08 / 05 / 2024

reza sarraf kandilli

reza sarraf kandilli

Amerika'da tutuklanan Reza Zarrab'ın Kandilli sırtlarında yer alan köşkünün arka cephesinde bulunan 61 metre genişliğindeki üç katlı yapının yıkımı tamamlandı.

Rıza Sarraf'ın Kandilli'deki köşkünde keşif yapıldı!

Rıza Sarraf'ın, Kandilli'deki korunması gerekli kültür varlığı olarak tescillenen taşınmazda izinsiz inşa ve fiziki müdahale yaptırdığı gerekçesiyle görülen dava kapsamında, söz konusu taşınmazda keşif yapıldı.

Reza Zarrab’ın Kandilli'deki köşkünde keşif yapılacak!

İstanbul Kandilli’deki tarihi köşkte, izinsiz inşai ve fiziki müdahale yaptırdığı ortaya çıkan Reza Zarrab ile inşaatı yapan Firuz Akın Han’ın yargılandığı davada, yapılacak keşif için 9 aydır köşkün anahtarının bulunamaması üzerine mahkeme, anahtarın Ebru Gündeş’e sorulmasına karar verdi.

Rıza Sarraf'ın yalı davası ertelendi!

Kandilli'deki korunması gerekli kültür varlığı olarak tescil edilen taşınmazda, izinsiz inşa ve fiziki müdahale yaptırdığı iddia edilen Rıza Sarraf'ın ve inşaatı gerçekleştiren Firuz Akın Han'ın yargılanmalarına devam edildi.

Rıza Sarraf'ın yalısında keşif yapılacak!

İstanbul Kandilli’deki korunması gerekli kültür varlığı olarak tescillenen köşkte, izinsiz inşai ve fiziki müdahale yaptırdığı belirlenen Rıza Sarraf ile inşaatı yapan Firuz Akın Han’ın 10’ar yıla kadar hapisle yargılandığı davada, mahkeme köşkte keşif yapılmasına karar verdi.

Rıza Sarraf'ın izinsiz tadilat davası!

Kandilli'de bulunan ve korunması gerekli kültür varlığı olarak tescillenen taşınmazda, izinsiz müdahale yaptırdığı iddiasıyla Sarraf ve inşaatı yapan Han'ın yargılanmalarına devam edildi...

Reza Zarrab'a 10 yıl ceza istendi

İstanbul Kandilli'deki tarihi yalısına kaçak inşaat yapan Reza Zarrab ile müteahhit Firuz Akın Han'a 'korunması gerekli kültür varlığı olarak tescillenen taşınmazda izinsiz inşai ve fiziki müdahale yaptırdıkları için 10'ar yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Rıza Zarrab'ın Kandilli'deki villası yıkıldı mı?

Reza Zarrab'ın Kandilli'deki kaçak yapılarını yıkmak için köşküne giren İBB ekipleri, sadece birkaç metrekarelik duvarı yıktı… Boğaziçi İmar Müdürlüğü kepçeyi köşkten çıkarıp çalışmaları durdurdu…

Rıza Sarraf'ın Kandilli'deki villasının yıkımı tamamlandı!

Amerika'da tutuklanan Reza Zarrab'ın Kandilli sırtlarında yer alan köşkünün arka cephesinde bulunan 61 metre genişliğindeki üç katlı yapının yıkımı tamamlandı.

Reza Zarrab'ın Kandilli'deki binasında yıkım başladı mı?

Reza Zarrab’ın Kandilli’deki kaçak yapılarının yıkımı başladı. Kepçeler önce köşkün arka cephesinde bulunan 61 metre genişliğindeki üç katlı yapıyı yıkmaya başladı. Ardından ön cephedeki 24 metre genişliğinde tek katlı kaçak yapılar yıkılacak.

Reza Zarrab'ın tüm malvarlığına el konulacak!

Reza Zarrab (Rıza Sarraf) için hazırlanan iddianamede, savcılık Zarrab’ın banka sahtekarlığı ve karapara aklama suçlamalarıyla ilişkili tüm malvarlığına el konulmasını istedi.

Reza Zarrab'ın Kandilli’deki kaçak inşaatında yıkım başladı mı?

Reza Zarrab’ın Kandilli’deki kaçak inşaatı hala yıkılmadı. Boğaziçi İmar Müdürlüğü, 13 Şubat 2015’te yapı tatil tutanağı tutmuş ve savcılığa “yıkımla ilgili işlemleri sürdürülmektedir” demişti, ancak geçen sürede hiçbir yıkım işlemi yapılmadı.

Reza Zarrab'ın Kandilli'deki inşaat köşkü neden yıkılmadı?

Koruma Kurulu, Reza Zarrab’ın Kandilli’deki köşkün bahçesinde 3 bin metrekarelik kaçak inşaat yapıldığını ortaya çıkardı. Kurul, köşkün boyunun uzatıldığını, yeni yapılar eklendiğini tespit etti.

Reza Zarrab’a yalısı için verilen süre 2 ay önce doldu!

Kandilli’deki tescilli eser köşkü yıkıp, bahçesindeki ağaçlara keserek kaçak bina inşa eden Reza Zarrab’a verilen süre 2 ay önce doldu.

reza sarraf kandilli Haberi

reza sarraf kandilli

Amerika'da tutuklanan Reza Zarrab'ın Kandilli sırtlarında restore edilen ve yeni kısımlar eklenen tarihi köşkünün bazı bölümleri dün belediye ekipleri tarafından yıkılmaya başlanmıştı.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi Boğaziçi İmar Müdürlüğü ekipleri tarafından köşkün arka cephesinde bulunan 61 metre genişliğindeki üç katlı yapının yıkımı tamamlandı.



İş makineleri köşkten ayrıldı.


Rıza Sarraf'ın Kandilli'deki villasında yıkım başladı!



Hürriyet 




Haber Takvim Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....



İşadamı Rıza Sarraf’ın Kandilli’de restore ettirdiği köşkünün bazı bölümleri yıkıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yıkım işlemi, 18 saat sürdü....


İran asıllı Türk işadamı Rıza Sarraf'ın Kandilli'de aldığı ve yanına yaptığı inşaat nedeniyle tartışmalara konu olan köşkü için belediye ekipleri harekete geçti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Boğaziçi İmar Müdürlüğü ekipleri, önceki gün köşkün arka cephesinde bulunan 61 metre genişliğindeki üç katlı yapıyı yıkmaya başladı. Köşkün...