06 / 05 / 2024

Reşit Yılmaz

Reşit Yılmaz

Aybirlik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Öztürk, Reşit Yılmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi'nde kuruldu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı! Yüzde 25 kira zam sınırı kalktı mı?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yüzde 25'lik kira zam sınırına ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. Buna göre, yüzde 25 kira zam sınırı kalktı mı, kaldırılacak mı? İşte haberin ayrıntıları... 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan önemli açıklamalar! Enflasyon ne zaman düşecek? Dolar ne olacak?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yeni hükümetin öncelikli gündeminin enflasyonu düşürmek olduğunun altını çizdi. Enflasyonun tek haneli rakamlara indirilmesinin biraz zaman alacağını söyleyen Yılmaz, bu süreçte vatandaşı enflasyona ezdirmeyeceklerini ileri sürdü.

Cevdet Yılmaz kimdir? Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz kaç yaşında?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı kabine listesine göre, Cevdet Yılmaz Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görev yapacak. Peki, Cevdet Yılmaz kimdir? İşte Cevdet Yılmaz'ın hayatı...

Yılmaz Özdil'in kaçak villası için süreç nasıl işledi?

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, eşi Hülya Özdil adına Bodrum Bitez'de aldığı villanın ruhsata aykırı bölümlerinin yıkımına başlandı. 

Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki kaçak villası yarın yıkılacak!

Bodrum Belediyesi, Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki kaçak villası'nın yıkılmasına karar verdi. Karara göre önce eşyalar tahliye edilecek daha sonra yıkım gerçekleştirilecek...

Yılmaz Özdil'in villasına ekipler yıkım için geldi!

Bodrum' yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayarak yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villanın kaçak eklentilerinin yıkımı için verilen süre bugün doldu. Aile eklentilerle ilgili herhangi bir çalışmada bulunmayınca Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdü

Yılmaz Özdil'in komşularının villaları da mühürlendi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villada, eklentilerin yıkılması amacıyla verilen süre doldu. Belediye ekipleri bu villaları mühürledi.

Propa İnşaat'ın acı günü! Harun Reşit Özçiçek vefat etti!

Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Özçiçek vefat etti. Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş. vefat etti.

Ziya Yılmaz: Yatırımlarda durma lüksümüz yok!

DAP Yapı bir hafta içinde Emlak Konut’un Nişantaşı ve Çekmeköy arazilerini 2.8 milyarla TL bedelle aldı. DAP Yapı patronu Ziya Yılmaz, “Bu ülkenin âşığıyım ve çok güveniyorum. Sektöre moral verdik, durmak gibi bir lüksümüz yok” dedi.  

Ziya Yılmaz: Konut sektörüne özel banka kurulmalı!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Konutta iyi bir bankaya ihtiyaç var, Emlakbank gibi. Diğer bankalarda destek veriyor fakat sektöre özel bir banka kurulursa konut kredileri daha düşük olabilir" dedi.

Reşit Özer: Muğla Milas'a yeni fakülteler yapılmalı!

AKP Milas ilçe yönetiminin MİTSO'yu ziyaretinde konuşan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, bina sorunu çözülemeyen Veteriner Fakültesinin bina sorunun çözümlenmesini ve ayrıca Milas'a iki, üç fakültenin daha açılmasını istedi.

Satya İnşaat'ın sahibi Yılmaz Aydoğan sektöre giriş hikayesini anlattı!

2005 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe satış ve pazarlama alanında çalışan Yılmaz Aydoğan, müteahhitliğe soyundu.

Reşit Group İnşaat Enerji Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reşit Group İnşaat Enerji Dış Ticaret Anonim Şirketi, Azymgeldı Jemaletdınov Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Erdem Demirci Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Üsküdar'da kuruldu.

Reşit Yılmaz Haberi

Reşit Yılmaz

Aybirlik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Öztürk, Reşit Yılmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu. 


Aybirlik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Aybirlik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi, Halk Caddesi,...