06 / 05 / 2024

Reşit Özer Muğla Milas yeni fakülte

Reşit Özer Muğla Milas yeni fakülte

AKP Milas ilçe yönetiminin MİTSO'yu ziyaretinde konuşan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, bina sorunu çözülemeyen Veteriner Fakültesinin bina sorunun çözümlenmesini ve ayrıca Milas'a iki, üç fakültenin daha açılmasını istedi.

Muğla Marmaris'te 4.3 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem yaşandı. Söz konusu sarsıntı çevre illerden de hissedildi.

Son dakika! Muğla'da deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan verilere göre, Muğla Datça'da deprem meydana geldi. İşte son depremler listesi...

Son dakika! Muğla Bodrum açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem!

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, Muğla Bodrum açıklarında bugün saat 12.38 sıralarında bir deprem gerçekleşti. İşte son depremler...

Son Dakika Kandilli Rasathanesi duyurdu: Muğla'da deprem oldu

Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre Muğla'da gece 03:29'da deprem oldu. İşte detaylar...

Menteşe Belediyesi, Muğla'da 2 arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Muğla İli Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Resmi Gazete'de paylaşılan detaylara göre, söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Muğla Milas Belediyesi personel alımı yapacak! İşte o şartlar ve detaylar

Muğla Milas Belediyesi tarafından yayınlanan son ilana göre, belediyede çalışmak üzere 75 yeni personel alımı yapılacak.

Karşılanamayan konut ihtiyacı Muğla'daki ev fiyatlarını yükseltiyor!

Hepsiemlak Ekim 2021 Emlak Endeksi verilerine göre, Türkiye'de ortalama metrekare fiyatı en pahalı il 10 bin 167 TL ile Muğla olarak gerçekleşti. Muğla Emlak Danışmanları Esnaf Odası Başkanı Ziya Ercan ve Bodrum Emlak Müşavirleri Derneği Ömer Yetgin, bölgedeki emlak sektörüne ilişkin konuştu.

Muğla’da konut fiyatları yüzde 52, kira bedelleri yüzde 63 arttı!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa tarafından yayınlanan resmi verilere göre, Muğla’da konut fiyatları yüzde 52, kira bedelleri yüzde 63 arttı...

Adana, Muğla ve İzmir'de yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek!

Bugünkü 31519 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Adana, Muğla ve İzmir illerinde yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek.

2020'de kiralık konut fiyat artışında Muğla lider!

Hürriyet Emlak 2020 Endeksi'ne göre, kiralık konutlarda fiyat artışı yüzde 68,42 ile en çok Muğla’da kaydedildi. Muğla’yı yüzde 37,50 ile Denizli, yüzde 35,71 ile İzmir ve yüzde 28,57 ile Hatay izledi. Endeks'e göre, pandemi büyükşehirlerden göç edilmesine neden oldu.

Muğla’da bir milyon 161 metrekarelik alana yapı izni!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 9 aylık süreç içinde Muğla’da 2 bin 686 bina ile 7 bin 271 daireye yapı ruhsatı verildiğini açıklarken bu alanın bir milyon 161 bin 74 metrekarelik alana sahip olduğu bildirildi.

Muğla'da kaçak yapıya geçit verilmiyor!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Muğla'daki kaçak yapıları yıkıyor.

Muğla'da konut satışları arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu 2019  Eylül ayı Konut Satış İstatistikleri kamuoyu ile paylaşıldı. TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ tarafından verilen bilgilendirmede göre Muğla'da konut satışları yüzde 13,3 artış gösterdi...

Reşit Özer Muğla Milas yeni fakülte Haberi

Reşit Özer Muğla Milas yeni fakülte

Ertuğrul Günay'dan sonra Milas'a hiç Kültür ve Turizm Bakanı gelmediğini anlatan Reşit Özer, "Milas'a özellikle sayın Kültür ve Turizm Bakanımızın gelmesini bekliyoruz" diye konuştu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Milas İlçe Yöneticileri, Milas Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini ziyaret ederek 16 Nisan'da yapılacak Anayasa değişikliği halkoylaması konusunda partilerinin görüşlerini anlattılar. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Yöneticilerinden Milas Veterinerlik Fakültesinin bina sorununun bir an önce çözülmesi ve Milas'a yeni fakülteler kazandırılması için destek istedi.


16 Nisan'da yapılacak Anayasa değişikliği halkoylaması için sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmekte olan AKP Milas İlçe Yönetimi, İlçe Başkanı Levent Akyer başkanlığında MİTSO Yönetim Kurulunu ziyaret ederek partilerinin görüşlerini anlattılar. AKP Milas İlçe Başkanı Levent Akyer ve partilileri MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit...