06 / 05 / 2024

reza zarrab mülkleri

reza zarrab mülkleri

İran'da idam cezası alan Babek Zencani ile bağlantısının kurulmaya çalışıldığını söyleyen Zarrab, 'Bunu başaramadılar, şimdi mallarını satıyor yalanıyla altyapı oluşturmaya çalışıyorlar' dedi

Beşiktaş'ta GYO maddesi ortalığı karıştırdı: Beşiktaş'ın mülkleri satılıp, borçlar ödenecek! 

Beşiktaş'ta yapılacak genel kurul toplantısında tüzüğe eklenmek istenen bir madde yeni bir tartışmaya sebep oldu. Özellikle yönetimde hali hazırda olan gayrimenkul yatırım ortaklığı yetkisinin genel kurulun yetki ve görevleri arasına da eklenmek istenmesi soru işaretleri yarattı. Beşiktaş'ın mülkler

Dünyanın en zenginlerinden biri olan Mark Zuckerberg'in gayrimenkulleri çok konuşuluyor! İşte ünlü milyarderin mülkleri!

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Mark Zuckerberg'in yüzlerce dönümlük arazisi ve o arazilerin üzerinde de ek çok evi var. Ünlü milyarderin Hawaii'deki kıyamet sığınağından göl evine ve devasa malikanelere uzanan mülkleri.

HSBC'den Çin'deki konut krizine çözüm önerisi!

Çin'in karşılaştığı konut krizini çözebilmek için HSBC analistlerinden öneri geldi. Analistlere göre kapsamlı bir plan ile mülkleri düzenli bir şekilde satma veya kiraya işlemlerini yönetecek ulusal düzeyde bir kuruluş içermeli.

Bakan Özhaseki'den flaş kentsel dönüşüm açıklaması: Tapusu olanı kimse evinden çıkaramaz! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve 'Vatandaşların mülkleri ellerinden' alınacak iddiasına yanıt verdi. İşte ayrıntılar...

O inşaat devi resmen battı! Arsası rekor fiyatla icradan satılacak!

Maketten satışını yaptığı 1.500 konutu hak sahiplerine teslim edemeyen Erzurum merkezli Karadayı İnşaat’ın mülkleri teker teker icradan satışa konuldu. Şirketin Erzurum’un Palandöken ilçesindeki bir arsası 317 milyona icradan satılacak.

Uluslararası emlak yatırımcılarının yeni gözdesi Kıbrıs!

Dünyanın en iyi fiyatlı deniz kenarı mülkleri sıralamasında birinci olan Kıbrıs’a emlak alımı için 72 ülkeden talep geliyor. KKTC’de emlak alım talebi ilk 6 ayda yüzde 40-50 oranında artmış durumda.

Araz Proses Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Proses Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Reza Asadzadeh tarafından kuruldu.

Arta Proje Mühendislik Ve Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arta Proje Mühendislik Ve Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Reza Farrokhi ve Laras Teknoloji ve Mühendislik Çözümleri Ticaret ortaklığında kuruldu.

Shakib Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shakib Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Reza Zadehbagherı tarafından kuruldu.

Milyonlarca konut sahibi ödeyecek! Peki kimler o vergiden muaf?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde gayrimenkul sahiplerinin kiradaki mülkleri için emlak vergisi ödeyip ödemeyeceğini kaleme aldı.

Hafez Taplux Group Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Esenyurt Şubesi açıldı!

Hafez Taplux Group Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Ashoortamımı tarafından açıldı.

Prens William babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacak!

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in tahtının, ikinci varisi olan Prens William'ın babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacağı iddia edildi...

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Zohourı tarafından açıldı.

reza zarrab mülkleri Haberi

reza zarrab mülkleri

17-25 Aralık darbe girişiminde paralel örgütün hedefi haline gelen Reza Zarrab yine gündemde. Önce İran'da idam cezası alan Babek Zencani'nin ortağı olduğu yolunda haberler yapılan Zarrab'ın şimdi de tüm varlıklarını satılığa çıkardığı hatta Boğaz'daki yalısını da boşalttığı ortaya atıldı. TAKVİM'e açıklamalar yapan Zarrab, iki iddianın bağlantılı olduğunu söyledi. Zencani ile bağı ve ortaklığının olmadığını belirten Zarrab, "Bu nasıl bir ortaklık ki idam cezası almış biri ile ilgili İran'dan ne resmi ne gayri resmi hiçbir yetkili bana bir şey sormuyor. Ben İran devletinin parası ile ticaret yapmadım. İran devletinin hakkımda açtığı bir dava ya da soruşturma yoktur. İran mahkemeleri konuyla hiçbir ilgimin olmadığını açıkça ortaya koymuştur" dedi.


Reza Zarrab, Kanlıca'da bulunan yalıyı satın almıştı. Şimdi bu yalıyı satılığa çıkardığı ve Kemer...