22 / 07 / 2024

reyşaş kiralama şirketi

reyşaş kiralama şirketi

Depo yatırımlarında atağa geçerek Türkiye’nin farklı bölgelerinde 84 depo kuran Reysaş, bu alandaki yatırımı destekleyecek yeni bir şirket kurdu.

2023'te kısa dönem araç kiralama gün sayısı yüzde 40 arttı! 

Araç kiralama şirketi Garenta, 2023 yılına ait kısa dönem araç kiralama verilerini açıkladı. Rakamlara göre araç kiralama gün sayısı yüzde 40 artış kaydetti. 

Airbnb, yapay zeka şirketi GamePlanner.AI’ı 200 milyon dolara aldı!

Tatil evleri ve konut kiralama hizmeti veren çevrimiçi teknoloji platformu Airbnb, Siri'nin kurucu ortağı Adam Cheyer ve Siamak Hodjat'ın kurmuş olduğu yapay zeka şirketi GamePlanner.AI firmasını 200 milyon dolara satın aldığını açıkladı.

Kariz İnşaat Orman Ürünleri Ambalaj Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Kariz İnşaat Orman Ürünleri Ambalaj Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yazıcı tarafından kuruldu.

Hamadan Gayrimenkul Araç Kiralama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Hamadan Gayrimenkul Araç Kiralama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile H. Abdelrahman A. A. Alzaroonı tarafından kuruldu.

Enes Filo Kiralama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Filo Kiralama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirci ve Ayhan Karlıağa ortaklığında kuruldu.

Bayram öncesi araç kiralama şirketleri başınıza bela olmasın! Aman dikkat!

Ramazan Bayramı'nda yurttaşlar uygun araç kiralama şirketi aramaya başlarken, yurttaşları bekleyen tehlike ise kapora dolandırıcılığı ve sahte senet tuzağı oldu. Uzmanlar bu tuzaklara karşı vatandaşları uyardı.

Kısa dönem araç kiralama yüzde 32 arttı!

Araç kiralama şirketi Garenta, 2022 yılının Ocak ayından Temmuz'a kadar olan dönemine ait verilerini paylaştı. Şirketten yapılan açıklamaya göre; 2022 Ocak-Temmuz döneminde bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 32.4 daha fazla araç kiralandı ve kiralama gün sayısı da uzadı.

Senkar Yapı İnşaat Demir Çelik Plastik Reklam Bilişim Nakliye Ve Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Senkar Yapı İnşaat Demir Çelik Plastik Reklam Bilişim Nakliye Ve Oto Yedek Parça Limited Şirketi Bayrampaşa’da Enes Elikara tarafından kuruldu.

Senkar Yapı İnşaat Demir Çelik Plastik Reklam Bilişim Nakliye Ve Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Senkar Yapı İnşaat Demir Çelik Plastik Reklam Bilişim Nakliye Ve Oto Yedek Parça Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Enes Elikara tarafından kuruldu.

Bozbey Global İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Bozbey Global İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Limited Şirketi Ataşehir'de Murat Kıdır tarafından kuruldu. 

A R Aksu Gayrimenkul Kiralama Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A R Aksu Gayrimenkul Kiralama Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Ahmet Rahmi Aksu tarafından kuruldu.

Grup Şahinler Makina Kiralama Yedek Parça Revizyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grup Şahinler Makina Kiralama Yedek Parça Revizyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Enes Şahin ve Mustafa Kemal Şahin ortaklığında kuruldu.

Şahinler İş Makinaları Alım Satım Kiralama Revizyon Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinler İş Makinaları Alım Satım Kiralama Revizyon Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Abdulselim Şahin, Ahmet Kemal Şahin, İbrahim Şahin ve Recep Furkan Şahin ortaklığında kuruldu.

reyşaş kiralama şirketi Haberi

reyşaş kiralama şirketi

Depolamada 2016 sonuna kadar 1 milyon m2’ye ulaşmayı hedefleyen Reysaş, entegre hizmet anlayışıyla elektrik üretiminden çöp toplamaya kadar farklı hizmetler sunduğu depo müşterileri için şimdi de forklift kiralama işine girdi. Emir İstif adıyla kurulan forklift kiralama şirketi 2017 yılı sonuna kadar 2 bin adetlik araç parkına ulaşmayı hedefliyor. Emir İstif Genel Müdürü Ahmet Düztepe, “Emir İstif, güçlü finansal yapısı, profesyonel yaklaşımı ve ürünlerinin kalitesiyle ekipman kiralama pazarına yeni bir ivme kazandırmayı ve pazarı büyütmeyi hedefliyor” dedi. 


İş makinaları aktif makine parkının 2014 sonunda yaklaşık 45 bin adede, toplam kiralık parkınında yaklaşık 12 bin adetlere ulaştığına dikkat çeken Düztepe, “Ekipman kiralama sektörü hızlı gelişiyor. BuDepo yatırımlarında atağa geçerek Türkiye’nin farklı bölgelerinde 84 depo kuran Reysaş, bu alandaki yatırımı destekleyecek yeni bir...