17 / 05 / 2024

Res Group şirketi

Res Group şirketi

Res Group Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Anonim Şirketi, Hazem Yusuf Mohamed Abdulkarım Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 10 milyon 500 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Sarıyer Reşitpaşa Mahallesi' nde kuruldu.

Rusya'da ticari gayrimenkullerin metrekare fiyatları ne kadar?

Rusya’da yeni yılda da ticari emlak sektöründe daralma devam ediyor. Watcom Group şirketi, Rusya'daki ticari gayrimenkullerin metrekare fiyatlarını açıkladı...

Yönetiminde Okan Kurt'un da bulunduğu Martaş konkordato talep etti!

Şakıcı Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt ve babası Abdi Kurt'a ait olan Martaş Group şirketi konkordato talebinde bulundu. Geçici mühlet verilen konkordato talebi için komiser atandı.

Yeni Havalimanı'nın temizliği UFS Tesis Yönetimi’ne emanet!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın temizlik hizmetini United Group şirketi olan UFS Tesis Yönetimi yapacak. Şirket, tüm süreçlerde gelişmiş teknolojileri kullanacak.

Akfen, TAV’daki yüzde 8.1’lik payını Aéroports de Paris’e devrediyor!

Akfen Holding, TAV Havalimanları Holding’de kalan yüzde 8.1’lik payı için Fransa merkezli Aéroports de Paris Group şirketi ile hisse devri anlaşması imzaladı. Akfen, bu devirden elde edeceği geliri Türkiye’de hayata geçireceği 6.7 milyar liralık yatırım paketi için kullanmayı planlıyor.

Tepe Group İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik İthalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Group İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik İthalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğukan Tepe tarafından 150 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta Bahçelievler, Zafer Mahallesi, Çalışlar Sokak'ta kuruldu.

Meşale Evleri Group Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşale Evleri Group Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Durmuş Ali Yaşar Alimoğlu, Cevdet Yılmaz, Abdurrahman Furtun ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Küçükçekmece'de kuruldu.

Ayyıldız Group İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Group İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Akyüz ve Muttalip Çağlagan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Sancaktepe, Kemal Türkler Mahallesi'nde kuruldu.

Elbawab Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elbawab Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Alı Husaın El Bawab tarafından 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Pers Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Pers Group Yapı Anonim Şirketi, Deniz Buğanli Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı' nda kuruldu.

Eldemocratı Group İnşaat Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eldemocratı Group İnşaat Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mahmoud Khıdır Elhag tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Nisan'da Fatih, Şehremini Mahallesi, Ahmet Vevikpaşa Caddesi'nde kuruldu.

DVC Group İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DVC Group İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Deveci ve Oğuzhan Deveci ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Küçükçekmece, Cennet Mahallesi, Güneş Sokak'ta kuruldu.

Akbel Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbel Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Yavuztürk, Ergun Selçuk, Süleyman Doğan, Fahrettin Eğemenoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Şişli'de kuruldu.

Cıp Group Danışmanlık İnşaat Turizm Enerji Gıda Hayv.Lojistik San.İç ve Dış Tic.İth.İhr.Anonim Şirketi kuruldu!

Cıp Group Danışmanlık İnşaat Turizm Enerji Gıda Hayv.Lojistik San.İç ve Dış Tic.İth.İhr.Anonim Şirketi, Hüseyin İpek Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 12 Nisan'da Beşiktaş'ta kuruldu.

Res Group şirketi Haberi

Res Group şirketi

Res Group Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Anonim Şirketi, Hazem Yusuf Mohamed Abdulkarım tarafından 10 milyon 500 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Sarıyer'de kuruldu.


Res Group Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; 1- Yürürlükteki mevzuata uygun olarak, her türlü gayrimenkul alımı, satımı, pazarlaması, kiralanması, kiraya verilmesi, yönetim, işletme ve bunlarla ilgili danışmanlık verilmesi; 2- Şirketin maksat ve konuları ile ilgili olarak yapacağı yurt içi ve yurt dışı pazarlama çalışmaları için yurt içinden veya yurt dışından mümessillikler ve distribütörlükler ile mutemetlikler kabul etmek; Şirket bu amacını gerçekleşmesi için amacı çerçevesi içinde bütün hakları iktisap ve borçları iltizam edebilir. Bu kapsamda; a) Şirket konusu ile ilgili her türlü ticari tasarrufta bulunabilir. b) Şirket maksat ve mevzuu ile ilgili her türlü malzeme ve makineleri...