05 / 05 / 2024

Renkli Cerevit Up

Renkli Cerevit Up

Banyolar için çağdaş tasarımlar sunan Creavit, banyosunda kusursuzluğu arayanlar için Creavit Up serisini sunuyor

Yeni Amarok, Yılın Pick-up’ı seçildi...

Yeni Amarok, Uluslararası Yılın Ticari Aracı (IVotY) jürisinden "Uluslararası Pick-up Ödülü" ne layık görüldü. İşte haberin ayrıntıları...

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Taha Emrah Özçelik ve Yunus Emre Genç ortaklığında kuruldu.

Yılın en iyi 4x4 ve pick-up modeli seçilen Ford Ranger’a tamı tamına 106 bin 700 TL zam geldi!

Avrupa’nın en çok satan pick-up modeli olan Ford Ranger, ağustos ayında tam 106 bin 700 TL zamlandı. Ranger’a gelen dev zammın ardından aracın yeni fiyatı arama motorlarında araştırılmaya başlandı.

Mor renkli bu meyve güçlü bir bağışıklık sağlıyor!

Sağlık üzerindeki faydaları ve yüksek antioksidan içeriğiyle “mucizevi meyve” olarak da bilinen mor renkli bu meyvenin çiğnenebilir jel formu da çıktı.

Vivo, Y35 ve V25 5G yeni renkleri ile indirimli baharı getirdi! Anneler Günü'nde annelere en renkli hediye!

Vivo, anneler gününe özel sepet indirimi ve garanti indirimi sunuyor. Akıllı telefon sektörünün önde gelen markalarından Vivo, birbirinden renkli şık ve zarif telefonları ile baharı karşılıyor.

Yapı Kredi'nin önündeki emekli kuyruğu bu yüzdenmiş! Geriden koşup geldi müşterilerine son dakika müjdesini verdi!

Emeklilere müjde resmen verildi. Yapı Kredi'nin önündeki emekli kuyruğunun nedeni belli oldu. Geriden koşup geldi müşterilerine son dakika müjdesini verdi. İşte bütün ayrıntılar...

Yapı Kredi geriden koşup geldi müşterilerine son dakika müjdesini verdi! Kimsenin beklemediği o rakam açıklandı! 

Yapı Kredi geriden koşup yeni müjdeyi verdi. Kimsenin beklemediği o rakamı resmen açıkladı. İşte Yapı Kredi 2023 emeklilik promosyon oranları aşağıdaki gibidir...

Dolar 28 gün içinde tam olarak bu kadar olacak! Bu rakamı görenler aklını kaçıracak! 1 doları bile olan koşup baksın! 

2022 yılını düşüşle seviye ile kapatan dolar/TL kurunda gözler 2023 yılına çevrildi. Doların yönü merak edilirken analistler, 28 gün içinde doların ne kadar olacağını açıkladı. 1 doları bile olan koşup baksın! 

En trendler arasında yer alan renkli taşlı yüzükler ne kadar? Altınbaş 9 Aralık 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ın en trend yüzükleri arasında yer alan ve büyük beğeni toplayan renkli taşlı yüzüklerin fiyatları merak ediliyor. İşte Altınbaş 9 Aralık 2022 fiyat listesi.

Korkmaz’dan çocuklara özel renkli matara tasarımları! İşte Korkmaz Bambino 22 Kasım 2022 fiyat listesi

Korkmaz Bambino çocuklara özel renkli matara fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Korkmaz Bambino özellikleri ve güncel fiyat listesi...

Renkli taşlı pırlanta yüzüklerde yüzde 50’ye varan indirim! İşte, Blue Diamond 24 Eylül 2022 fiyat listesi...

Renkli taşlı pırlanta yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirim başladı. Blue Diamond renkli pırlanta yüzükler şimdi kaçırılmayacak fiyata.  Peki Blue Diamond pırlanta yüzükler ne kadar? Blue Diamond renkli taşlı pırlanta yüzük fiyatları kaç TL? İşte Blue Diamond renkli pırlanta yüzük 24 Eylül 2022 fiyat

Renkli ve retro bir marka! Smeg küçük ev aletleri 24 Eylül 2022 fiyat listesi….

Smeg, herkes tarafından renkli tarzıyla çok sevildi. Yumuşak hatları olan küçük ev aletleri, her evde kendine yer buldu. Fiyatıyla herkesi hayrete düşürürken, tarzıyla çok sevildi. Sizin için uygun fiyatlı Smeg ürünleri araştırdık. İşte, Smeg küçük ev aletleri 24 Eylül 2022 fiyat listesi….

Up İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Up İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Up İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Renkli Cerevit Up Haberi

Renkli Cerevit Up

Tasarım ile teknolojiyi, modernizm ile minimalizmi bütünleştiren Creavit Up serisi birbirinden farklı üç tasarımla banyolara farklı bir yorum katıyor.


Detay aşkı etkisiyle eşsiz ortamlar yaratan Creavit, banyonuzun atmosferindeki belirleyici tasarım modüller ile sınırsız banyo dizaynları yaratmanızı kolaylaştırıyor.


Yeşil ve sarının harmanı rengiyle Lemon, pembe ve lilanın uyumunu sunan Paff ve mavi ile turuncunun kendine güvenini sunan Sport olarak üç farklı konsept sunan Creavit Up koleksiyonu farklılık ve orijinallik arayan herkese hitap ediyor. Ayna, alt ve üst modüllerden oluşan banyo mobilyalarının tamamlayıcısı asma klozetler ve minimal lavabolar da kolay temizlenme özellikleriyle de dikkat çekiyor.


Creavit Up serisi; yeni tip yüzeyleri ve renkleri ile gençler ve kendini genç hissedenler için daima sınırsız banyo dizaynlarına imkan tanıyan alternatifler...