17 / 05 / 2024

Resicon ve Kuzeybatı yeni model

Resicon ve Kuzeybatı yeni model

Resicon ve Kuzeybatı şirketleri gerçekleştirdikleri işbirliği ile gayrimenkul satışında güçlerini birleştirerek yeni bir metoda imza attı.

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ahmet Ercan'dan Niğde ve Konya depremleri açıklaması!

Yüksek Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Konya çevresinin yakınında Mut kırık kuşağı ve Tuz Gölü kırık kuşağı var. Niğde'nin de hemen batısından Ecemiş kırığı geçiyor ve kuzeybatısından geçen Hasan Dağı açılma çatlağı var. Bunların üretebileceği deprem büyük olmaz" dedi.

Kuzeybatı Gayrimenkul dijital dönüşümde ilkleri hayata geçirdi!

Kuzeybatı Gayrimenkul, sektörde verimliliği arttırmak için son derece radikal dijital dönüşümleri hayata geçirerek dijital dönüşüme ilk başlayan ve ilk tamamlayan şirket oldu.

Muş Ovası'nın kuzeybatısında orta şiddette deprem bekleniyor!

Muş Alparslan Üniversitesi Afet Yönetim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi İskender Dölek, "Muş Ovası'nın kuzeybatısında, Mercimekkale ve çevresi ile Bulanık ve Malazgirt'te de orta şiddette depremler olabileceğini düşünüyoruz" dedi...

Kuzeybatı Gayrimenkul dört ilde mülk arayışında!

Kuzeybatı Gayrimenkul, müşterileri için dört ilde aktif olarak mülk arıyor ve piyasa rayicinde olan mülk tekliflerini topluyor...

Kuzeybatı Gayrimenkul, yeni franchise sistemi KBJET’i tanıttı!

1994’den bu yana ticari gayrimenkul danışmanlığı yapan Kuzeybatı, 20 senelik gayrimenkul satış ve pazarlama tecrübesi temeli üzerine kurulan yeni franchise sistemi KBJET’i tanıttı.

Resicon ve Kuzeybatı'dan konut satışına yeni model!

Resicon ve Kuzeybatı şirketleri gerçekleştirdikleri işbirliği ile gayrimenkul satışında güçlerini birleştirerek yeni bir metoda imza attı.

Resicon konut satışında CRM veritabanı uygulaması başlattı!

Resicon ve Kuzeybatı şirketleri gerçekleştirdikleri işbirliği ile gayrimenkul satışında güçlerini birleştirerek yeni bir metoda imza attı. Aybars Kızılsencer, "Geliştirdiğimiz CRM veritabanı sistemiyle satış alanında rakiplerimizden ayrılıyoruz" dedi.

RESICON ile Kuzeybatı konut satışında yeni dönem başlattı!

RESICON ve KUZEYBATI; Türkiye’de yatırım yapmayı planlayan yerli veya yabancı gayrimenkul firmalarının, yatırım fonlarının ve inşaat şirketlerinin; proje geliştirme, satış, pazarlama ve satış sonrası hizmet kapsamında yeni bir dönem başlatıyor.

Özak GYO’nun Pazarlama ve Satış Danışmanı “RESICON” oldu!

Özak GYO’nun geliştirmekte olduğu İstanbul ve İzmir’deki iki yeni projesinde pazarlama ve satış danışmanlığı hizmetlerini “RESICON” verecek. RESICON oroje pazarlama ve satış danışmanlık hizmeti verecek.

RESICON hasılat paylaşım projelerinde tecrübe ve uzmanlığını konuşturuyor!

Konut sektöründe, sunduğu hizmetler ile fark yaratan danışmanlık ve satış pazarlama şirketi RESICON, hasılat paylaşımı projelere işin her aşamasında hizmet verebilecek uzmanlık ve tecrübesiyle kendi alanında önemli bir boşluğu dolduruyor..

Beyoğlu Grup’un Pazarlama ve Satış Danışmanı Resicon oldu!

Özellikle Konut Projelerinde; geliştirme, pazarlama ve satış süreçlerinde profesyonel danışmanlık desteği alarak ilerlemeyi tercih eden inşaat ve gayrimenkul firmalarının sayısı giderek artıyor. Beyoğlu Grup’un Pazarlama ve Satış Danışmanı Resicon oldu.

Beyoğlu Grup’un Pazarlama ve Satış Danışmanı ''RESICON'' oldu!

inşaat ve gayrimenkul firmalarına sunduğu geniş kapsamlı hizmet seçenekleriyle “sektörel çözüm platformu” haline gelen RESICON’un müşterileri arasına Beyoğlu Grup’ta katıldı. “RESICON” Ispartakul'deki yeni projeye danışmanlık yapacak...

Resicon ve Kuzeybatı yeni model Haberi

Resicon ve Kuzeybatı yeni model

Resicon ve Kuzeybatı şirketleri gerçekleştirdikleri işbirliği ile gayrimenkul satışında güçlerini birleştirerek yeni bir metoda imza attı. Grup, konut, toplu konut, ev-ofis ve rezidanslar olmak üzere her nevi konut içerikli gayrimenkul projelerine, "Proje ve Konsept Geliştirme Hizmeti", "Proje Satış ve Satış Yönetimi Hizmeti", "Proje Pazarlama ve İletişim Hizmeti", "Satış Sonrası Müşteri İlişkileri Yönetim Hizmeti", vermek üzere işbirliği yaptılar. 


CRM VERİTABANI UYGULAMASI 

Grup yetkilileri işbirliği kapsamında oluşturdukları "Tam Kapsamlı Mülk Pazarlama ve Satış Modeli" ile konut satışında yeni bir dönemi başlattıklarını ifade ediyor. Resicon ve Kuzeybatı işbirliğine Beyoğlu Grup, Torkam İnşaat, Nef, Torunlar GY'O ve Özak GYO'nun da katıldığını belirten Resicon GEO'su Aybars Kızılsencer, "Rekabetin yükseldiği gayrimenkul sektöründe konut pazarlama ve satışının da zorlaştığını gözlüyoruz. Biz grup olarak Ay geliştirdiğimiz modelle farklı bir...