09 / 05 / 2024

Retaj Hotels hospitality

Retaj Hotels hospitality

Katar'ın ve Körfez Bölgesi'nin en büyük turizm yatırım gruplarından olan Retaj Hotels & Hospitality'nin yeni oteli Retaj Royale Istanbul Hotel, törenle kapılarını ziyaretçilere açtı

İHome İnşaat ile Retaj Hotels, Yalova Retaj Resort Otel için anlaştı!

Retaj Hotels & Hospitality Şirketi ile İHome İnşaat, Yalova Retaj Resort Otel'in yönetimi için ortaklık anlaşması imzaladı...

Maxholiday Hotels Stone Palace Side icradan satışta!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Mahallesi'nde yer alan  Maxholiday Hotels Stone Palace Side icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan otelin bedeli 119 milyon 709 bin 81 TL olarak belirlendi.

Titanic Hotels'den Kemer ve Hamburg'a yeni oteller geliyor!

Hem yurtiçi hem de yurtdışındaki otel yatırımlarıyla dikkati çeken Titanic Hotels yeni yatırım planları üzerinde çalışıyor.

Vadistanbul Marriott Hotels and Resorts 29 Ekim'de açılacak!

Vadistanbul projesinde bulunan otel için Marriott Hotels and Resorts markasıyla hizmete açılması için ön hazırlıklar tamamlandı.

Cornelia Hotels yeni kongre merkezine başlıyor!

İstanbul'da olduğu kadar kongre yatırımları Antalya'da da ön plana çıkıyor. Cornelia Hotels yeni bir kongre merkezi yapımına başlayacak.

BTL Hospitality yatırım için Antalya'yı seçti!

Çin'in en büyük otel ve turizm grubu BTL Hospitality, yatırım için Antalya'yı seçti. 26 ülkede 170 oteli bulunan firma, Antalya'ya da yeni proje geliştirecek.

BTL Hospitality Türkiye'de işletecek otel arıyor!

Çin merkezli BTL Hospitality, Türkiye'de isim hakkını verip işleteceği oteller arıyor. Firmanın Türk yöneticisi Semih Erken, "Bize gelecek ilk beş işletmeye çok uygun şartlar sunacağız"diyor.

Paramount Hotels & Resorts açıldı!

Paramount Hotels & Resorts markasının dünyadaki ilk oteli Bodrum'da açıldı. Hollywood yıldızı Nicole Kidman, otel açılışına katıldı.

Elite Word Hotels hizmete açıldı!

Elite Word Grubu’nun son oteli Elite Word Hotels hizmete açıldı. Firma, 2018'de 120 milyon dolara mal olacak Elite World Asia’yı açacak.

The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts Mayıs'ta açılıyor!

The Bodrum by Paramount Hotels&Resorts otel, sinema ve eğlenceyi bir arada sunacak. The Bodrum by Paramount Hotels fiyatları 250 ila 45 bin euro arasında değişiyor.

Paramount Hotels & Resorts 6 Mayıs'ta açılacak!

100 dönümlük arazi üzerinde konumlanan Paramount Hotels & Resorts markalı dünyadaki ilk otelini Bodrum'da 6 Mayıs'ta açıyor. Oteli Paramount Hotels&Resorts markalı dünyadaki ilk otel olma özelliği taşıyor.

AccorHotels ve Rixos Hotels ortaklık anlaşması imzaladı!

AccorHotels ile Rixos Hotels, lüks otelcilik pazarında büyüme stratejileri çerçevesinde stratejik ortaklık anlaşması imzaladı.

Mükemmel Sarımsakçı'dan Dallas'a Trump Hotels!

Geçen hafta Trump Hotels’in CEO’su Eric Dangizer bu markanın “Scion” adıyla çalışacağını, 4 yıldızlı statüte hizmet vereceğini açıkladı. 17 farklı görüşme yapan Dangizer’in masaya ilk oturduğu isim ise Mükemmel Sarımsakçı.

Retaj Hotels hospitality Haberi

Retaj Hotels hospitality


     Yapılan açıklamaya göre, İslami modelde yönetilen Türkiye'nin ilk 5 yıldızlı Deluxe oteli olan Retaj Royale Istanbul'un açılışı dolayısıyla bir tören düzenlendi. 

     Basın toplantısında konuşan Retaj Hotels & Hospitality Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mohammed Bin Johar Al Mohammed, Türkiye'nin son dönemde kazandığı başarılar sayesinde uluslararası anlamda kendini kanıtladığını ve bundan dolayı Türkiye'ye yatırım yapma kararı aldıklarını belirtti. 

     Türkiye'nin şu anda özellikle turizm ve inşaat sektörlerinde oldukça güçlü bir konumda olduğunu vurgulayan Johar, Türkiye'deki otel yatırımları çerçevesinde stratejik ortaklıklara açık olduklarını da dile getirdi. Türkiye'de bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Johar, ''Bizi farklı kılan otelcilik anlayışımız, otellerimizde İslami modele uygun hizmetlerin yer almasıdır. Otelimiz, sosyal hayatlarında İslami açıdan hassasiyetleri olan misafirlerimize özel bir iş oteli olarak tasarlandı....