05 / 05 / 2024

Reysaş Grubu depoları

Reysaş Grubu depoları

Reysaş Grubu lojistiğin ardından Gayrimenkul, turizm ve enerji gibi farklı alanlarda büyüyor. 1 milyon m2’ye yaklaşan depolarının çatısında güneş enerjisi üreten şirket, 4 Hilton anlaşmasından ikisini hizmete açtı.

Reysaş GYO 2021'in ilk 9 ayında 217.3 milyon TL kira geliri elde etti!

Reysaş GYO 1 Ocak 2021-30 Eylül 2021 tarihleri arasında tüm depolarından 217 milyon 358 bin 147 TL kira geliri elde etti. 

Reysaş GYO depolarını 'solar depolara' çevirecek!

Reysaş GYO portföyünde yer alan depolarını Yeşil Lojistik kapsamında karbon salınımını azaltan "Solar Depolara" çevirecek ve yeni depolarını da "Solar Depo" olarak inşa edece.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 35 milyon TL'ye 5 seneliğine kiraya verdi!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2086 Ada 5 Parsel üzerindeki deponun 12 bin 820 metrekare depolama alanı "Horizon Hızlı Tüketim Ürünleri Üretim Pazarlama Satış ve Tic.A.Ş.(Yıldız Holding/Ülker Grubu)"na 5 seneliğine kiraya verdi.

Reysaş GYO depolarının üzerine güneş paneli kuracak!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan depoların çatılarına Yeşil Lojistik kapsamında çatılarımızı değerlendirmek maksadı ile GES Tesisi kurulmaya devam ediliyor. Reysaş GYO'nun yeni kurulan tesisi ile 2 milyon 700 bin EURO yıllık Güneş Enerjisi geliri artacak. 

Reysaş GYO'nun Olağan Genel Kurul Toplantısı iptal edildi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 23 Mart 2020 tarihinde yapılacak olan 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısını ve A Grubu Olağan Genel Kurul Toplantısını koronavirüs salgını nedeniyle iptal etti...

Durmuş Döven: BİST'ten çıkmak gibi bir planımız yok!

Reysaş Lojistik ve Reysaş GYO şirketleriyle BİST'te işlem gören Reysaş Grubu, 2020 için 1,3 milyar TL'lik ciro hedefi belirledi. Reysaş Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, şirketin borsadan çıkacağı söylentilerine karşılık, BİST'ten ayrılmayacaklarını söylüyor.

Reysaş GYO 4 ildeki deposunun kira sözleşmesini 1 ay uzattı!

Reysaş GYO Düzce Merkez, Giresun Tirebolu, Ordu Ünye ve Samsun Terme'de bulunan depolarının kira sözleşmesini 1 ay uzattı.

Reysaş GYO 4 ildeki deposunu TMO'ya kiraladı!

Reysaş GYO Ordu, Samsun, Düzce ve Giresun'da yer alan depolarını TMO'ya toplam 250 bin TL'ye 3 aylığına kiraladı.

Reysaş GYO Menderes Görece'deki depolarının iskanını aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İzmir Menderes Görece'de inşa edilen lojistik depoların yapı kullanım izin belgelerini aldı.

Reysaş GYO kiraladığı depoların sözleşmelerini yeniledi!

Reysaş, Arnavutköy İlçesi Ömerli Mahallesindeki deponun 768 metrekare depolama alanı ve konteyner için, önceki senelerde Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Tic.A.Ş. ile Seyidoğlu Gıda San.ve Tic.A.Ş. arasındaki kira sözleşmesine ek protokol yapıldı.

Reysaş Grubu gayrimenkul sektöründe büyüyor!

Reysaş Grubu lojistiğin ardından Gayrimenkul, turizm ve enerji gibi farklı alanlarda büyüyor. 1 milyon m2’ye yaklaşan depolarının çatısında güneş enerjisi üreten şirket, 4 Hilton anlaşmasından ikisini hizmete açtı.

Reysaş gayrimenkul ve turizmde hızlanıyor!

Reysaş Grubu, 7 yılda 84 depo açtı. Hedef tüm ülkeye yayılmak. Ciroda 1 milyar TL'ye yaklaşan şirket, gayrimenkul ve turizm sektörlerinde de hızlı büyüyor. Arsa stoku 13 milyon m2'ye ulaştı.

Reysaş GYO, İş Finansal Kiralama A.Ş. ile anlaştı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Adana-Antalya Depoları Üzerine Kurulacak Güneş Panelleri hakkında İş Finansal Kiralama A.Ş. ile anlaştığını duyurdu.

Reysaş Grubu depoları Haberi

Reysaş Grubu depoları

Ciroda 1 milyar TL’ye koşan Reysaş Grubu lojistiğin ardından Gayrimenkul, turizm ve enerji gibi farklı alanlarda büyüyor. 1 milyon m2’ye yaklaşan depolarının çatısında güneş enerjisi üreten şirket, 4 Hilton anlaşmasından ikisini hizmete açtı. Reysaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, bir yandan depolama alanında tüm Türkiye’ye yayılmayı sürdürürken öte yandan turizm, enerji ve tarım alanlarında büyümeye devam edeceklerini söyledi. 


Depolarında enerji üretiyor 

1989 yılında oto taşımacılığı yapan ilk şirketlerden biri olarak lojistik sektörüne adım atan Reysaş, bugün Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinden biri konumunda. Kısa sürede filosundaki araç sayısını 1750’ye çıkaran şirket, lojistiğin farklı alanlarında ve farklı sektörlerde de hızlı büyüyor. 


Uluslararası karayolu taşımacılığındaki vize ve geçiş belgesi gibi sorunlar nedeniyle bu alandan çekilen Reysaş Grubu, rotayı çevirdiği depoculukta 1 milyon m2’ye...