15 / 05 / 2024

reşat ayyılıkdız kimdir

reşat ayyılıkdız kimdir

İmar planı uygulamasının vatandaşların lehine olduğunu belirten Ayyıldız, "Sizlerin ikamet ettiği Ondokuz Mahallesi, Kavak ilçe merkezindeki 6 mahalleden yapılaşma ve imar yönüyle en geride kalmış mahallemizdir. " dedi.

Kapalıçarşı altın fiyatları! 22 ayar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? Reşat 2,5'luk 22 ayar kaç lira? 

Kapalıçarşı altın fiyatları araştırılıyor. 10 Mayıs Haftanın son işlem gününde altın fiyatları  yükselişe geçti. Peki Kapalıçarşı altın fiyatları kaç TL? 22 ayar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? Reşat 2,5'luk 22 ayar kaç lira? 

İbraz edilen karşılıksız çek adedi ekim ayında yükseliş gösterdi

Takasbank Çek Takas Sistemine göre ibraz edilip karşılıksız kalan çek sayısı ekim ayında hızlı bir yükseliş gerçekleştirdi. Buna göre karşılıksız çek tutarı bir önceki ayda 2,66 milyar Türk Lirası'ndan 6,03 milyar Türk Lirası'na çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Ahmet Reşat Görür ne iş yapıyor? Ahmet Reşat Görür nereden mezun oldu?

Ahmet Reşat Görür kimdir Ahmet Reşat Görür mesleği nedir? Ahmet Reşat Görür eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Devletten 15 bin TL ödeme geliyor! Üstelik karşılıksız ve geri ödeme şartı olmadan!

ASHB'nin son dakika duyurusuna göre, devlet tarafından tamamen geri ödemesiz ve karşılıksız olarak 15.000 TL yardım verileceği bildirildi. Bayram öncesinde hanelere büyük bir destek olacak olan yardım ile ilgili merak edilenler haberimizde...

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Kenarda gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar acil baksın! 

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Kenarda gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar acil baksın!

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Elinde gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar hemen baksın! 

Altında alış satışlar ile ilgili kural getirildi. Elinde gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar hemen baksın! İlk kez açıklandı! 

Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı çıktığını nasıl anlarız?

Doğalgaz desteğinden yararlanan vatandaşlar, “Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı çıktığını nasıl anlarız?” sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

En trendler arasında yer alan renkli taşlı yüzükler ne kadar? Altınbaş 9 Aralık 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ın en trend yüzükleri arasında yer alan ve büyük beğeni toplayan renkli taşlı yüzüklerin fiyatları merak ediliyor. İşte Altınbaş 9 Aralık 2022 fiyat listesi.

Baget yüzüklerde dev fırsat! Işıl ışıl yüzükler 842 liradan başlıyor! 5 Aralık 2022 Sembolgold fiyat listesi 

Baget yüzüklerin son zamanların en trend yüzükleri arasında yer alıyor. Sembolgold bu nadide yüzüklerde dev fırsat başladı. Işıl ışıl yüzükler 842 liradan başlıyor! 5 Aralık 2022 Sembolgold fiyat listesi...

Reşat Lira’dan sonra Reşat Beşli de geliyor! Piyasada olacağı tarih açıklandı

İstanbul Kuyumcular Odası, Reşat Beşli’nin, Darphane tarafından 7 Aralık Çarşamba gününden itibaren piyasaya sürüleceğini açıkladı.

TOKİ başvurunun onaylandığını nasıl anlarız?

TOKİ sosyal konut projeleri hakkında günlük olarak pek çok soru yöneltilmektedir. Onlardan biri de “TOKİ başvurunun onaylandığını nasıl anlarız?” sorusudur.

TOKİ başvurunun onaylandığını nasıl anlarız?

TOKİ başvurularını yapan vatandaşlar, başvurularının sonuçlarını merakla beklemektedir. Peki “TOKİ başvurunun onaylandığını nasıl anlarız?” İşte detaylar!

Nef Vakfı’ndan üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu!

2015'ten günümüze; insanlığa sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik yarar sağlayarak, daha iyi bir toplum oluşması için farkındalık faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren NEF Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu veriyor...

reşat ayyılıkdız kimdir Haberi

reşat ayyılıkdız kimdir

KAVAK Belediyesi tarafından Ondokuz Mayıs Mahallesindeki bir düğün ve konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Fen İşlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız ve Ondokuz Mayıs Mahallesi sakinleri katıldı. Sarıcaoğlu, belediye tarafından yürütülen ve yürütülecek hizmetler hakkında bilgi verdikten sonra 3194 sayılı İmar Kanununa göre Ondokuz Mayıs Mahallesi'nde yapılması gereken imar planı uygulaması hakkında bilgi verdi. 

İmar planı uygulamasının vatandaşların lehine olduğunu belirten Ayyıldız, "Sizlerin ikamet ettiği Ondokuz Mahallesi, Kavak ilçe merkezindeki 6 mahalleden yapılaşma ve imar yönüyle en geride kalmış mahallemizdir. Sebebi ise imar planının yapılmamış olmasıdır. İmar planı yok diye arsanızı satamıyorsunuz, bina yapamıyorsunuz. İmar planına göre en fazla yüzde 40 belediye payı alınmaktadır. Ama alınan bu pay yine sizlerin hizmetinde kullanılmaktadır. Bu durumda yerinize 2-3...