27 / 04 / 2024

ressam acar

ressam acar

Şehrizar Konakları’ndan ev alanlara Ressam İsmail Acar’ın koleksiyonundan bir eser hediye edilecek. Acar, Şehrizar Konakları’nda sergi de düzenleyecek.Şehrizar Konakları'nda 3+1’den 9+1’e kadar oldukça farklı daire seçenekleri bulunuyor.

ACR Otelcilik'ten Edirne'ye 224 milyonluk yatırım! Acar Novus otel için düğmeye bastı!

ACR Otelcilik Turizm İnş. Taah. Tic. Ltd. Şti, "Acar Novus" otel projesi için harekete geçti. Şirket, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve bu doğrultuda, ÇED süreci resmen başladı.

Hulusi Acar kimdir? Hulusi Acar kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

1 Şubat 2023 itibari ile sektöründe Pazar lideri konumundaki MediaMarkt Türkiye'nin CEO'su olarak görev almakta olan Hulusi Acar Kimdir? Eğitim durum nedir? Kaç yaşındadır? İşte Hulusi Akar hakkında merak edilenler...

Özkan Acar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Özkan Acar İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 240 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Acar tarafından kuruldu.

Acar Verde konut projesi satışta! Teslimler 2023'te!

Acarlar Şirketler Topluluğu imzasıyla İstanbul'un yeşili ve oksijeni en bol olarak bilinen ilçesi Beykoz’da yükselen Acar Verde konut projesi satışta. İşte projeye ilişkin merak edilenler. 

Özk Acar İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu! 

Özk Acar İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Acar tarafından kuruldu.

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'ın merkez nakli yapıldı!

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Acar Tedarik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acar Tedarik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Atılgan tarafından kuruldu.

Acar Blu Karadeniz Etabı'nda yeşil ve mavi bir araya geliyor!

Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından hayata geçirilen Acar Blu'da yeni etap geliyor. Acar Blu Karadeniz Etabı'ndaki evler gündüz ve gece yaşam alanları 2 ayrı bölüme ayrıldı.

Acar Kardeşler Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Acar Kardeşler Yapı Denetim İnşaat Şirketi Küçükçekmece’de   50 bin  TL sermaye bedeli ile Uğur Acar tarafından kuruldu.

Ünlü ressam İsmail Acar'ın Fransa'daki şatosuna hırsız girdi!

Dünyaca üne sahip ressam İsmail Acar’ın 2011'de Fransa’da aldığı şatoya hırsız girdi.

Acar Vadi projesinde bahçe kat villalar satışta!

İstanbul Acarkent'te konumlanan Acar Vadi projesinde bahçe kat villa ve daire alternatifleri satışa sunuldu. 

Acar Atom Enerjı Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acar Atom Enerjı Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Erdinç Acar ve Serkan San ortaklığında kuruldu.

Kardelen-Erdal Acar çifti yeni yuvaları için kolları sıvadı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısındaKardelen-Erdal Acar çiftinin yeni evlerini kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

ressam acar Haberi

ressam acar

Üsküdar’daki Şehrizar Konakları, ünlü ressam İsmail Acar ile ortak bir projeye imza atıyor. Mimariyle sanatı buluşturan ortak proje, Acar’ın resimlerinden oluşan bir sergi düzenlenmesi ve ev sahiplerine yine İsmail Acar imzalı özel tasarım bir eser hediye edilmesini kapsıyor. Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin, sanatçı İsmail Acar’la yapılan projenin, Şehrizar Konakları’nın kentin tarihini, estetik birikimini ve geleneksel insani değerlerini barındıran yönünü güçlü bir biçimde vurgulamak amacıyla gerçekleştirildiğini söyledi.  


RAMAZAN BOYUNCA GEZİLEBİLECEK 


Yetgin, “Şehrizar Konakları, çok özel bir proje. Şimdi de projemiz eserleriyle evrensel bir estetik zirveye ulaşan Acar’ın son dokunuşlarıyla ayrı bir değer kazanıyor. Tüm daire sahiplerimize İsmail Acar’ın özel olarak hazırladığı koleksiyon ürünlerini hediye edeceğiz. Ayrıca Acar’ın sergisi örnek dairelerimizde Ramazan ayı boyunca herkese açık olarak sergilenecek” dedi.


TESLİMAT...