri Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından raporlandığı kaydedildi. Buna göre, aralık ayında Renault'nun satışlarda zirveye çıktığı belirtildi.

Renault açıkladı! Yeni SUV modeli 1,5 milyona satılacak..

Otomotiv sektörü alanında değişimlerin yaşandığı bu son günlerde Renault piyasayı kasıp kavuracak bir model ve fiyat ile geliyor. İşte markanın SUV modeli, 1,5 milyona satılacağı duyuruldu. İşte markanın açıklaması ve haberin detayları... 

Kasım ayında en çok satılan otomobil markaları açıklandı

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında kasım ayında en çok satışı gerçekleştirilen markalar sırası ile Fiat, Renault ve Volkswagen olarak gerçekleşti.  Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verileri ve haberin ayrıntıları...

Renault ve Dacia dev Kasım kampanyalarını duyurdu! Clio, Megane, Koleos, Duster 140 bin TL'ye varan indirimlerle satışta

Renault ve Dacia, Kasım ayına özel kampanyalarını açıkladı. Takas desteğinden, uygun faizli kredi imkanına kadar birçok seçenek sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Türkiye'de ekim ayında 43 Maserati satışı gerçekleşti

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında ekim ayında en çok satılan ilk 3 marka belli oldu. Buna göre sıra ile Fiat, Renault ve Toyota yer aldı. İşte ekim ayında en çok satılan otomobiller...

Otomobilde 'en'ler belli oldu! En çok satış yapan ilk üçte Fiat, Renault ve Toyota var!

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) verilerine göre, ekim ayında en çok satış yapan otomobil markları sırasıyla Fiat, Renault ve Toyota oldu.

renault fixter satış Haberi

renault fixter satış

Renault, gruba bağlı satış sonrası iş biriminin pazarda sınıfının en iyisi olarak kalma hedefiyle yol aldığı dijital dönüşüm sürecinin bir parçası olan Fixter'ı satın aldı. Fixter'ın gelişimi Birleşik Krallık'ta ve 2022'nin ikinci yarısında Renault ağının desteğiyle Fransa'da ve gelecek yıllarda diğer Avrupa ülkelerinde devam edecek.

2017 yılında Londra'da Limvirak Chea, Frederic Dermer ve Cristian Vrabie tarafından kurulan Fixter, Birleşik Krallık'ta referans noktası haline geldi.

Bağımsız satış sonrası pazarda Fixter, çok markalı "Motrio" garaj ağının (Avrupa'da 2 bin 500 tesis), Renault Group'un uzmanlığı ve dijital hizmetleri ile "Mobilize Financial Services"in yenilikçi finansal hizmetlerinin desteğinden yararlanacak.

SATIŞ SONRASI DÖNÜŞÜM HIZLANDI

Kullanıcıları, evlerinden çıkmadan tüm araç bakım hizmetlerinden faydalandıran Fixter; çevrim içi randevu alma, fiyat teklifi hazırlama, faturalandırma, aracı evden teslim alma ve grubun partner ağına götürme ile satış sonrası servis...