29 / 04 / 2024

Retaj Hotels ve Hospitalitly Otelcilik Limited Şirketi

Retaj Hotels ve Hospitalitly Otelcilik Limited Şirketi

Retaj Hotels ve Hospitalitly Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, 31 Ocak 2013 tarihinde, 928 bin TL sermaye ile, Al Jazeera Finance, Al Umara Real Estate&Tranding ve Aqar Developmen&Real Estate Investmen ortaklığıyla kuruldu...

Luxury Hotels Clubs Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Luxury Hotels Clubs Turizm Limited Şirketi Kağıthane’de 150.000,00 TL sermaye bedeli ile Hülya Satır, Hanife Gizem ve İnci Özcan ortaklığı tarafından kuruldu.

Barut Hotels, 140 milyon euroluk yatırımla Didim’e otel kuruyor

Akdeniz’in turizm markalarından biri olan Barut Hotels, deneyimini Ege bölgesine taşıyor. Şirket, Didim’de 547 ve 14 villalık Anda Barut Collection & BAYOU Villas adlı tesisleri kuracak.

Radisson Collection Hotel Bodrum, Inside World Festival of Interiors 2022’de 'Hotels' kategorisinde finalist oldu!

MSE tarafından tasarlanan Radisson Collection Hotel Bodrum projesi mimarlık dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan INSIDE World Festival of Interiors 2022’de “Hotels” kategorisinde kısa listede bulundu ve finalist oldu. 

Phinicia Lounge Hotels Restoran Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phinicia Lounge Hotels Restoran Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Mohammed I.O. Chonnar ve Osman I. O. Che ortaklığında kuruldu.

NG Hotels'ten Bodrum'a karma proje geliyor!

Sapanca, Afyon ve Antalya’da 4 otel ile hizmet veren NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Bodrum'da hem konut hem otel olan bir projeye imza atma hazırlığında olduklarını duyurdu.

Wyndham Hotels - Resorts Türkiye'de 7 otel açacak!

Wyndham Hotels - Resorts, Türkiye’de büyümesini sürdürüyor. Wyndham Hotels - Resorts, sene sonuna kadar; İstanbul, Adıyaman, Elbistan, Ankara, Milas ve Kuşadası’nda 7 otelin daha açılışını gerçekleştirecek.

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor!

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor. Otelde, 232 oda ve gün ışığı seçenekli 7 tane toplantı salonu yer alıyor. 

Hotels Hubs Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hotels Hubs Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli Nızar Fakhourı tarafından kuruldu.

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

Continent Worldwide Hotels'den 2 yeni konsept otel geliyor!

Otelciliğe yeni bir bakış açısı ile yaklaşmayı prensip olarak benimsemiş olan Continent Worldwide Hotels, yeni nesil otelciliğin artık kaçınılmaz olduğu günümüzde, iki yeni marka ve konsepti tanıtmak için hazırlıklarını yapıyor.

Wyndham Hotels-Resorts Türkiye'de 12 yeni otel açacak!

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis, turizm sektörünü ve grubun Türkiye planlarını açıkladı. Wyndham Hotels & Resorts Türkiye'de 12 yeni otel açmayı planlıyor.

Azade Nisa Turizm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Akka Hotels Lush Şubesi açıldı!

Azade Nisa Turizm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Akka Hotels Lush Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Akbalık tarafından açıldı.

Sungate Hotels Otelcilik Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sungate Hotels Otelcilik Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Gelgeç tarafından kuruldu.

Retaj Hotels ve Hospitalitly Otelcilik Limited Şirketi Haberi

Retaj Hotels ve Hospitalitly Otelcilik Limited Şirketi

928 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, spa restoranlar içecek servisi yapılan barlar eğlence alanları dükkanlar ve spor tesisleri içeren resort oteller butik oteller işletmek ve veya kiralamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Güneşli Camiyolu Caddesi NO:1 Giriş Kat 3 Numaralı Bölüm adresinde faaliyete geçirildi. 31 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Al Jazeera Finance, Al Umara Real Estate&Tranding ve Aqar Developmen&Real Estate Investmen ortaklığıyla...