30 / 04 / 2024

reuters dolar açıklaması

reuters dolar açıklaması

Türkiye'de hükümetin planının dolar hedefinin 9 TL olduğu ileri sürüldü. Reuters ajansı, 'kur korumalı mevduat' kararının nasıl alındığına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Merkez Bankası faiz kararından sonra Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması: Dolar 29 TL hayırlı olsun!

Merkez Bankası faiz kararı açıklanır açıklanmaz gözler dolar kuruna çevrildi. Milyonlarca kişi dolar kurunun yükselip yükselmediğini araştırırken, Ekonomist Selçuk Geçer'den bomba gibi '' Dolar 29 TL hayırlı olsun'' yorumu geldi. İşte son dakika Selçuk Geçer'in o açıklaması...

İslam Memiş'ten flaş dolar açıklaması. Son saatlere girdik

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş dolar hakkında flaş açıklamada bulundu. ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı çarşamba belli olacak.

MUSİAD Başkanı'ndan dolar açıklaması: Yıl sonunda 30 TL'yi aşacak!

Seçimlerin ardından yükselişe geçen dolar kuru ile ilgili Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mahmut Asmalı önemli açıklamalarsa bulundu.

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’dan kritik dolar açıklaması geldi!

TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, yeni dönemde para politikasıyla ilgili önemli açıkmalar yaparak, Dolar kurunu baskılamak adına döviz satışı yapılmayacağına vurgu yaptı. 

İslam Memiş'ten buz kestiren dolar açıklaması: Sürekli dolar diyorlar ya yanlış!

Dolar kuru rekor seviyeleri görürken, bu sene en çok kazandıran yatırımın dolar olacağını düşüneneler için İslam Memiş'ten ''sürekli dolar diyorlar ya yanlış'' açıklaması geldi.

Merkez Bankası'ndan dolar açıklaması: Bu kadar olacak! Söylenilenlere inanmayın! Doların geleceği gerçek rakam

Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketinde doların ne kadar olacağını açıkladı. Söylenilenlere inanmayın! Doların geleceği gerçek rakam.

Bu dolar açıklaması herkesi şoke edecek! Haberi duyan döviz bürosuna akın etti

CHP Ekonomi Masası Üyesi Özgür Karabat aracılığı ile bir açıklama yapıldı. 20 TL'yi aşan doların, Erdoğan'ın seçilmesi ile 30 TL'ye erişeceği söylendi. Dolar tahminleri nelerdir? Merak edilen ayrıntılar haberimizde.

Merkez Bankası'ndan son dakika altın açıklaması! Kasasındaki altın değeri toplam 44,3 milyar dolar!

Merkez Bankası'ndan son dakika altın açıklaması geldi. Merkez Bankası'nın kasasındaki altının değeri 44,3 milyar dolar oldu.

İslam Memiş'ten çarpıcı dolar açıklaması geldi! Dolar 30 TL'yi görebilir diyen İslam Memiş resmen buz kestirdi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken İslam Memiş'ten çarpıcı dolar açıklaması geldi... Dolar 30 TL'yi görebilir diyen İslam Memiş resmen buz kestirdi...

Dolar 19 TL'yi artık geçti diyen Selçuk Geçer'den yeni dolar açıklaması geldi! Bakmayan çok pişman olacak!

Dolar 19 TL'yi artık geçti diyen Selçuk Geçer'den yeni dolar açıklaması geldi! Bakmayan çok pişman olacak!

Dolar 40 TL olacak! Tarih açıklandı! Doları bilen adam Selçuk Geçer'den yürekleri ağza getiren açıklama geldi!

Doları bilen adam Selçuk Geçer doların 40 TL olacağı tarihi açıkladı. İşte yürekleri ağza getiren o dolar açıklaması...

Geri sayım başladı! Ekonomist Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması geldi! Planınızı şimdiden yapın!

Son dakika dolar kuru yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Doların kaderini belirleyecek olan kritik gelişme için geri sayım başlarken ekonomist Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması geldi! Planınızı şimdiden yapın!

Doların 3 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu! Ekonomist Selçuk Geçer yürekleri ağza getiren o açıklamayı yaptı!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 3 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı. Açıklamayı gören yatırımcıların yürekleri ağzına geldi. İşte o dolar açıklaması...

reuters dolar açıklaması Haberi

reuters dolar açıklaması

Reuters, 'kur korumalı mevduat' kararının nasıl alındığına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Buna göre, planla ilgili geçen hafta çalışmalar gerçekleştirildi. Bir yetkili, devletin dolar hedefinin 9 TL olduğunu ileri sürdü.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre; Reuters ajansı, TL'nin döviz karşısında değer kaybetmesinin ardından hükümet tarafından hayata geçirilen 'kur korumalı mevduat planı'yla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ankara'da konuya ilişkin görüşmelerle ilgili bilgi sahibi 4 kaynağa dayandırılan haberde, söz konusu plan üzerinde geçen hafta ve 'sadece dolar/TL kurunun 18 eşiğini aşması' durumunda devreye sokulmak üzere çalışmalar yapıldığı ifade edildi. 

Haberde, hükümetin dolar/TL kurunun 9 civarına düşmesini planladığına dikkat çekşilirken, 'kur korumalı mevduat planı'nın da ilk olarak 2018 yılında gündeme geldiği, fakat dönemin Hazine ve Maliye bakanı Berat Albayrak tarafından reddedildiği ileri sürüldü.

'İddialı...