17 / 05 / 2024

REYSAŞ GYO bağış ve yardım politikası kararı

REYSAŞ GYO bağış ve yardım politikası kararı

REYSAŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ücretlendirme ile bağış ve yardım politikaları kararı yayımlandı.

Reysaş GYO'nun gayrimenkul portföy büyüklüğü bir yılda yüzde 160 arttı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2022 yıl sonu  gayrimenkul değerlemeleri sonucunda arsa ve binaları ile bağlı ortaklıklarının gayrimenkullerinin değeri resmen belli oldu. İşte Reysaş GYO'nun gayrimenkullerinin değeri...

Reysaş GYO esas sözleşmesinin tadili için SPK'ya başvurdu!

Reysaş GYO'nun şirket esas sözleşmesinin "Sermaye ve Payların Nevi" başlıklı 8.maddesinin tadil edilmesine ilişkin olarak uygun görüş alınması amacıyla SPK'ya başvuru yapıldı.

Reysaş GYO İzmir Kemalpaşa'daki deposunu 62 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan İzmir ili Kemalpaşa ilçesi Ansızca Köyü 253 Ada 2 Parsel üzerindeki 12 bin 902,23 metrekare arsa üzerine inşa edilecek asma katlar dahil 7 bin 128 metrekare deponun tamamı 1 Nisan 2022'den başlamak Bidfood Efe Dağıtım ve Pazarlama A.Ş.'ye kiralandı.

Reysaş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Reysaş GYO'nun 2021 yılı için seçilen bağımsız denetim kuruluşu Eren Bağımsız Denetim A.Ş.; 03 Haziran 2021 tarihinde tescildi ve ilan edildi. 

Reysaş GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Reysaş GYO'nun 1 milyar TL olan kayıtlı sermaye tavanı içinde 246 milyon 1 TL olan çıkarılmış sermayesinin 500 milyon TL'ye artırılması için SPK'ya başvuru yapıldı.  

Reysaş GYO'dan 2020'de 264 milyon TL hasılat!

Reysaş GYO'nun çıkarılmış sermayesinin yüzde 103,25203 oranında 253 milyon 999 bin 999 TL arttırılarak 500 milyon TL'ye çıkarılmasına ilişkin SPK'ya başvuru yapıldı.

Reysaş GYO, sermaye artımından elde edilecek fonla kredi ödemelerini yapacak!

Reysaş GYO'nun çıkarılmış sermayesinin yüzde 103,25203 oranında 253 milyon 999 bin 999 TL arttırılarak 500 milyon TL'ye çıkarılmasına ilişkin SPK'ya başvuru yapıldı.

Durmuş Döven, Reysaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Reysaş GYO'nun 25 Mayıs 2021 tarihinde 2020 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında yönetim kurulu üyeleri seçildi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Durmuş Döven seçildi. 

Ali Murathan Dikel, Reysaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı!

Reysaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Erem Ersoy iş yoğunluğu sebebi ile istifa etmesinin ardından Ali Murathan Dikel'in istifa eden Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesinin görev süresi dolana kadar atanmasına, komitelerde yer almasına ve ilk yapılacak Genel Kurul'da onaya sunulmasına karar verildi.

Reysaş GYO bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Reysaş GYO'nun finansal raporlarının denetlenmesi için Eren Bağımsız Denetim A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin ilk yapılacak Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi.

Reysaş GYO kayıtlı sermaye tavanını 1 milyar TL'ye yükseltecek!

Reysaş GYO'nun 500 milyon TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının 1 milyar TL'ye yükseltilmesiyle ilgili başvuru 6 ay içerisinde sonuçlanacak.

Reysaş GYO sermaye tavanını 1 milyon TL'ye çıkaracak!

Reysaş GYO, 500 milyon TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının 1 milyon TL'ye yükseltilmesi için SPK'ya başvurdu.

Reysaş GYO, Rey Otel'in paylarını satın alacak!

Reysaş GYO'nun bağlı ortaklığı Reysaş Turizm Yatırımları ve Tic.Ltd.Şti., faaliyet konusu otel vb.konaklama yerlerinin faaliyeti olan Rey Otel Turizm İşletmeciliği ve Ticaret Ltd.Şti.'nin paylarının yüzde 100'ünü alacağını açıkladı.

REYSAŞ GYO bağış ve yardım politikası kararı Haberi

REYSAŞ GYO bağış ve yardım politikası kararı

REYSAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.


Şirketimizin 27/04/2015 tarih ve 210 sayılı Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda; ücretlendirme ile bağış ve yardım politikalarının 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda pay sahiplerinin bilgisine sunulmasına karar verilmiştir.


Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.

   

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.


Karar eki için: tıklayın

Karar eki için: