26 / 07 / 2024

renovasyon

renovasyon

Avrupa’daki Yeşil Bina Konseyleri tarafından başlatılan dünyanın en geniş katılımlı renovasyon projesi Build Upon, mart ayı itibariyle başladı. Binalardan kaynaklanan emisyonların azaltılması için başlatılan projenin Türkiye ayağını, ÇEDBİK yürütecek.

Payidar Renovasyon Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Payidar Renovasyon Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Orhan Dumlu tarafından kuruldu.

Renovasyon Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Renovasyon Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Arıcı tarafından kuruldu.

İstanbul Renovasyon Mimarlık Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Renovasyon Mimarlık Merkezi Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Cenap Altıparmak tarafından kuruldu.

Yenilenecek yapılar 10 milyar TL’lik pazar yaratır!

Nitelikli elektrik taahhüt şirketlerinden ORGE Enerji Elektrik Taahhüt CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nevhan Gündüz yaptığı açıklamada renovasyon tarihi gelen, yenilenmesi gereken binaların pazar için potansiyel olduğuna dikkat çekti.

İstanbul Renovasyon Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Renovasyon Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile M.İstemihan Ayhan ve Recep Meral ortaklığıyla kuruldu.

Kervansaray Holding'ten yeni yatırımlar yolda!

Kervansaray Yatırım Holding'de yeniden yapılanma çalışmaları tamamlandı. Şirket, önümüzdeki dönemde Antalya otellerinde renovasyon çalışmaları başlatmaya hazırlanıyor. 

Çatı sektörü 2019'da iyileştirme projeleriyle büyümeyi hedefliyor!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, "Yeni Ekonomi Programı’nın genel ve sayısal hedefleri, inşaat sektöründe de yavaşlama olacağını gösteriyor. Sektör ağırlıklı olarak 2019 yılında iyileştirme ve renovasyon çalışmaları ile ön plana çıkacak"

Starcity Outlet yenilenen yüzüyle açıldı!

Avrupa Yakası’nın gözde outlet alışveriş merkezi Starcity Outlet; ziyaretçilerinin alışveriş keyfini daha konforlu ve daha ferah bir ortamda yaşamaları için başladığı renovasyon çalışmalarını tamamladı. 

Starcity Outlet yenilendi!

Starcity Outlet; ziyaretçilerinin alışveriş keyfini daha konforlu ve daha ferah bir ortamda yaşamaları için başladığı renovasyon çalışmalarını tamamladı. 

Tabanlıoğlu Mimarlık’a MIPIM 2017’de 4. ödül!

Tabanlıoğlu Mimarlık, MIPIM Awards 2017’de de Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyon projesi ile ‘Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Kütüphanesi ile World Interior News ödülü aldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyon Projesi ile World Interior News Awards 2017’de 'Kamu Yapıları' kategorisinde ödül aldı.

Amsterdam Arena, Rönesans ile yeniden doğuyor!

Rönesans Holding bünyesindeki Hollanda’nın 139 yıllık inşaat şirketi Ballast Nedam, ülkenin simge stadyumu Amsterdam ArenA’da gerçekleştirilecek en geniş çaplı renovasyon çalışmasına başlıyor.

Starcity Outlet AVM yenileniyor!

Türkiye'nin en prestijli outleti unvanına sahip ve Avrupa yakasının 'En parlak yıldızı' olarak anılan Starcity Outlet sadece bugünün değil, önümüzdeki on yılın da beklentilerine cevap veren yeni planlamaları ve mimarisiyle misafirleriyle buluşmak üzere renovasyon sürecine girdi.

renovasyon Haberi

renovasyon

Dünyanın en geniş katılımlı bina renovasyon (bina iyileştirme) projesi Build Upon, iklim değişikliğine yol açan mevcut binalarla ilgili çözüm üretmek üzere Avrupa’daki Yeşil Bina Konseyleri tarafından başlatıldı. Bir yıldan fazla süren hazırlıkların ardından Build Upon projesi, 80’den fazla etkinlik düzenleyerek, binalardan kaynaklanan emisyonları azaltmak için çaba harcayan 1000’in üzerinde kurum ve kuruluşu bir araya getiriyor. Avrupa Birliği’ne üye ülkelerin mevcut bina emisyonları, Avrupa Birliği’nin toplam karbon emisyonlarının yüzde 36’sını oluşturuyor. Bu da mevcut binaların çevreye daha fazla zarar verdiği anlamına geliyor. Avrupa ülkelerindeki konutların ve ticari binaların enerji verimliliği standartlarına uygun olarak iyileştirilmeleri amacıyla ortaya çıkarılan Build Upon, AB Horizon 2020 Araştırma ve İnovasyon Programı kapsamında yürütülüyor. Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Finlandiya, Hırvatistan, İspanya, İsveç, İrlanda, İtalya, Letonya, Romanya, Slovakya,...