15 / 05 / 2024

reysaş eskibağlar otel kiralaması

reysaş eskibağlar otel kiralaması

Reysaş, Eskişehir Eskibağlar Mahallesi'nde yer alan otel, işyeri ve ortak alanlardan oluşan gayrimenkulünü, mağazalar ve dükkanlar hariç Rey Otel İşletmeciliği'ne 3 seneliğine kiraladı.

Bağcılar'a 240 odalı yeni otel geliyor!

Gemini Makina İnşaat, Bağcılar'da 240 odalı otel inşa edecek. Çevresel Etki Değerlendirmesi sürecinin sona erdiği otel projesi 355 milyon 19 bin TL'ye mal olacak.

Bungalov otel satışlarında yüzde 400'lük rekor artış!

Enuyguncom'dan yapılan açıklamaya göre, ilkbahar için bungalov otel satışlarındaki artış, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 400 arttı.

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Reysaş GYO, Rey Otel'in paylarını satın alacak!

Reysaş GYO'nun bağlı ortaklığı Reysaş Turizm Yatırımları ve Tic.Ltd.Şti., faaliyet konusu otel vb.konaklama yerlerinin faaliyeti olan Rey Otel Turizm İşletmeciliği ve Ticaret Ltd.Şti.'nin paylarının yüzde 100'ünü alacağını açıkladı.

Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı!

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi ve karma projesi Mall of İstanbul bünyesinde bulunan Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı.

Reysaş GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Reysaş GYO'nun 24 Haziran 2020 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları bugün tescillendi.

Fatih'te sur kalıntıların üstüne yapılan otel şaşkına çevirdi!

Fatih'te tarihi sur kalıntılarının ve tarihi çeşmenin üzerinde bulunan 5 katlı otel görenleri şaşıtıyor.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nden 8.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskibağlar Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 8 milyon 955 bin 940 TL olarak belirlendi. 

Eskişehir'de 12.5 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

Eskişehir 6. İcra Dairesi Müdürlüğü, Eskişehir İli, Tepebaşı İlçesi, Eskibağlar Mahallesi, 3903 ada 1 parselde kayıtlı binada A blok 2. kat 15 nolu bağımsız bölümü 12 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Eskişehir'de 25 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Eskişehir 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Eskişehir ili, Tepebaşı İlçesi, Eskibağlar Mahallesi, 3897 ada, 1 parselde kayıtlı, 6 bin 360,11 metrekarelik arsayı 25 milyon TL'ye icradan satıyor...

Beykoz’un tarihi yapıları otel olacak!

Beykoz Kundura Fabrikası'nın özelleştirme ihalesini kazanan şirket fabrika binalarını otele dönüştüreceğini açıkladı. 

Kadıköy'de otel inşaatında tarihi kalıntılar bulundu!

Kadıköy'de 21 katlı bir otel inşaatının temel kazısı sırasında tarihi kalıntılar bulundu. Zeminin hemen birkaç metre altında bulunan kalıntıların 2 bin yıllık olduğu düşünülüyor.

Katarlılar Boğaz’da aldıkları yalıları otel ve SPA yapacak!

Sarıyer'deki Kocataş, Sait Paşa yalıları ve 25 dönüm arazideki tarihi yapıları Katarlı işadamı Omar Hussain Alfardan satın aldı..

reysaş eskibağlar otel kiralaması Haberi

reysaş eskibağlar otel kiralaması

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eskişehir Tepebaşı Eskibağlar Mahallesi'nde yer alan 3 bin 298 metrekarelik arsanın üzerinde bulunan otel, işyeri ve ortak alanlardan oluşan gayrimenkulünü, mağazalar ve dükkanlar hariç Rey Otel İşletmeciliği'ne 3 seneliğine kiraladı.


Reysaş bu kiralamadan 3 senede yaklaşık KDV dahil 10 milyon 750 bin TL gelir elde edecek.


Reysaş GYO KAP açıklaması:

Şirketimiz portföyünde yer alan Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Eskibağlar Mahallesi 3903 Ada 1 Parsel üzerindeki 3.298,40 m2'lik arsanın üzerinde bulunan 12.718 m2'lik Otel, işyeri ve ortak alanlardan oluşan gayrimenkulün mağazalar ve dükkanlar hariç olmak üzere 7.531 m2'lik Otel binası "Rey Otel İşletmeciliği ve Ticaret Ltd.Şti.'ye 3 seneliğine kiraya verilmiştir.Kiraya verilen Otel binasından 3 senede yaklaşık KDV dahil 10.750.000 TL gelir elde edilecektir. Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız. 


Dosya için...