23 / 05 / 2024

Residences at Mandarin Oriental Bodrum projesi

Residences at Mandarin Oriental Bodrum projesi

Residences at Mandarin Oriental Bodrum projesinin tanıtımı için Türkiye'ye gelen top model Bar Rafaeli'ye Bodrum'da rehberlik eden Ali Ağaoğlu, top modeli teknesiyle tura çıkardı

71 katlı Como Residences'daki çatı katı 136 milyon dolara satıldı!

Como Residences, Palm Jumeirah'ta bulunan Nakheel'in en son projesi olarak hayata geçiriliyor. Söz konusu projenin 2027 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Ancak henüz bitmeden  çatı katı 136 milyon dolara satıldı.

Kempinski Residences Alaçatı'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla! Teslimler Haziran 2024'te!

Çeşme, Alaçatı'nın en özel projelerinden biri olan Kempinski Residences Alaçatı Dilek Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Kempinski Residences Alaçatı'da yüzde 50 peşin 6 ay vadeyle satışlar devam ediyor.

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

Mandarin Oriental'den 'Uğur Akkuş davalık oldu' haberlerine yalanlama!

The Residences at Mandarin Oriental ve yatırımcısı Astaş Holding basında çıkan ''Uğur Akkuş Bodrum'daki lüks siteyle davalık oldu!'' haberlerini yalanladı ve tekzip metni yayınladı...

Ferit Şahenk Mandarin Oriental Bodrum'daki iki villasını sattı!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, The Residences Mandarin Oriental'daki ultra lüks iki villasını 90 milyon liraya sattı.

Swisotel Residences Bodrum Hill fark yaratıyor!

Çağdaş Holding, şimdi de lüksün ve konforun buluştuğu bir projeye imza atıyor. Şehir merkezi ve denize yakınlığının yanı sıra manzarasıyla da özel bir tatil konsepti sunan Swisotel Residences Bodrum Hill, inşaat kalitesi ve malzemesiyle emsalleri arasında fark yaratıyor.

Etiler Private Residences teslim tarihi!

Private Residences İstanbul at Etiler projesi İstanbul Etiler'de Astay Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Etiler Private Residences teslim tarihi ne zaman?

Astay Private Residences İstanbul at Etiler ne zaman teslim?

Residence, ofis ve ticari alanlardan oluşan Private Residences İstanbul at Etiler projesi  Türkiye’nin en prestijli ve nezih semtlerinden biri olan Etiler’de yükseliyor.  Peki Astay Private Residences İstanbul at Etiler ne zaman teslim?

Private Residences İstanbul at Etiler nerede?

12 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Private Residences İstanbul at Etiler projesi Astay Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Peki Private Residences İstanbul at Etiler nerede?

Private Residences İstanbul at Etiler projesi geliyor! Yeni proje!

Akmerkez'in arka tarafında, Papermoon'un karşısındaki araziyi satın alan Astay Gayrimenkul bu arazide Private Residences İstanbul at Etiler projesini hayata geçirecek.

Park Residences Cadde ile kira öder gibi rezidans sahibi olun!

Park Residences Cadde, lüks rezidans satışında bir ilke imza atıyor. projede, ödeme vadesi 150 aya kadar uzatıldı. Bu ayrıcalıklı kampanya ile Park Residences Cadde’de kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün.

The Spa at Mandarin Oriental Yılın En Kışkırtıcı Spa ödülünü aldı!

İngiltere’nin dünyaca ünlü dergisi Tatler, düzenlediği “Tatler Spa Awards 2015”te The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum’u ‘Yılın En Kışkırtıcı Spa’ ödülüyle taçlandırdı..

The Residences at Mandarin Oriental otel açıldı!

Türkbükü Cennet Koy'da İtalyan mimar Antonio Citterio tarafından tasarlanan, 600 bin metrekare arazi üzerinde yapılan The Residences at Mandarin Oriental Bodrum projesi, düzenlenen kokteyl ile açıldı.

Residences at Mandarin Oriental Bodrum projesi Haberi

Residences at Mandarin Oriental Bodrum projesi



Bodrum'da geçen gün gerçekleşen Residences at Mandarin Oriental Bodrum projesi davetine birçok ünlü isim katılırken özel olarak davet edilen dünyaca ünlü top model Bar Rafaeli'de vardı. Önceki akşam Maçakızı'ndaki yemekte işadamı Ali Ağaoğlu ile tanışan top model ertesi gün Ağaoğlu'nun rehberliği ile Bodrum'u gezdi.



Bodrum'un doğal güzelliklerini merak ettiğini dile getiren top modele Ağaoğlu'ndan gönüllü rehberlik teklifi geldi. Dün sabah Ağaoğlu'nun teknesiyle denize açılan mankene, rehberi Bodrum yarımadasını bizzat...