27 / 04 / 2024

Rengin Ünver ytü

Rengin Ünver ytü

Mimar Rengin Ünver kimdir? Mimar Rengin Ünver, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Rengin Ünver, çalışmalarına hangi alanda devam ediyor? İşte Mimar Rengin Ünver...

GYODER PropTech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi açılıyor! 

Proptech pazarını desteklemek, sınır ötesi iş birlikleri ile büyütmek için GYODER ve YTÜ Yıldız Teknopark iş birliği ile kurulan “GYODER Proptech HUB YTÜ Startup House Girişimcilik Merkezi” Maslak’ta resmen açılıyor. 

Piramit Yt İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Piramit Yt İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bedrettin Söylemez tarafından kuruldu.

Yt Yavuz Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yt Yavuz Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yt Yavuz Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Yt For Emlak Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yt For Emlak Yatırım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Hasan A. Hazaea, Marwan M.A. Senan ve Musheer Alı N.S. Moqbel ortaklığında kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Ünver Örer vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Ünver Örer hayatını kaybetti. Ünver Örer'in ailesi taziye ilanı yayınladı.

Ökotek Çevre Teknolojisi ve Kimya Sanayi Anonim Şirketi YTÜ Teknopark Şubesi açıldı! 

Ökotek Çevre Teknolojisi ve Kimya Sanayi Anonim Şirketi YTÜ Teknopark Şubesi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli açıldı. 

Rengin İnşaat iflas mı ediyor?

Alan İnşaat’ın sahibi Metin Alan ve Güleryüz Nalburiye’nin eski ortağı Erhan Güleryüz tarafından kurulan Rengin İnşaat'ın bir süredir ekonomik kriz içinde olduğu belirtildi. İddialara göre, firma borç yüzünden şantiyelerini kapattı.

İstoç Yapı Kooperatifi YT Blok ince inşaat ihalesi 22 Ekim'de!

İstoç Yapı Kooperatifi, 26 bin metrekare alandaki YT Blok ince inşaatı işini kapalı teklif usulüyle ihale edecek. Tekliflerin en geç 22 Ekim 2018 tarihine kadar teslim edilmesi gerekiyor.

Yt Dekorasyon Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yt Dekorasyon Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Tolga Çıngıl ve Yasemin Yaşar Çıngıl ortaklığında kuruldu. 

Ünver Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünver Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Ünver tarafından kuruldu.

DM Ünver Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DM Ünver Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi Dilek Ünver ve Murat Ünver ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Rengin İnşaat Malzemeleri Nakliye Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rengin İnşaat Malzemeleri Nakliye Elektronik Ticaret Limited Şirketi Mustafa Akbaş tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hasan Ünver, TOKİ yöneticileri ile yatırımları görüştü!

NEVŞEHİR Belediye Başkanı Hasan Ünver, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) ile ortaklaşa gerçekleştirdiği yatırımlara ilişkin olarak TOKİ’den gelen bir heyet ile birlikte görüş alışverişinde bulundu.

Rengin Ünver ytü Haberi

Rengin Ünver ytü

Rengin Ünver kimdir?

Rengin Ünver, 1954 yılı Antakya doğumludur. 1977 yılında İTÜ Mimarlık Bölümü'nden mezun olmuştur. 


Yüksek Lisans eğitimini aynı okulda Fiziksel Çevre Kontrolü Bilim Dalı'nda 1979 yılında bitirmiş ve YTÜ Mimarlık Bölümü Çevre Çözümleme ve Denetimi üzerine olan doktora çalışmasını 1985 yılında tamamlamıştır. 


Prof. Dr. Rengin Ünver, halen YTÜ, Yapı Fiziği Ana Bilim Dalı'nda öğretim üyesi olarak çalışmalarına devam etmektedir.


Rengin Ünver, İstanbul Serbest Mimarlar Derneği'nde temsilci üyeler arasında yer...